Šodien būšot +15, minam?
Ja kāds vēl varētu inčīgu maršrutu sastelēt.
varētu startēt ap 18?
Šodien būšot +15, minam?
Ja kāds vēl varētu inčīgu maršrutu sastelēt.
varētu startēt ap 18?
Ja paspēšu no darba tikt līdz mājām, tad es piedalos.
Varētu to pašu Jūrmalu pamocīt.
Kāds varētu būt plānotais vidējais km/h un vai braucam ar 26"?
Es miishu Imanta-Kauguri-Imanta no ~18:30 ta ka gan jau saskriesimies pa ceļam)
Ja kāds grib pievienoties tuvākās stundas laikā no Teikas uz Siguldas, Salaspils apvadceļa vai Jaunciema pusi - dodat ziņu.
Plānoju startēt ~ 17:00 no Bērnu pasaules uz Vecāķiem vai Mangaļsalu un atpakaļ.
Atkarībā no vēja 20-25(otrais sezonas brauciens- nekāda forsēšana nebūs), ja ne pa asvaltu, tad noteikti 26", ja jau pa jūrmaleni, ko tur traktorenes deldēt- jāņem 28".
Izbraukšanu, protams, var pabīdīt kādu 30min šurp vai turp atkarībā no izbraukšanas vietas.
Doma kādus 2h.
Jāatzīst uz vecāķiem vai mangaļsalu neesmu braucis, tur tagad esot celiņš…
Uz vecāķiem veloceliņš vēl tikai uz papīra ir - http://www.rdsd.lv/?ct=vecmilgravisvecaki
[quote=Vaskis]Atkarībā no vēja 20-25(otrais sezonas brauciens- nekāda forsēšana nebūs), ja ne pa asvaltu, tad noteikti 26", ja jau pa jūrmaleni, ko tur traktorenes deldēt- jāņem 28".
Izbraukšanu, protams, var pabīdīt kādu 30min šurp vai turp atkarībā no izbraukšanas vietas.
Doma kādus 2h.
Jāatzīst uz vecāķiem vai mangaļsalu neesmu braucis, tur tagad esot celiņš…[/quote]
Ja varētu pabīdīt pievienotos, tad uz mangaļsalu?
Neiedomājos.
saule riet 18:44, tas būs par vēlu man nav tik daudz gaismas priekšā:), lai komfortabli brauktu pa tumsu satiksmē, cita lieta būtu pa celiņu, bet tur jau vairs kaifa nekāda.
Starts 18.00 no Gandra- kalnciema visdrīzāk līdz asariem.
Paldies Jurģim404 par kopējo treniņu :) Baigi labi! Atpakaļceļā no Ādažiem Juglā manīti vismaz 3-4 braucēji formās.
Izbraucu 18:30 Imanta-Kauguri, pa ceļam manīju kadus 3 braucējus kas minās uz Rīgu ) Atpakaļceļā nevienu nemanīju )
Šodien tač sportlat skējēju diena, tapē tāds patukš. Brīvdienās dranķīgu laiku sola…
Līdz “pēdējai laterna” solo.
atpakaļceļā šķiet tikai vienu pēlēku jurmalas gala virzienā redzēju.
Nav tik traki aizmugurē uzliku sarkano midžekli, taču priekšā obligāti ar vajag ar atstarotāju stipri par maz. Kad ieslēdz laternas stipri labāka sajūta, jo tā pusstunda pirms ir uuuuiii.
Šorīt jau izbraucu no rīta, skatos, ka mežā arī sniegs pazudis, būs jābrauc nost no asfalta, jāatjauno Ķīšezera apļa tradīcijas. Tūlīt arī vakarā būs par stundu ilgāk gaišs.
Jā patiešām jaunedēļ būs gaišāks, Ķīšezeru varētu apskatīt - der otrdiena vai ceturdiena
kāds zina precīzu apli? pagājušo gadu braucu, bet atmiņa švaka un mežā visi koki vienādi.
piesakos braukt!
Var paskatīties kādus vecus NarchiX Endomondo ierakstus. Mototrases kalniņi sākas šeit: N57.059754 E24.178687, bet vispār jau jāskatās pēc situācijas, tāpat svarīgākie punkti ar reljefu ir tikai daži, pārējais ir treniņš braukt smiltīs :)
Gan jau ziema būs ko pamainījusi un mežu darbinieki uzaruši kādu stigu.
Vēl jau var aizbraukt uz Baložiem.
Garkalne, Garkalne, Garkalne!!
Baložos tikko biju, viss ļoti labi braucams. novācu pāris kokus. tur, kur vēl ledus, viņš ir tāds, ka mierīgi ar gludām riepām var pārbraukt pāri/cauri.
tomēr Ķīšezera aplis ir Ķīšezera aplis :) [man no gps maršrutiem nav nekāda jēga, nav, kur viņus ielādēt, bet, mājās apskatīti, mežā neko daudz nedod :) ]
Es būšu LV uz 11o aprīli, tad atsākšu Ķīšezera apli, bet es jau neesmu obligāti nepieciešams :))
Day2 toč zin trasi un ja stāsta ka nezin, sakiet, lai nemelo :P
šodien uz Jūrmalas veloceliņa drusku dabūju asfalta slimību…
esat uzmanīgi! ))