Apmēram 11.08 - 11.20. Precīzāk nepateikšu, tomēr 20 km līdz Tīnūžiem, un arī starts var iekavēties par minūtēm piecām, ja nu kāds ierodas mazliet par vēlu.
[quote=Papuass]
Ja vēl kāds brauc, tad varam kopā no Brīvības pieminekļa vai Dailes teātra, kā ērtāk, tie ir ~10 km līdz startam, lai nekavētos, kādos 10os jāizbrauc.[/quote]
Forši, es no Br.Pieminekļa 1000 tad startēju.
[quote=Eduards]Maršruts saitē. Garā versija 80-90 km, saīsinātā versija 51 km. Garajam sola pievienoties arī Velomens un SEA. Tā ka būsim diezgan daudz braucēju.
plānoju šodien ap 13:00 (varu pielāgoties stundas robežās, ja kāds tiek agrāk vai vēlāk) izbraukt šādu maršrutu: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=lv&geocode=&q=http://www.velokarte.lv/ap_rigu.gpx
temps mierīgs (sacensību braucējiem tas būs lēns :) ). pie baltezera var arī nebraukt uzreiz uz Rīgu, bet izmest vēl kādu līkumu. segums no Berģiem līdz Alderiem - meža ceļi + grantenes. par to stāvokli nezinu, bet tāpēc jāizbrauc un jāpārbauda :)
Vispār pirmajā lapa ir tāda sadaļa kā " BRAUCIENI" kur visu var piereģistrēt.
Otrs ieteikums - braucienus pieteikt pāris dienas iepriekš (kā to izdarīja Eduards), jo citādi, sorry, Metalpower, bet Tavu maršrutu kurs sākas 13:00 ieraudzīju tikai 13:19 :(
raiter - zinu, nebiju plānojis baigi. vienkārši no rīta sapratu, ka ar Eduardu netikšu un ātri sazīmēju pats. brauciens bija ļoooti dubļains. Langstiņi - pleskavas šoseja (tur viens gabals vispār nebija braucams, tāpēc izbraucu caur Langstiņu centram) - koma. ledus + sniegs + maksimāli dubļi + milzīgas neapbraucamas peļķes. viss slapjš, dubļains, bet laimīgs :) pie Garkalnes satiku 2 braucējus un atpakaļceļā pie Juglas mani panāca grupiņa, cik sapratu svētdienas Siguldnieki - turēt viņiem līdzi nevarēju :D bet nu diena super, riteņbraucēju miljons. domāju, ka Eduarda brauciens bija lielisks tāpat kā jebkuram, kurš šodien uzkāpa uz velo :)
Paldies par kompāniju… Izdevās nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu,- gan pievienoties Eduardam, gan aizbraukt uz Siguldu.
Metalpower, tu laikam biji viens no tiem ar rokās turošu dubļusargu…
He, he - vai nu sarunāties var arī labā tempā vai arī mēs tik skaļi runājām, ka nedzirdējām, ka viens dalībnieks atpakaļceļā atpaliek. Kad pamanījām, tad 5min pagaidījām, bet cik tālu šoseja redzējās nevienu neredzējām… Vai nu bija nobraucis malā arpūsties vai kā. Cerams nebija tehnisku problēmu.
Un solītās 3h man no durvīm līdz durvīm bija tieši 5h ;)
He, he - vai nu sarunāties var arī labā tempā vai arī mēs tik skaļi runājām, ka nedzirdējām, ka viens dalībnieks atpakaļceļā atpaliek. Kad pamanījām, tad 5min pagaidījām, bet cik tālu šoseja redzējās nevienu neredzējām… Vai nu bija nobraucis malā arpūsties vai kā. Cerams nebija tehnisku problēmu.
Un solītās 3h man no durvīm līdz durvīm bija tieši 5h ;)[/quote]