Kaspar, nu nevajag jau… Andersonu salicis, malacis… bet uz aci izskatījās, ka Andersons līkumos vispār nebrauca, bet vnk ripoja… :) [tas ir uz aci]
Vai nu baidījās, vai slims izskatījās…
Manis pieminētais 55.nr normāli nokurbulējis… un jauns gana izskatās, 16 gadi un ja būtu “vīriešos”, tad būtu otrais :)
Pirmo reizi izbraucot ar gonku riteni brīnumus kartinga trasē rādīt negribu, paldies. Labāk atstāju 10 sekundes uz apli nekā salaužu tehniku. Taču tieši tā arī ir kā tu saki, džeki ar zemprofila kaļosiem vinnēja džekus ar tačkām jo nepūta prom :)
Kaspars tāpat visiem paradijis savu kāju, un rezults labs…
Visu cieņu Kasparam! Tā turpini.
Par Delfina komentāru, ar veselību man ir kārtībā, bet pa kartinga trasi es biju spiests vizināties, jo ja mēģinu tur pat ne tajā asākajā līkumā piemīt klāt, mani pedāļi ar platformu zem pedāļa asi ātri vien skāra asfaltu, nočirkstināju trīs reizes pedāli pret asfaltu, nebija mans mērķis noklāties gar asfaltu, negribu salauzt ilgus gadus krāto tehniku, jo noderēs nākamiem mačiem.
Būtu zinājis ka būs pa kartinga trasi, būtu ņēmis savu veco Merida.Jāļauj kādreiz vinnēt arī citiem.
[quote=Andersons]Visu cieņu Kasparam! Tā turpini.
Par Delfina komentāru, ar veselību man ir kārtībā, bet pa kartinga trasi es biju spiests vizināties, jo ja mēģinu tur pat ne tajā asākajā līkumā piemīt klāt, mani pedāļi ar platformu zem pedāļa asi ātri vien skāra asfaltu, nočirkstināju trīs reizes pedāli pret asfaltu, nebija mans mērķis noklāties gar asfaltu, negribu salauzt ilgus gadus krāto tehniku, jo noderēs nākamiem mačiem.
Būtu zinājis ka būs pa kartinga trasi, būtu ņēmis savu veco Merida.Jāļauj kādreiz vinnēt arī citiem.[/quote]
Man ar tā izskatījās ka kosmosa kuģis kartinga nelīdzenajai un lēnajai trasei bija nepiemērots. Piekrītu Kaspara komentam, ka beigas vinnēja tie kas brauca ar (ne)pareizo tehniku:)
Man nepietika 9 sekundes lai būtu 3-am vīriešu klasē (( bet esmu laimīgs, jo vējš bija tāds, kā preti vispar nevarēja pabraukt.
Tagad nopietnie vīri pulē savu Scott;)