Sigma spidometra stiprinājuma gumija

Sveiciens!
Ir tā, ka sanāca to gumiju pārplēst… kur varētu meklēt tādu jaunu vietā, vai arī ir pieredze, kā aizstāt ar ko citu?
Matu gumijas laikam būs pa švaku ;)

Ir piejama lieka,tikai minus uz Rīgu tieku tikai nakamnedēļ…

Autodetaļu bodēs jābūt.

Sliktataja gadijuma iztaisi no kameras, tada notureja pus sezonu,tad nopirku ko lidzigu autoveikala,skaitijas blivgumija.

Tas gan žēl… vajag jau šonedēļ

Nezinu kāda Tev Sigma, bet es savējo ar savilcējiem stiprinu. Tāda iespēja nepastāv?

Bruno, tiešām papēti vai nav variants stiprināt ar savilcējiem. Manam konkrētajam Sigmas modelim tas ir speciāli paredzēts un arī instrukcijā norādīts.

Īsti nav variantu, jo modelis diezgan pavecs… esmu jau pasūtījis jaunu spidometru, bet vēl kāda nedēļa jāgaida, tapēc kaut kā jāmēģina šo pašu savilkt… Liekas, ka ieteikums ar to blīves gumiju būtu piemērotākais.

Īsti nav variantu, jo modelis diezgan pavecs… esmu jau pasūtījis jaunu spidometru, bet vēl kāda nedēļa jāgaida, tapēc kaut kā jāmēģina šo pašu savilkt… Liekas, ka ieteikums ar to blīves gumiju būtu piemērotākais.[/quote]

Tad paņem to pašu matu gumiju, man zieminiekam kā rudenī Sigmai turētājam arī gumija saplīsa, nekā cita uzreiz nebija pa rokai un matu gumija visu ziemu godam nokalpoja.
Un nekas tur ne ļurkājās, ne nost krita:)