Jaunā 2009. gada sezona vairs nav aiz kalniem. Pirmie starti jau 1 martā. Bet tā intreses pēc kā mainās dalības maksa SEB sacensībās sakarā ar krīzi valstī. un vai startēs visas mūsu vadošās komandās kas komadu ieskaitē cīnas no 1-15 vietai. Jo cik esmu dzirdējis tad daudzas tautas klases komandas apvienojas ar citām komandām, taj skaitā arī mana komanda, lai gan 2008 sezonā bijām vadošā komanda tautas klasē.
A kas notika ar Dynatek-Latvia, bankrotēja? un cik var saprast palasot avīzes tad Rietumu Banka-Rīga pilnībā partop par MTB komandu. Tad kur,lai tagad trenējas mūsu jaunie 18 gadīgie puikas, ja Latvijā nebūs nevienas profesionālas šosejas komandas
SEB dalības maksa:
MTB maratons: iepriekšējā pieteikšanās - 12 Ls,
Bosch MTB Tautas brauciens: iepriekšējā pieteikšanās - 10 Ls,
Zēni, meitenes, jaunieši, juniori: (1996.-1991.dz.g.) - 7 Ls (jāuzrāda personu apliecinošus dokuments).
Sacensību dienā - visām vecuma grupām 15 Ls.
Montavit Veselības brauciens: iepriekš un uz vietas - 5 Ls (uz visu sezonu 20 Ls)
Bērnu sacensības: uz vietas - 2 Ls.
Piesakoties līdz 2009.gada 22.aprīlim uz visiem posmiem - 20% atlaide.
[quote=av]SEB dalības maksa:
MTB maratons: iepriekšējā pieteikšanās - 12 Ls,
Bosch MTB Tautas brauciens: iepriekšējā pieteikšanās - 10 Ls,
Zēni, meitenes, jaunieši, juniori: (1996.-1991.dz.g.) - 7 Ls (jāuzrāda personu apliecinošus dokuments).
Sacensību dienā - visām vecuma grupām 15 Ls.
Montavit Veselības brauciens: iepriekš un uz vietas - 5 Ls (uz visu sezonu 20 Ls)
Bērnu sacensības: uz vietas - 2 Ls.
Piesakoties līdz 2009.gada 22.aprīlim uz visiem posmiem - 20% atlaide.[/quote]
Nebrinīšos ja daudzi nemaz nepiedalīsies visos posmos
SEBa cena jau nav mainījusies, tiesa ienākumi un dzīves dārdzība citās jomās ir piedzīvojuši pārmaiņas.
Paldies Dievam ka licenču cenas arī nav mainījušās uz augšu iekš www.lrf.lv.
[quote=Fausto]Jaunā 2009. gada sezona vairs nav aiz kalniem. Pirmie starti jau 1 martā. Bet tā intreses pēc kā mainās dalības maksa SEB sacensībās sakarā ar krīzi valstī. un vai startēs visas mūsu vadošās komandās kas komadu ieskaitē cīnas no 1-15 vietai. Jo cik esmu dzirdējis tad daudzas tautas klases komandas apvienojas ar citām komandām, taj skaitā arī mana komanda, lai gan 2008 sezonā bijām vadošā komanda tautas klasē.
A kas notika ar Dynatek-Latvia, bankrotēja? un cik var saprast palasot avīzes tad Rietumu Banka-Rīga pilnībā partop par MTB komandu. Tad kur,lai tagad trenējas mūsu jaunie 18 gadīgie puikas, ja Latvijā nebūs nevienas profesionālas šosejas komandas[/quote]
Tev šajā brīdī tiek dotas iespējas palīdzēt 18gadīgajiem puikām;)
SEBa, Rīgas maratona un Vienības brauciena budžets jau arī ir no krīzes (pārsvarā dēļ pašvaldības un banku naudām) smagi apcirpts. Tā kā paldies org-iem ka dalības maksa nav augusi!
Komandās noteikti būs pārbīdes. Citi apvienojas, citi vienkārši izbeidzas (es pats komandu meklēju… vai arī jātaisa pašam sava un jāņem tie 18gadnieki paspārnē :) )
Ja ieviestu normu, ka komandā jābūt vismaz vienam junioram, tad atbalsts jauniešiem būtu atrisināts :)
… Es par krīzi nebēdāju … liku krīzi zem akmeņa, pāri gāju dziedādams !!!
Ha ha ha … www.livelo-team.lv VISS NOTIKSIES !!!
[quote=raiter]SEBa, Rīgas maratona un Vienības brauciena budžets jau arī ir no krīzes (pārsvarā dēļ pašvaldības un banku naudām) smagi apcirpts. Tā kā paldies org-iem ka dalības maksa nav augusi!
Komandās noteikti būs pārbīdes. Citi apvienojas, citi vienkārši izbeidzas (es pats komandu meklēju… vai arī jātaisa pašam sava un jāņem tie 18gadnieki paspārnē :) )
Ja ieviestu normu, ka komandā jābūt vismaz vienam junioram, tad atbalsts jauniešiem būtu atrisināts :)[/quote]
diemžēl ar SEB starta naudu/formu(kreklu un biksēm) atrisināts nav nekas(ja ne otrādi…),kam ir šī nauda nomaksāt starta naudu tie izķer jau sagatavotos(stiprākos MSĢ audzēkņus) juniorus un vēl pačakarē džekiem prātu,jo redziet MTB sacīkstes LV ir SVARĪGĀKAS par izlases startiem ārpus Latvijas!!!
Tāda norma par junioru iekļaušanu jau bija pirms dažiem gadiem,iespējams esi palaidis garām šo notikumu…
Neuztver personīgi,tā bija pēdējo gadu lielākā problēma.
intereses pēc papēti protokolus kādas vietas izcīnījuši MSĢ juniori kopējā vērtējumā SEB posmos!varu pateikt priekšā ka juniori brauc 10niekā,secinājumus vari izdarīt pats!
Veiksmīgu 2009sezonu!
Kas ir 1.martā?
gan jau kadas sleposanas sacensibas. sola normalus minusus.
Kas ir 1.martā?[/quote]
It kā 1 martā kuldīgā plānojas Ziemas velo kross, bet tas pagaidām ir pēc neoficālas informācijas.
ir ziemas kross Kuldīgā
un Sportlat 4.posms - slēpošana Alūksnē
izvēlies ko vēlies :)
Vēlos ko izvēlos. Abus!
JEP