žēl netikšu, šovasar tur braukāju un domāju, ka varētu sanākt laba maratona trase.
žēl… :(
Vai ir kāds, kurš pēc izbrauciena uzreiz brauks atpakaļ uz Rīgu? Labprāt piedalītos, ja kādam būtu vieta auto man un velosipēdam. Ceļa izdevumus segšanā piedalos.
Labrāt pievienotos ja kāds varētu mani paķert līdzi un atvest atpakaļ uz Rīgu, par ceļu protams, ka piemetīšos.
brauciens būs pa iespējamo Philips trasi vai vienkārši pa apkārtnes ceļiem?
No apraksta:
Viss notiks, ja nu kāds paskatijas pa logu ārā :)
Daži bilži, cik jau nu tādā mitrumā vispār kaut ko varēja pafočēt un bez oficiālās daļas - vakaram bija citi plāni:) http://gallery.me.com/alxmac#100483
Bet trase būs laba vienalga kādos laika apstākļos (domāju par to neviens arī nešaubījās).
Jā, tas rajons jau reiz tika izbraukāts trases meklējumos. Tur viss ir kārtībā. :)
Laika apstākļi pilnīgi nebija traucēklis, tas piedeva papildus triāla piegaršu trasei. Neiztirzājot detalizēti, trase neliks vilties Trek-Philips seriāla piekritējiem - tāds Pļaviņu un Apes “MIX”. Vēl trasei bija tāds igaunijas piesitiens, diezgan liels lapu koku īpatsvars, gandrīz kā parkos.
Ļoti priecīga ziņa! Gaidām nākošo gadu!
- Ja nebūtu šis brauciens, i nedomātu līst ārā no mājas.
2.Laika apstākļi patiešām nebija traucēklis un varēja lieliski izvizināties pa dzeltenām lapām klātiem celiņiem.
3 Īpaši patika daži labi ekstra stāvie nobraucieni ar stāvu kāpumu pēc tam, ko varētu pieveikt ar inerci, bet slideno dubļu dēļ maz braucēji to mēģināja. - Kamparkalna pagalmā pie dīķa esošajai ābelei bija super garšīgi āboli.
- Vēl viena neaizmirstama diena uz riteņa
Paldies Almandam un Ivo par lielisko velo ekskursiju. Bija sajūta, ka trase vietām jau sagatavota sacensībām. Cerams, ka nākamajā gadā mums būs iespēja baudīt Talsu apkārtnes daudzveidību.
Bet oficiālā daļa jau kā parasti, ne ar ko nepārsteidza: garšīgas vakariņas, mājīga atmosfēra, silta pirtiņa, smukas meitenes, multenīte par robotiem…
Almantam!
Oi, atvainojos, Almant. Kad bija visu brauciena dalībnieku iepazīšanās, es čivināju ar meitenēm, tāpēc esmu palaidis garām dažas svarīgas lietas…
man kā vietējam talsiniekam prieks, ka atbraucāt tik kuplā skaitā un prieks, ka noticis foršs pasākums gandrīz pie mājām.
njā, kaut laiciņš nevilināja un roka tā vien cēlās, kā pagriezt auto stūri Tukuma virzienā, tomēr saņēmāmies un nemaz nenožēlojām foršo pasākumu.
Trase tiešām gandrīz gatava; grants ceļi arī bija (perpendikulāri pārbraucām tiem pāri :), kalnu un mežu arī netrūka.
Bija normaali.
Paldies visiem par kompaaniju.
Paldies tomsdlv par trases iedziishanu ieksh bikely.com
Lai labi ripo!
vai ir kāds labais gariņš, kuram ir ierakstīts šī izbrauciena gps vai polar fails?