SPORTLAT BALVA 2008

Pašlaik pasaulē strauji izplatās baumas, ka Tērvetes trase esot diezgan cieta un plakana. Bet kā ir patiesībā - vai kāds aculiecinieks varētu padalīties ar informāciju par lietu kārtību šajā trasē?

uj, atvainojos, tepat tak ir aprakstīts [:sarkans ģīmis:]

Kāds patreiz ceļu stāvoklis Tērvetes pusē - kā labāk braukt caur Jelgavu vai Dobeli (no Rīgas)? jau iepriekš pateicos, pateicos,…pateicos:)

no Jelgavas līdz Tērvetei ir ~35 km pa asfaltu. līdz Dobelei ~35 pa asfaltu. no Dobeles līdz Tērvetei - ??? bet es noteikti braukt caur Jelgavu (tāpat jau uz Dobeli caur Jelgavu jābrauc…)

Skotu amerikāni: Gan jau nebūs pa viegu, vēl neviena tāda gonka nav bijusi. Turklāt sabrauks viādi tur pa nometnēm satrenējušies…

No Rīgas uz Tērveti braukt caur Jelgavu, izbraukt uz Dobeles šosejas un braukt labu gabalu līdz vienā atklātā vietā laideni pa kreisi aizies ceļš uz Auci, Kroņauci, Bēni u.c. Kroņaucē pa kreisi, tad līdz Tērvetei, kur (vismaz pagājušo gad) lielā krustojumā atkal pa kreisi un tur jau redzēs… vai ja ne jāmeklē Rehabilitācijas centrs

…Tak no Jelgavas caur Svēti, Tērvete ir ātrāk sasniedzama (P 95)

…Dubļi mani dubļi…Trase interesanta, it īpaši vircas pleķītis :)

No malas izskatījās labi.

patīkami, ka beidzot varēja muti sasmērēt, sen nebija braukts pa dublīšiem.

Paldies arī SPORTLAT komandai par organizaciju!

Kas ir domāts ar virces pleķīti?
Kur dubļaino ceļu krustoja vēl dubļaināks (apm. 1/5 no apļa), smirdēja pēc kūtsmēsliem - vai tad ne?!

Kas ir domāts ar virces pleķīti?
Kur dubļaino ceļu krustoja vēl dubļaināks (apm. 1/5 no apļa), smirdēja pēc kūtsmēsliem - vai tad ne?![/quote]
Tie tak tikai pērnie kartupeļi, kas diezgan raksturīgi mežos pie mūsu pārprodukcijas

kas tad nu?? tiiro ancuku bij’ zheel??:)

kas tad nu?? tiiro ancuku bij’ zheel??:)[/quote]
Gribeejaas paskatiities kaads ir skats no alas :D Nelielas veselibas problemas, bet atbalstiju ko pazinu uz pilnu klapi, arii kaa liidzjuteejam gonka bija interesanta.

:)) Tā smirdīgā vieta mežā bija mežacūku barotne… un daži braucēji pat pamanījā šīs našķojoties!

:)))Ļoti liels paldies organizatoriem,beidzot bija mači kur varēja atdot galus nemaz neaizbraucot līdz finišam,bet kas par niecības sajūtu kad garām sāk braukt meitenes ar iepirkumu groziņiem uz bagāžnieka…plje,plje,plje,būs beidzot jāsaņemās!?:)))
Ideāla virtuve,meitenes pat atļāva otru porciju,tb.pietikšot visiem!:)))

Žēl, ka es tās mežacūkas nepamanīju! Tā pietrūka ātrums :)

Man, ka jau istam dabas milim, gribejas sajusties tuvak dabai, tadel tajos cuku sudos kartigi izvalajos! Pec tam trase neviens aste ilgi nemeginaja sesties! :))

Mana ala ir aizbirusi…kauch paskatiities netieku, kur nu veel sabljaut saveejiem!! :D

3 sekundes ātrāk un stirna būtu man virsū! :O

vooooo. liekas vēl tagad mute pilna dubļiem. bija vismaz forši pasmērēties un ričuks bija pamatīgi aplipis ar augsni. patīkami ka mājas nebija jāpārodas ar tīru velodzinēju :) :) :)

Pagājušā gada trase - 4 apļi - man tomēr patika labāk.
Tā bija ievējami ātrāka.
Bet jebkurā gadījumā, paldies, organizatoriem.