Šosejas gonkas amatieriem

Gribēju apjautāties vai Latvijā amatieriem iespējams piedalīties pavisam parastās šosejas gonkās grupas braucienā? Nepretendēju sacensties ar mūsu labākajiem Latvijas čempionātos. Kalendārā atrodamās gonkas domātas vai nu jauniešiem, vai veterāniem, un vispār, informācijas ir ļoti maz. Vai varu piedalīties tajās, vai arī attiecīgās sacensības nav paredzētas V21 vecuma grupas dalībniekiem? Vai reģionālā līmenī kaut kas notiek?

Man Tevi jāapbēdina,Latvijā ir tikai divas gonkas:Rīgas maratons un Vienības brauciens…Bet brauc un trennējies un gan jau atradīsi savu vietu riteņbraukšanas lauciņā!

TEETIS nstāsti cilvēkam pasakas, ka Latvijā ir tikai divas šosejas gonkas, man kautkā izdodas salasīt 6-7 šosejas startus, nevajag baidīties arī piedalīties veterānu gonkās jo tur jaunatnes grupa skaitās kā tautas klase.
Ak jā un informācijai tuvākā šosejas gonka notiks Ādažos Ādažu balvas izcīņa 1.maijā!

Bet kā ar jauniešu gonkām? Piemēram, tulīt trīsdesmito reizi būs Kurzemes 4-dienas. Būs Kuldīgas kausa izcīņa.

Varētu iepublicēt pa jaunu tās veterānu gonkas, manu postu kāds izdzēsis

Ko tur daudz pārpublicēt, ieej vienkārši iekš www.latvello.lv un tur visu uzzināsi.

Cien.Andersons kungs!Jautājums taču bija par amatieru,respektīvi tautas klasi šosejas sacīkstēs.Protams,neviens jau netiek atraidīts.Bet amatieru grupa ir tikai manis pieminētajās…Sory…

Viss atkarīgs no sacensību vidējā ātruma. Bet tā kā nekur nav redzami veterānu un jauniešu gonku rezultāti, tad arī nevar spriest par amatierisma līmeni tajos. Varbūt sēņu, a varbūt profu mači.

Ka lai uzzina kas tur piedalas un kads marshruts? varbut tur no veteraniem ari visi bijushie profini tik ? esmu pilnigs amatieris tadel nezinu vai vsp tur piedalities

Tik traki jau nav vārgais gals brauc absolūtā sēņotāju režīmā.

Nu cik tas būtu ātrums…? Katram jau tas sēņotāju režīms ir savādāks… relatīvi.

Jums gan te visiem deguni gaisā…Necienīgi un nievājoši izteicieni par saviem pretiniekiem jeb konkurentiem liecina tikai un vienīgi par zemo kultūras līmeni…No kurienes tā nezāle te saaugusi!!!

Indivīds A, kas uz divriteņa pavadījis vairāk laika, nekā indivīds B, ir tiesīgs indivīdu B dēvet par čaiņiku vai sēni. Sena LV riteņbraucēju tradīcija. ;)

Turklāt amatieru gonkās pats svarīgākais ir piedalīšanās ;)

Ja izdosies šosejnieku saskrūvēt uz to laiku un nelīs , es ar aizbraukšu(Ādaži).

Domāju arī ierasties, ar sēņu groziņu un tējkannu uz velo ragiem.
Kāds zin, kā izpaudīsies otrā sacensību daļa?
http://www.latvello.lv/kalendars/src/adazi_nol.pdf

Nee, es tikai 1-jaa dalja pagashgad ar mtb biju. :) Man arii interesee. Ja esi taads pats chainjiks kaa es, tad 2. dalju varesim kopaa braukt ;)

ari domaju aizbraukt. a kads marshruts tiem 40km ?

1. maijs nav forši… Rīgā viss kaut kas foršs notiek taj laikā :(
    Kaut gan… katrai pilsētai jau kaut kā jāatzīmē tie svētki.

Daži apļi Ādažu apkaimē, uz tikšanos Ādažos:)