Sniega ziņas 2012-2020

Ja man kādreiz būs šaubas par laika prognozēm divas nedēļas uz priekšu, rakstīšu tev PM.

Man rakstīt nevajag, bet apskatīties GFS turpmākām 10 dienām un aptuveni nojaust sniega (NE)esamību var jebkurš :)

Biedri, vai Bikernieki ir slēpojami?

vakar vakarā bija. Vakar ap 19:00 tur sniga un uzbira svaiga sniega kārtiņa, kas attiecīgi pasliktināja slīdamību.

Biju šorīt +/- OK, ledains. Gribās vairāk sniega.

Trase švaka, bet ar švakām slēpēm pilnībā šlūkājama. Prasītos pārismcm sniega un būtu ok.

Klasikas špūres sūdīgas.

Tas pats šodien, Biķerniekos stāvoklis slikts - vietām ledus, bet nu šajos apstākļos neko labāku nevar vēlēties. Braukt var, ar labām slēpēm neieteiktu.

Nolēmu šodien pārbaudīt…labāk tomēr gaidīt Jauno Gadu :D
Ledus.Žēl palika slēpes un apkārtējos censoņus.
Kamēr neuzsnigs,tur nav ko darīt.

Ogres Zilokalnu slēpošanas trasē gan vēl var slēpot, bilde uzņemta šodien. Aplis ar garumu nedaudz zem 2km ir ļoti labi slēpojams.

Jauna bilde, šodien uzņemta. Kā redzams, vietām uz sniega sabirušas skujas, kāpumos ar sniegu ir švakāk, bet slēpot vēl ir iespējams.

Vai Valmierā, Baiļos pašlaik ar slēpošanu galīgi nekādi?

No rīta pa elektrolīniju bija braucams. Kā ir mežā nezinu.

Biķernieki bez izmaiņām? T.i. - sniega maz?

bez izmaiņām :(

bez izmaiņām :([/quote]

tad jau tie mysport organizētie treniņi arī nenotiek?

tad jau tie mysport organizētie treniņi arī nenotiek?[/quote]

notiek, tikai ar velo:D joks protams…

Ceturtdien uzsnigs kārtīgāk. Nez vai pietiks, bet nu ;)

Ceturtdien uzsnigs kārtīgāk. Nez vai pietiks, bet nu ;)[/quote]

Kā uzsnigs,tā arī trasi uzreiz brauksim, jo apakšā ir ledus,kas ir pozitivi

Divus gadus atpakaļ Biķernieku nomā bija slēpes bērniem ar 1,20m augumu, sliktāk bija ar zābakiem, mazākais izmērs bija 33 laikam?

domāju, ka slēpošana būs šodien, bet precizi nepateikšu, jo esmu apslimis un savām acīm trases stāvokli neesmu redzējis.
Runājot par slēpēm īsākās ir 90cm un mazākie zābaki 28izm.