Tautieši!!
Jāturpina izteikt pretenzijas par 21.06.2009. Cēsu pašvaldības policijas “salīmētajiem” sodiem visām mašīnām, kas atradās Cēsīs, Uzvaras bulvāra labajā malā (no centra puses)…
ņemot vērā, ka svētdien vakarā apvienojāmies kopīgā dziesmā un aizdevāmies līdz pat policijas iecirknim, domāju, ka tāpat kopīgi ejot meklēt taisnību, mēs viņu arī panāksim.
sakarā ar to, ka arī man šis sods ir uzlikts, izmantojot savas juridiskās zināšanas un darba pieredzi tieslietās, esmu gatavs uzrakstīt sūdzību (iesniegumu) augstākai iestādei (pašvaldības policijas priekšniekam).
ierosinu šo sūdzību (iesniegumu) mums gatavot kopīgu, proti, nevis katram atsevišķi sūtīt savu iesniegumu, bet kopīgajā sūdzībā norādīt savu vārdu, uzvārdu, adresi un apakšā parakstīties. Šāda kopīga un saskaņota sūdzība pēc manām domām dod ļoti lielu iespaidu (t.i. sabiedrības intereses), lai strīdus lietā lemtu par labu mums…
Tiem, kuriem ir interese pievienoties šai kopīgajai sūdzībai, ierosinu atsūtīt man uz meilu andersonsingus@inbox.lv savu vārdu, uzvārdu, protokola (soda kvīts) numuru un vēlams arī adresi korespondencei…
Tālāk jau par šo jautājumu mēs varētu komunicēt caur meiliem. Sūdzības (iesnieguma) projektu arī visiem nosūtīšu pa meilu…
Ingus Andersons
p.s. termiņš sūdzības nosūtīšanai pa pastu mums vēl nespiež, bet domāju, ka tuvāko 10 dienu laikā mēs to varētu nokārtot…