Sestdien jau pirmās sacensības, bet nau nekādas gaušanās par bedraino ceļu, varbūt pļava ir uzarta? Tika apspriests krekla dizains, nozīmīgā švīka uz rāmja, nu kārta trasēm. Nevar taču lauzt tradīcijas!
Lūgums, Vai kāds var noraksturot Sējas trasi? Nekad nav sanācis tur būt. Smaga vai normāla, taciņas vai ceļi?
Trase tehniski viegla, +/- 4 apļi, kur apļa lielāko daļu veido horizontāla vai lēzenu kāpumu grantene. Apļa sarežģītāko daļu veido pļava apļa beigās, kā ietvaros ir:
- Slaloms, ielidojot pļavā. Jāuzmanās no braucējiem, kas vēlākajos apļos izmanto norautās lentas, lai neizbrauktu visus tos pagriezienus - dažs labs šur tur lido lejā pa taisno!:p
- Negludas nobrauciena taciņas aizaugušā pļavā.
- Nobrauciena turpinājumā izdangāts smilšu ceļš ar raksturīgo unikālo milzīgo peļķi beigās:)
Ansis izteicies ļoti precīzi. Nezinu tik kā tur varētu izskatīties pavasarī. Bet ja sacensība notiek rudenī, tad Anša koments ir ļoti trāpīgs…
piemetināšu par to horizontāli - trase tiešām nav sarežģīta , tai pat laikā jāatzīmē , ka nav īpaši kur atlaist pedāli un atpūtināt muskuli
Varbūt kāds zinātājs varētu iemest kādu info par trases segumu tajā posmā, kur ir pļava…dubļi, sniegs, peļķes???
Khe, khe, nolikumā teikts: “Trase marķēta šķēršļotā apvidū (lauku, zemes, meža ceļi, takas, ūdens šķēršļi)”, kas šiem laikapstākļiem varētu būt daudzsolološs, it sevišķi kolēģu augšupminētā pļava, kas tagad ir dubļu un ūdens pārpildīta!
Ja būtu tagad vasaras vidus gaisa temperatūra… būtu forša odziņa trasei… bet nu par cik grādi būs tik cik būs… brrrr… un līs arī lietus… brrr brr… atvainojiet par gaušanos, bet veel neesmu atkususi :)
Lietus būs sauss => nebaidies!
Kādas riepas liksiet? Pumpas lielās vai pumpas mazās? :)
Pumpas gandrīz nekādas, tātad mazās.
Sveiki bērni!Tikko izbraucu…Viss ir braucams!Beigu daļa protams,prasīs maksimālu uzmanību un meistarību…Riepas vidējās-2.1…Lai mums Dievs stāv klāt un lai veicas!!!
Schw. Furious Fred derēs?
TEETI, vai Sējas mežos trasē sniega nava? Vakar braucot ap Ogri, meža takas mani pārsteidza nesagatavotu (t.i. man nebija līdzi slēpes :D )
TEETI, vai Sējas mežos trasē sniega nava? Vakar braucot ap Ogri, meža takas mani pārsteidza nesagatavotu (t.i. man nebija līdzi slēpes :D )[/quote]
Tievajā bērzā neielikies? :D
Ar slēpēm gan tur vairs nav ko darīt, diemžēl… tur tu mazliet pārspīlē ;)
Baigi labā fiška sportlatam, ka rezultātu atsūta mobīlajam ar sms palīdzību(un es pat nebiju līdz telefonam paspējis pēc finiša aizbraukt), super , malači!!
Neliela kļūda rezultātos:
S20 grupā finišējis Gvido!
ir kādas bildes ?
[quote] Toms Veits: 10.04.2010 (18:00:14)
Dažas bildes no Sējas posma: http://picasaweb.google.lv/toms.veits/Sportlat_Seja?feat=directlink [/quote]
Kaut kas sacensību rīkotājiem tur drusku nogājis greizi - pēc vecuma man ir jābūt V30 grupā, kur arī pieteicos.
Savukārt pēc finiša saņemtajā diplomā rakstīts, ka tādu un tādu rezultātu esmu uzrādījis V20 grupā, bet rezultātos esmu atrodams V50 grupā!
viss šis man liek nedaudz sākt šaubīties par savu patieso vecumu:)
bet sacensības patika.
Kad organizētāji pārskatot video redzēja, kāds tev vēders pēc ziemas, viņi saprata, ka tur der tikai V50 :) :) :)