Svētdien braucot ar auto pamaniju ka Skolas ielas posmā no Bruņenieku līdz Lāčplēša ielai izveidots veloceliņš, kas interessanti, ka tā dēļ upurētas stāvvietas. Ļoti labi ka ceļš nav jādala ar gājējiem, jo atrodās dažādos līmeņos. Loģiski būtu ka tas turpinātos līdz pat Elizabets ielai(varbūt ka tā arī būs, nēsmu tur tagad bijis un nezinu vai darbi turpinās), bet pagaidām ir tik cik ir.
neesmu redzeejis dabaa bet man domaat, ka taa ir pashdarbiiba :) centraa padaudz shaadas pashdarbiibas ir redzamas tagad
Kāda vēl pašdarbība? :D
Tas ir Juglas - Vecrīgas veloceliņš. Nezināmu iemeslu dēļ viņi izdomāja neturpināt pa Veldemāra ielu, bet novirzīt pa Bruņinieku uz Skolas. Tur galā var sanākt nepatīkama Elizabetes un tālāk vēl Kalpaka bulvār šķēršona pa gājēju pārejām.
Kautkādas celiņa pēdas ir redzamas arī uz Barona ielas starp apm. starp Merķeļa, Dzirnavu, Lāčplēša… Tu biji to domājis?
Katrā ziņā stāvvietu upurēšana atkal izsauks masu autobraucēju neapmierinātību, kā tas bija ar VEF tilta labā pagrieziena aizliegšanu. Būs atkal ko palasīt autovadītāju atsauksmes :) Katrā ziņā tas priecē! Beidzot ir sajūta, ka mūs sāk respektēt.
Autostāvvietas no skujinas ir pārveidotas uz paralēli brauktuvei. Tikai kļūdījušies, ka atstājuši auto novietošanu blakus veloceliņam - varēja jau pārnest uz ielas pretējo pusi.
var jau buut ka taa, ka tas ir Juglas velocelinja turpinaajums centraa … buus jaapskata kaadreiz varbuut
Uz Poligonu.
gaga, hint no RDSD. ;)
Izbraucu šodien, kā pie piektdienas, to celiņu. No A.Briāna un Valdemāra ielas krustojuma pa Valdemāra un Senču līdz Brīvības. Protams lēnāk, nekā pa brauktuvi, bet pie piektdienas korķiem-ok. Taisnais posms pie kapsētas-ok. Bedres un bedrītes arī ir vietumis. Plānās riepas lēnām pāri tramvaja sliedēm un bruģim. Vietumis trūkst apzīmējuma, taču krustojumos un luksoforos ir. Nesaprotu kur pa Brīvības ielu labāk uz Fef tilta pusi, pa labo vai kreiso pusi? Pretim patrāpījās velo ārzemnieku grupa- cilvji 20 uzreiz !!! Varbūt testēja celiņu?:))
Uz tilta pusi pa Brīvības būs pa kreiso pusi, bet vēl nav sazīmēts.
Es saīsinu maršrutu pa Briāna - Miera - cauri bijušajiem kapiem - Senču. Tā nesanāk izbaudīt bedres Senču ielas sākumā.
Šis laikam ir vishaotiskākais veloceliņš pasaulē. Cik reizes jau krustojumi ir pārrakti un zīmes mainītas. Un tāpat viņš nav vēl viens vesels.
Es parasti pa brauktuvi Valdemāra, Briāna, tad Tallinas un Cēsu. Gonkās ar troļļuku vakar uzvarēju:)) Man nepatīk pagrieziens no Tallinas uz Cēsu…krustojumā kļūstu par gājēju ar velo… Cauri kapiem?? Pa Miera pa kreiso gājēju celiņu?
ja nepatiik Tallinas/Ceesu krustojums, tad labaak aizbrauc paari Briiviibenei un tad pa Briiviibeni - atkritiis Ceesu/Briiviibenes krustojums vai arii ja brauc pa trotuaaru liidz VEF tiltam, tad atkritiis piedziivojumi braucot garaam sabtransporta pieturai, Indraanu ielas shkjeersoshana
īsti nesaprotu, kā tur nogriezties no Tallinas ielas pa kreisi uz Cēsu ielu…tur nav atsvišķas joslas pa kreisi, krustojums neregulējams, Iznāk apstāties uz brauktuves ass (nevis labās malas pa kuru griežas pa labi trolejbuss) un jāpalaiž pretimbraucošais transports no Brīvībenes un auto no labās puses?
pa manam uz Ceesu ielu nav jaagriezjaas, paarbrauc paari Ceesu ielai, tad Briiviibenei, sagaidi zaljo gaismu virzienaa uz juglu un viss. Ja uz Briiviibenes sarkanaa gaisma un aiz muguras neviens nenaak, tad var mieriigi taisiit kreiso no Tallinas uz Ceesu ielu vai arii aizbraukt liidz Briiviibenei un tad paarbraukt Tallinas ielai paari pie zaljaa
vot šito es nesapratu, kurā vietā es lai gaidu ''zaļo gaismu virzienā uz Juglu" ,ja esmu jau pār braucis pāri Brīvības un atrodos uz Tallinas ielas?
braucot pa Tallinas ielu paari Briiviibenei brauc nedaudz pa labi virsuu uz gaajeeju paarejas, tad sagriezies virzienaa uz juglu un viss - uz Briiviibenes esoshie auto taapat staav un gaida savu un arii tavu zaljo
pieleca:))
straiks, var jau uz Tallinas/Miera krustojuma pārbraukt uz kreisās puses trotuāru un tad Tallinas/Cēsu krustojumā tikai gājēji, kas izlec aiz tās necaurredzamās sētas, var patraucēt.
Agrāk arī tā braucu, bet pēc viena icidenta, kad mudaks neskatoties grieza ārā no tā Super-Mega-Buzinesa centra, labāk braucu pa Miera un cauri kapiem. Tā sanāk mazāk vārtrūmju un arī gājēju.
Vēlāk varu ielikt GPS treku.
[quote=Devil_Inside]
Vēlāk varu ielikt GPS treku.[/quote]
ok, paskatīšos
Šodienas ceļš uz darbu.
http://www.gpsvisualizer.com/display/1286773371-13890-194.213.9.26.html
Sākuma ātrums ir GPS gļuks. Vēl nebija nofiksējis satelītus. Pie Tallinas ielas arī - laikam nepatīk, kad stāvot grozu stūri.