Dzintatu mežaparkā šogad ir trase?
Es rīt droši vien apskatīšos. Pag. brīvdienās vēl nebija. Ja sniegs ir irdens un apakšā nav labi sapresēts, tur jāuzmanās, lai ar slēpi nenobrauktu pa celiņa betona maliņu.
Nezinu vai aktuāli vēl , Jūrmalas pilsēta tipa ir sagatavojusi gan Dzintaru parka apli, gan Dzintaru pludmalē apgaismotu mazu apli, gan distanču pēdu pludmalē. To kvalitāte, kad sniga es bradāju, vakar bija pilsns ar zariem , čiekuriem , ļoti ledaina cieta. Nav retraka kas irdinātu, blietētu, traktors ar šķūri, kā māk tā darbojas, bet pa ilgiem laikiem tomēr ir.
Kas notiek Bikerniekos? Var slepot?
Var
FYI: pie Purvciemā 84.vsk visu trasi izbraukājis kāds ar kvadru - tur nav ko darīt tagad.
Vai lieliskās cilpas Ogres Zilajos Kalnos ir jau iekoptas?
Varbūt Rīgā ir kāda distanču slēpošanas trase, kur mazākos var atstāt skatiena attālumā?
Līdzīgi kā Ogres starta laukumā, kur mazie var šļūkt savā tempā un lielie savā tempā, un mazie var redzēt lielos.
[quote=Krekls]Varbūt Rīgā ir kāda distanču slēpošanas trase, kur mazākos var atstāt skatiena attālumā?
Līdzīgi kā Ogres starta laukumā, kur mazie var šļūkt savā tempā un lielie savā tempā, un mazie var redzēt lielos.[/quote]
Lucavsala
Bijis neesmu, bet te rāda ka var slēpot
https://www.facebook.com/ziliekalniofficial/
Sestdien biju Lucavsalā, trase nav sagatavota, kupena līdz ceļiem, pabradāju pāris apļus un pārbraucu uz Uzvaras parku, cilvēku bija daudz , auto kur noparkot izaicinājums, bet šeit ir Krekla meklētā laimes zeme, sīkie var šļūkt no nogāzēm, ir divi apļi, viens plakans ar dabīgo sniegu, otrs mazliet ar reljefu , mākslīgais sniegs.
Otrdien apmeklēju Jūrmalā Dzintaru mežaparka , dome arī sludināja ka sagatavots, aplī, viens vienīgs pīī, bet ir iespējas pašam slēpot un sīči pa atrakciju laukumu.
Biķernieki uz doto brīdi labi sagatavoti - trase ātra
Sestdien biju Reiņa trasē, ir labi sagatavots nepilnus divus km garš aplis, pūtējs strādāja , tagad droši vien arī kalna cilpa un sanāk visi divi km, ja kusnis nesabojās , arī mežā cilpa izskatās top. Bērniem ir nogāzīte ar ragavā kur šļūkt.
Šodien redzēju, ka Babītē apkārt Piņķu ūdenskrātuvei ir rūpīgi iebraukta klasikas špūre. 1,5 km, tīri pieklājīgs aplis.
Nedaudz blakus tēmai, bet negribas taisīt jaunu tēmu.
Gadi nāk un iet, kā rezultātā jāskatās uz klasiskajām slēpēm.
Vai kādā slēpošanas trases nomā ir pieejamas klasiskās slēpes ar “skin”, kas būtu no vidējā cenu plaukta vai arī augstāk?
Interesē mierīgi notestēt un izveidot viedokli.
ozk ogrē ir slēpju noma - par līmeni nezinu - var piezvanīt :
https://ziliekalni.lv/lv/atputai/vieta/slepju-noma--velo-noma/26/
Lieta tāda, ka pēdas zonas skini ir dažādās krāsās, kur krāsa nozīmē skina agresivitāti. Tad vēl ir atšķirības starp ražotājiem, tā kā visai droši var prognozēt, ka slēpotājs amatieris, ja ne uzreiz uztrāpīs sev īsto, tad varēs pārlīmēt citu, un būs labi!
Man klasikai ir Salomon 196 cm ar zilajiem skiniem. Līdzenumiem man veterāna vecumā tie ir piemēroti. Ja domā par jaunām slēpēm, iesaku pirkt tādas, kurām stiprinājumus var pabīdīt pa sliedītēm uz priekšu un atpakaļ no nulles stāvokļa.