Sveiki draugi!
Kurā Rīgas trasītē varētu būt labākā klasikas špūre? Biķerniekos šovakar bija diezgan skumji.
Sveiki draugi!
Kurā Rīgas trasītē varētu būt labākā klasikas špūre? Biķerniekos šovakar bija diezgan skumji.
OZK arī ap 50cm?
Tik daudz nav, bet pārdesmit cm ir.
Mailēs pašlaik trase ļoti laba kondīcijā. Sniega daudz.
cik gara trase slidsolim ir pieejama?
Visi 15km ir slidsolī labi braucami.
tā laikam ir garākā pieejamā trase Latvijā?
es neesmu sportists, es esmu tūrists - man nepatīk riņķot, tāpēc interesē gari apļi :D
es neesmu sportists, es esmu tūrists - man nepatīk riņķot, tāpēc interesē gari apļi :D[/quote]
Smeceres silā ir sagatavota līdz pat 30km gara trase.
Sniega apstākļi daudzviet ir tik labi, ka prasās pēc kāda mačiņ’ ar individuālu startiņ’ (kas no sākuma līdz beigām tiek saukts par treniņu, lai neuzprasītos uz pārkāpumiem).
Ansi, LRF FB lapā ir Isostar izaicinājums. Aplis uz ātrumu virknē trašu (Stravas segmenti), starp ātrākajiem patīkamu balvu izloze
Grey, varbūt vari pievienot Alūksnes trases webkameru brīnumprojektam? :)
Done. Paldies, - nemaz nezināju, ka tāda ir.
es neesmu sportists, es esmu tūrists - man nepatīk riņķot, tāpēc interesē gari apļi :D[/quote]
Smeceres silā ir sagatavota līdz pat 30km gara trase.[/quote]
Paldies, Smeceres sils ir izcils!
Pie esošajiem apstākļiem garais aplis Ogrē noturēsies vēl kādas 3 dienas, bet pamata trase kādu nedēļu. Tāpēc brauciet slēpot. Trases kondīcija ir dažāda, bet kopumā ok, ja neskaita netīrumus un drazu.
OZK trase šobrīd vēl ļoti labi slēpojama. Ogres daļā tāda vēl būs 2-3 dienas. Ja nemainīsies laika apstākļi un piepildīsies prognozes, tad uz brīvdienām būs slēpojams tikai vecās slēpošanas trases gabals no Ogres gar Tīnūžu šoseju.
Braucot slēpot auto var atstāt arī Tīnūžu šosejas krustojumā uz Kalnājiem.
Kamēr trasē ir slēpotāji, lūdzu nebraukt pa trasi ar riteņiem. …vakar viens nezinītis jau bija izpildījies, šajos laika apstākļos braukt ar riteni pa trasi ir terors.
Uzvaras parkā no rīta arī bija samērā labi pa Sahāras putekļiem. Tas, kamēr cilvēku nebija, jo šaura trase. Klasikā gan bez slēpes ar ādu vai rievojumu diezgan bezcerīgi, jo špūrē ledus.
Vai kāds ko nevar pateikt par Milzkalnes 600 m apli apkārt dīķim? Ziemas sākumā viņi intensīvi ražoja mākslīgo sniegu, kad krita dabīgais, un teica, ka tas ar gudru ziņu, lai maisījums izturētu atkusni.
Varu pateikt tikai , ka pusotru nedēļu atpakaļ, biju tur slēpot, sniega kūka- dabīgais plus mākslīgais ir bieza, paredzu ka tāda ledaina un slapja tā vēl turēsies vairākas dienas, vai būs baigā satisfakcija pa tādu slēpot, varbūt var piezvanīt atbildīgajam par trases sagatavošanu.
Šodien bijām Milzkalnā, atcerējos par Ansi un ieblenzos kārtīgi - trase izskatās topčiks, bieza sniega kārta, smuka špūre. Ar snowu gan nemēģināju tur braukt :) Nākamās divas dienas gan sola ļoooti siltas, viss var ātri mainīties.
Paldies! :)
Facebook profilā Milzkalns arī raksta, ka mākslīgā un dabīgā sniega maisījums turas krietni ilgāk.
2 nedēļu laika prognoze nāk. nedēļas otrajā pusē sola jaunu snigšanu un mazus, bet stabilus mīnusus. Cerēsim!