Baltais kopā ar mani uztapināja rakstu, par somijā redzēto un izjusto. Labs papildinājums ir vizuālais materiāls, respektīvi bilžu galerija. Visu kas nav uzrakstīts, interesentiem varam atbildēt komentāros.
un šeit arī video!
http://www.avekmedia.com/videot/mtb384.wmv
p.s. nu sakaardinaajaam? ;) visus jautaajumus par daliibu utt. var veikt šeit
Es tagad esmu “zvaigzne”, nofilmēts veselas 2 sekundes.
zvaigzne ir atpakalj no zvaigznju un striipu zemes? :)
nu un kaa?
man atšķirībā no daudziem maniem paziņām tur ļoti PATIKA, varbūt arī tikai tāpēc ka paraukājāmies pa grand canyon national park 2dienas.
man tagad tāpat kā tur dzīvojošiem valsts patriotiem uz auto aizmugures ir karodziņš izmērā 10*15 :)
- gadaa viss notiks 2. jūlijā
Cik apmēram izmaksā tāds brauciens (ar dalības maksu)?
galvenais atkarigs no taa cik spēj izdzert alu un chipshus apeest :)
tiiri cels un dalibas maksa un majas iire bija 80-90Ls laikam, plus jaareekina partika, ko mes neemaam liidzi, jo mums bija ĻOTI labas meitenes, kas pagatavoja siltu ēdamo. nu 120 varētu būt robeža, bet šogad jau jārēkina, ka viss paliek dārgāks.
taču gribu uzsvērt, ka aizbraucot TUR neviens vairs $ neskaita, jo tas fīlings ir pārāk labs, lai domātu par laicīgām lietām :)
Tātad tiem kurus interesē iepazīties ar Tahko maratonu, tā teikt ar operātora acīm, ir iespēja par mazām naudiņām iegādāties DVD video ierakstu. Skarbākās vietas gan nav uzfilmētas, jo ar motorizētu transportu tur piekļūt nebija iespējams, taču priekšstats par pasākumu rodas.
Visi kurus tas interesē, meklēt mani vai Balto. Var arī zvanīt.
PIETEIKŠANĀS:
http://www.wildlifetelemark.fi/php/ilmoittaudu2005.php
naudu skaitam visi kopā un ir piedāvājums to veikt par simbõlisku samaksu, nevis pēc oficiālā cenrāža.
ir interese. dalības maksa 46 Eiro?
Baltais, 7dien Krimuldā būsi?
liidz 31. maijam 46E
par Krimuldu var 3x minēt :)
count me in 8)
Gribēju pavaicāt, vai starp jums ir kāds, kas grasās braukt īso - 45 km distanci?
nav veerts braukt tik taalu, lai miitos tikai 45km, pats labums ir 60 km, lielie kalni un nobraucieni
Faktiski pat 25 km distancē ir normāli kalni, taču ir vērts kaut vai lēnāk, bet nobraukt tomēr visu apli (60km). Tādejādi izbaudot segumu daudzveidību. Cik atceros bija viss kas sastopams Latvijā (smiltis, dubļi, cietas priežu meža taciņas, nelieli grantēta ceļa posmi), gan arī tādas lietas kuras Latvijā neeksistē (akmeņaini posmi, gan uz augšu, gan uz leju, tāpat triālam raksturīgas tehniskas vietas, vai garas-šauras purvu laipas). Nav jau protams Alpi, bet nelīdzenums ir.
pieteikushies jau 508 daliibnieki.
kaadi 12 no LV.
Šogad baigi daudz igauņu, un ne jau tie vārgākie. 8)
ir 2 brīvas vietas šim braucienam. viena dalības maksa sanāk pa lēto, jo tika samaksāts jau maija beigās.
vairāk info pa mailu vai zvanot man.
vairaak nav vietu.