Vai ir iespējams izbraukt 100% Siguldas SEBa trasi? Es viņu vairākos piegājienos mēģināju izbraukt bet īsti negribējās braukt vienam pašam gar pašām mājām - ja nu privātīpašums… Tāpēc kāds zinātājs vai organizētājs varētu patiekt vai trase iet pa pašiem privātīpašumiem vai arī pa servitūtiem u.t.m.l…
Zirgu kalns, iespējams, ir domāts tā pļava, kur ganās zirgi, tieši pirms takas, kas ved lejā līdz ceļam gar Gauju. Pļavai apkārt ir elektriskais gans, ar to uzmanīgi. Es jau pieskāros. :)
Lai tiktu līdz takai, ir jābrauc cauri tai pļavai. Tas varētu būt privātīpašums.
Ā, jā - tur es laikam jau biju un vienam braukt cauri negribējās…
P.S. - Šodien biku pabraukāju un pie Silvēveriem arī ir rakstīts PRIVĀTĪPAŠUMS - IEBRAUKT AIZLIEGTS —> bet varbūt tomēr braukt cauri, jo pēc kartes izskatās ka var…
uz tava sēdekļa ir izlijis terpentīns, ka lēnak nevar pabraut, vai arī tev pakaļ dzenās parādu piedzinēji -lētais kantoris, kam izsniegti tikai velosipēdi? 8)
uz tava sēdekļa ir izlijis terpentīns, ka lēnak nevar pabraut, vai arī tev pakaļ dzenās parādu piedzinēji -lētais kantoris, kam izsniegti tikai velosipēdi? 8)[/quote]
fubar cik ir normals temps SEB, jautaju tadel ka pats tajos nebraucu, manuprat ap 25-30 videjais varetu but,?