Čau, visiem!
Varbūt kāds zin, vai ir pieejami spidometri ar apgaismojumu? Braukšana man bieži vien sanāk diennakts tumšajā laikā, tādēļ šāda lieta man krietni noderētu…
Būtībā - jo lētāk, jo labāk…
Nekur internetā nevaru atrast.
Paldies jau iepriekš ;)
Ir, man liekas, ka katram, no populārajiem zīmoliem, ir kāds modelis ar apgaismojumu. Meklējis neesmu, bet kādās bildēs esmu redzējis Sigmu ar apgaismojumu. Ieej ražotāja web lapā, tur noteikti kaut ko vajadzētu atrast.
Tur tā lieta, ka nav… Sigma piedāvā atsevišķi pirkt gaismiņu, kas stiprinās pie stūres un spīd uz spidometra… http://www.aerostich.com/light-for-sigma-speedometer.html
bet nekas lādzīgāks tiešām nav?
Pfff, 60 eiro + vēl piegāde… Hohaidy…
Kā Tu meklēji?
[quote=gatchoo]Pfff, 60 eiro + vēl piegāde… Hohaidy…
Kā Tu meklēji?[/quote]
36,90 eur tak
Paldies par BC 1609 ieteikumu…
Kā viņš strādā? Ir oki? :)
[quote=gatchoo]Paldies par BC 1609 ieteikumu…
Kā viņš strādā? Ir oki? :)[/quote]
Nesūdzos, bet apgaismojumu pašam nav nācies izmantot, jo tumsā pagaidām nav sanācis braukt.
Apgaismojuma funkciju ieslēdz ar divu pogu kombināciju, tad viņš ieslēdzas uz ~ 3sek un uz tādu pašu laiku pie jebkuras pogas nospiešanas, nemainot funkciju displejā, funkcija mainās, nospiežot pogu pie ieslēgta apgaismojuma. Apgaismojuma funkciju izslēdz arī ar divu pogu kombināciju.
Cerams, ka saprotami izskaidroju darbības principu ;)
Ja vajag, man ir pilnīgi jauns BC 1609, par 18 Ls esmu gatavs šķirties. Strādā labi - tāpat kā visi parastie spidometri :) Kā allaž, gaismiņai ir pogu kombinācija (šķiet, divas vienlaicīgi jānospiež).
Polar nospiežot pogu iedegas apgaismojums