Labs vakars!
Interesē trases priekš Sport trackera. Vēlams Pārdaugavas apkārtne, Boderāja, Vārnu krogs, Jūrmala un tādā virzienā. Forši, ja pa meža takām.
Endomondo priekš manas Nokia E52 ir nelietojams.
Varbūt iemet kādu linku uz savām trasēm!? ;)
Ja nav baigais noslēpums-kāpēc endomondo uz E52 ir nelietojams?
Vnk. pats tādā telefona aparātā endomondo lietoju un neredzu, par ko sūdzēties.
Endomondo vislaik jāatstāj, hmm kā tas ir pareizi… Tā kā atvērtu, nevar kā sporttrackeru - ieslēdz to un tālāk dari ko gribi ar telefonu. Ar velo tas nav aktuāli, bet skrienot man ir svarīgi, lai pārslēdzot mp3 vai kāds piezvana vai kas tmldz tas nonorubītos. Domu saprati?! :)
Tavu domu sapratu, tikai nesaprotu, kas Tev tur norubās.
Man nekādu problēmu nav izmantot citas telefona opcijas, kamēr endomondo darbojas.
Nevajag spiest sarkano klausuli.
Es parasti šādi pāreju >
Options > Show open apps > Menu
Endo paliek darbojoties
endomondo uz E52 ir krietni apgraizīts
Arī pārgāju lietojot E52 uz sports tracker, bet mans iemesls bija, ka nebija auto pauze.
Ja tā padomā, tad pāris reižu bija, ka endo atslēdzas, iespējams dēļ sarkanās klausules ;)
Paldies, veco zēn - pamēģināšu tā, bet šķiet, ka sporttrackerā spied ko vēlies un nekas netiek norubīts…
Mans telefons mani reāli apmierina, nemainīšu to uz androīdiem ar tācskrīniem - tas nav priekš manis:D
[quote=Riibeklis]Nevajag spiest sarkano klausuli.
Es parasti šādi pāreju >
Options > Show open apps > Menu
Endo paliek darbojoties[/quote]
Tad Tev ir kaut kāds ūber E52…:D
[quote=Jurons]Tavu domu sapratu, tikai nesaprotu, kas Tev tur norubās.
Man nekādu problēmu nav izmantot citas telefona opcijas, kamēr endomondo darbojas.[/quote]
Draugi, jautājums paliek aktuāls! Kāds ir tik foršs, lai iemestu kādu trases linku?! Garmina man arī nav, jo mans džentelmeņa komplekts sportojot ir - Nokia E52+Sigma PC3.
Savulaik, kad dzīvoju Iļģuciemā, braukelējos pa to rajonu regulāri. IMHO, nav tur tik lieli plašumi, lai prasītos pēc navigācijas. Mans ieteikums - gar dzelzceļu līdz Bolderājas stacijai, tad pa kreisi (tur tād liela truba ir). Pa taciņu gar grāvi līdz Kleistu ceļam. Pabraucam kādus 100m uz jūras pusi (AFAIR tur purvelis neliels) un mežā iekšā. Tiksi uz kāpas, par kuras kori arī brauc Līdz pat Lielupei un attapsies Baltās kāpas virsotnē. Alternatīvi, var braukt iekšā pa zemes ceļu, uzkāpt Bumbu kalniņā un sākt kāpas izpēti no turienes.
Ja vien mocisti nav taciņas izārdijuši, tad ļoti foršs un samērā reljefains maršrutiņš. Neliela pamaldīšanās nāk tikai par labu, jo tā var ieviest patīkamas izmaiņas jau pierastā maršrutā.
Paldies!
To apkārtni +/- pārzinu!
Kleistu meža masīvs būtu ok, ka tur būtu vairāk meža ceļu, nevis smilšainu stigu.
Būs vien jāiebrauc vecajās kara takās…:D