KKTK - taa kaa es tagad jau varu sevi saukt par “tuuristu”, tad noteikti varam sarunaat kaadu dienu kopiigi pavizinaaties pa siguldu - zinu tur visu… tieshaam visu!!
PS. KKTK - kaads ir Tavs braukshanas liimenis? Cik gadus brauc? cik vecs esi? Kaads braukshanas stils?
Cik man zināms, tad KKTK nevajag izaicināt. Nobrauca kāju nepieliekot taku, kas sākas pie pilskalna un beidzas gravā pie Gūtmaņa alas. 150 grādu līkumus trepēs ieskaitot.
he he… vairs jau iespeejams, ka nevaru iebraukt piecdesmitniekaa… bet tas ir tikai treninja jautaajums… :D :D Kaa saka - iemanjas nenodzesi :D :D
Tad jau KKTK derees… tik iisti nesapratu par kuru taku iet runa? Par kuru pilskalnu ir runa?
Uz to taku var trāpīt braucot ārā no Krimuldas sanatorijas pa asfaltu, un tad pa labi uzreiz gar pļavas malu gandrīz līdz galam, kur vēlreiz pa labi mežā iekšā uz takas virsū. Ja nemaldos, tad braucot līdz galam, pļavas stūrī sākās cita taka. Pa to vienreiz biju spiests nobraukt ar šosejnieku. :) Pilskalns ir tur mežā, netālu no šo takas sākuma. Tāda plakana virsa, ar valni vienā malā. Tūristiem maz zināms, apskates takas nav, tās aiziet garām.
Ak tā taciņa… Da tā jau tāda uz triāla elementiem bāzēta - ko tik jaunībā nedara aiz gara laika :)
Par sevi varu pateikt to, ka pa serpentīnu gana naski varu nobraukt lejā, un spēju viņā arī uzbraukt augšā nenomirstot ;)
Njā vispār vajadzētu noprovēt tagad ar mīksto dakšu nolaist tur :D
Man kautkā tuvākās 6-7dienas sanāk aizņemtas ar visādām ģēlām…
Bet neslikti būtu sarunāt kādā darba dienā uzreiz pēc darba aizlaist - cilvēku arī tur būtu mazāk, vesāks. Vieni vienīgi bonusi :D
Vajag tik mašīnu kurā var iekravāt feļļus un dažus gribētājus (man diemžēl tāda transporta naf :(
Vietējie, ar tiem jau kā vietējamajiem - piebrauxim iesviedīsim akmeni logā un pajautāsim - ar mums vai pret mums :D
skaidrs… zinu to taku - baigi feinaa… pirms kaadiem 4 gadiem atklaaju - iemeegjinaaju… toreiz tur veel bija visaadi koki, shodien arii visu izbraukt nevareeja - apakshdaljaa vairaaki koki sakritushi! Man jau dikti patiik taa taka… triaals gan gluzhi tur nav - parasts xc segums, apakshdalja vissjautraakaa :D
Nu gan jau kaadu dienu… man jauskjiet, ka var gan pats aizmiit uz Siguldu, gan ar vilcienu aatri un eerti aizbraukt. Var jau kaadu dienu arii ar auto!
Liels saruugtinaajums man ir muusu “spicie” DH brauceeji, kuri daudzmas forshaas takaas ir sabuuveejuski nozheelohamus dirtus. Pirms 5 gadiem lepnaa vientuliibaa braucu - cik skaisti… tagad visaadi dirti… njaa… interesanti ko par muusu downhilistu izgaajieniem saka GNP ?
Vieniigais labums no DH brauceejiem ir taads, ka dazhas takas tiek izmantotas braukshanai un neaizaug… tik zheel ka daudzas jau ir izstriikjeetas un izraknjaatas!!
nesapratu probleemu.
tur taadas mazas nozheelojamas pumpinjas vien ir, kas gruuti izlekt?
tieshi piedod asumu.
lai nu kursh pa to zheelotos, bet Karluks, kas lielos kalnus izvaaleejis…
he he - lielajos kalnos dirtus neviens nerok… un par nozheelu ir paraadiijushaas arii lielaakas pumpas ar neveiksmiigi veidotiem pieseedieniem, kas traucee smuki izlaist shos “elementus” - krosa brauceeji nelec :D :D Prieksh leekaashanas es parasti izveelos bikjerniekus :D :D
Nu manis peec jau lai uzbuuvee kaadu pumpinju, bet ja tas verkjis aizskjeerso visu tacinju, tad ne pa visam nav forshi!! Peedeejais kursh mani neiepriecinaaja bija kaadi 4-5m lidojamais… nu taadam garaam diemzheel nevar pabraukt… jaacer, ka nepiemeeslos visas takas un nesabojaas to dabiigo kaifu, kas sleepjas siguldaa!!
a akmenji lielie, kuriem apkaart neapbraukt un jaalec vien ir?
agraak krosa brauceeji nenjaudeeja bet leca. nu taa ap 92-95 gadu dzheki ar VIENU UN TO PASHU RITENI sestdienaa novinneja XC, sveetdienaa DH. taadi iistie vechi kaa John Tomac un Julian Velasquez.
a kas tur tos 4 metrus ko nenolidot. bikjeros ir viena maza pumpinja, uz kuras met veel taalaak.
un nav jau aizliegts blakus iebraukt veel vienu tacinju, ja nu noteikti gribaas braukt garaam.
aaa - dabiskie hiti ir ljoti pat ok un par tiem jau arii runaaju - dh brauceeji visu uzbuuvee peec sava praata - attieciigi aatrums un baigais lidojums… dabiskajos jumpos ir pavisam citaadaaka specifika un tos ljoti miilu… paldies dievam dh brauceeji veel nav atradushi manas “slepenaas” takas, kur dabiski jumpinji ir viens peec otra un segums nevienaa vietaa nav liidzens kaa lielaakoties dh brauceeju modificeetajaas takaas :D :D
atbrauc vienreiz tak kopaa ar mani uz siguldu… pabrauksim, paraadiishu Tev visaadas forshas takas ;)
Izskatiijaas, ka shodien Siguldaa-Krimuldaa notika vienības velobrauciens:) Tik daudz trenēties gribētājus nebiju redzējis sen - gan ar šosejniekiem, gan ar MTB. Laiks forss, un celji dubļaini.
Braukājot Siguldā, iesaku katru taku vispirms izlūkot lēnā tempā, jo laipas un tiltiņi tur mēdz paši salūzt vai tie tiek salauzti. Pēc vētrām parādās arī krituši koki.
Šodien biju patīrīt dažas vietas. Izmēģināju jauno zāģīti http://www2.fiskars.com/EX/Garden/Product+Detail?contentId=80852
Iesaku - ass, viegls, asmenis paslēpjas spalā. Noderēs ne tikai dārzā. :)
Pārzāģēju vienu lielāku koku uz takas Lakstīgalu gravā. Taurētāju kalna nobrauciena lejasgalā (tas, kas netālu no Gūtmaņalas iet pa pašu kraujas malu) atbrīvoju vēl vienu velosipēdiem piemērotu nobrauktuvi uz Vikmestes taku.
Vēl iztaisīju vienu jaunu nobraucienu: http://www.uzkartes.lv/index.php4?dd=&city=sigulda&id=p00020003&lang=1&city=sigulda&bb=B
Kartes vidū vietā, kur taka beidzas meža vidū pie neliela balta plankumiņa. Tas ir Rata kakts. No tās vietas tagad var pa taisno no kalna tikt lejā uz Vikmestes taku. Varbūt kādam noderēs. :)