Ir atsauksmes par šo produktu…??
cik ērts/neerts lietošanā? Varbūt ir citi varianti, kur ir kopā salikts spidometrs un altimetrs līdzīgā cenu kategorijā…
paldies
Ir atsauksmes par šo produktu…??
cik ērts/neerts lietošanā? Varbūt ir citi varianti, kur ir kopā salikts spidometrs un altimetrs līdzīgā cenu kategorijā…
paldies
Līdzīgu variantu nav! Man liekas šis LV ir vienīgais par šādu cenu… Lietojot Sigma spidometrus un pulsometrus nav bijušas problēmas, kāpēc gan lai nedarbotos abi kopā!!!
mana spiedošā interese ir dabūt verķi, kur ir spido un altimetrs kopā… pulsometrs jau vecais vēl strādā :)
vēl ir T—K Incite ACH
veikalā 64.99Ls.
Top Fuel īpašniekiem mazāk :)
Var dabūt šitādu verķi, atsauksmes labas…
Sigma BC 2006 MHR—69.00Ls
Eleganti… :)
Tā nu sanāca,ka izmazgāju savu pulsometru veļasmašīnā kopā ar velodrēbēm.Pēc tam,karot drēbes, tas izkrita no velokrekla kabatas tieši uz bruģētā celiņa.Tests ir izturēts godam.Pēc vairāku dienu intensīvas žāvēšanas viss darbojas ļoti labi.Varat pirkt droši-izturīga manta.
Nobraucu gadu un pārdevu jo iegādājos citu rotaļlietu! Labi pārredzams un vienkāršs izmantošanā , diezgan ātri ēd baterijas (tā ir mana pieredze kā ar lētām tā arī ar dārgām baterijām), altimetra(barometriskais) rādījumi var būtiski atšķirties tāpēc ir katru reizi jākalibrē vai arī jārēķina matemātiski kaut arī dienas kopējo tā pat parāda, zem augstsprieguma vadiem rāda brīnumus ! Kopumā ērts un isturīgs!