Pēdējā laikā arvien lielāku popularitāti visā pasaulē iekaro ‘‘Energy Balance’’ aproces un kaklarotas. Nēsājot aproci uzlabojas cilvēka līdzsvars, spēks, asinsrite, koncentrēšanās spējas. Veikalos tādu aproci vidēji var nopirkt par Ls 30, taču šajā lapā var iegādāties par Ls 2. http://www.chinawall.lv/. Kā jūs domājat, cik liela ticamība šim produktam?
Ļoti nekāda!
Atceros kaut kad bija viens sludinajums ar šādu izstradājumu, un tas izvērtas par lielu topiku ar milzum daudz komentāriem. Bet tā kā nesen tika patīrīta sludijaumu krātuve tad nekā.
Principā, ja zini kas ir placebo, tad ticamība šim produktam varētu būt proporcionāla tieši Tavai pārliecībai par šo produktu. ;)
Youtube ir pilna, kur var paskatīties salīdzinājumu oriģ ar fake. No malas pat nepateiksi. Par placebo nezinu gan. Pats testēju un bija tūlītējs efekts tieši par lokanību, ja pirmā brīdī pats domā, ka jābūt efektam (placebo) tas arī būs. Es patestēju kādas 5x ar/bez - iztaisnoju roku un griezu ap sevi. Pamēģināju arī ja kāds man viņu neredzot uzliek (vienalga kur, vajag tikai pieskarties vai tuvu), efekts ir. Par balansu, spēku…vot nepateikšu vai ko jūtu.
Paldies! Sapratu!
No tās pašas sērijas kā nopērc pa 5$ revolucionāro sūdu (es atvainojos) un tavs auto par 30% tērēs mazāk devielas un jaudas pieaugums būs + 40%…
Aprocei galvenais pluss ir tāds, ka ar to sliktāk nevar palikt, kā bija pirms ))) Galvenais ticēt )))
Sliktāk var palikt, ja kritienā kādam aiz auss aizķers un norausi to. Viens no variantiem.
lietderīgāk būtu Livestrong aprosīti iepirkt)
piekrītu
Jau kādu laiku atpakaļ, oriģinālās aproces ražotāji apstiprināja, ka viņu produkts ir krāpšana:
http://gizmodo.com/5723577/powerbalance-admits-their-wristbands-are-a-scam
diez lv tirgotāji joprojām tirgos sporta pasākumos? vienmēr ar smaidu uzlūkoju paraugdemonstrējumus :)
Tieši tā, lieks svars.
Rasmusens nevalkāja tūrē Livestrong aproci, jo tas vienkārši bija lieks svars.
Nu ja jau tās aproces būtu tik krutas, tad kāds nekavējoties to iešūtu sev pakaļā un kļūtu par olimpisko čempi…
Ja tu veikalos krāj uzlīmītes, tad šī aproce ir tev!
Nezinu, kāpēc cilvēki noliek placebo efektu. Tas pastāv un daudziem palīdz. Šis ir viens no veidiem, līdzigi kā homeopātija, ar ko panākt šo efektu. Varbūt palīdz tā ne tik mazā naudas summa (plus brīdinājums nepirkt “viltojumus”), kas tiek izdota par šo līdzekli. Vai arī viņi kautrējas atzīt savu vieglprātību, uzķeroties uz reklāmas, tāpēc spēlē līdzi.
Livestrong aproces rezultātu neuzlabo, tas ir apliecinājums piederībai cēlākam mērķim un maksā sīknaudu.
Iespējams. Ja es nopērku grāmatu cietos vākos pa 15Ls visdrīzāk, ka izlasīšu viņu. Ja man ir bezmaksas PDF, tad viņš tur stāv gadiem ilgi “katram gadījumam”. Samaksājot vairākus desmitus Ls, varētu būt laba motivācija censties uzlabot veiktspēju, lai neatzītu zemē nomestu naudu.
Ja trūkst motivācija pašam no sevis, varbūt kādu laiciņu palīdzēs. Tomēr vērtīgāk tos desmitus latu ieguldīt reālos uzlabojumos (kaut vai jaunu, vieglāku, jeb kvalitatīvāku ķēdi uzlikt). Tā pat būs labākas veiktspējas pašapmāns, vienlaikus arī īsts uzlabojums. Vismaz nauda neaizies muļķu ķērājiem, kas to notrieks, bet normālam ražotājam, kas ieguldīs produktos, vai izpētē.
Tātād, ja esmu tādu aproci saņēmis kā balvu sacensības, tad man viņa ne nedos. :D
[quote=kašķis]
Tātād, ja esmu tādu aproci saņēmis kā balvu sacensības, tad man viņa ne nedos. :D[/quote]
Ja uzvarēji, tad pēc tam ne tikai neko nedos, bet pat atņems :)
Par homeopatiju gan sarunaji glupiibas. ;)
ps. uz homeopatiju skatos skeptiski:)
[quote=Papuass]Nezinu, kāpēc cilvēki noliek placebo efektu. Tas pastāv un daudziem palīdz. Šis ir viens no veidiem, līdzigi kā homeopātija, ar ko panākt šo efektu. Varbūt palīdz tā ne tik mazā naudas summa (plus brīdinājums nepirkt “viltojumus”), kas tiek izdota par šo līdzekli. Vai arī viņi kautrējas atzīt savu vieglprātību, uzķeroties uz reklāmas, tāpēc spēlē līdzi.
Livestrong aproces rezultātu neuzlabo, tas ir apliecinājums piederībai cēlākam mērķim un maksā sīknaudu.[/quote]