SEB_V_posms_Tukums

Nu, nevar taču par maču rakstīt turpat, kur par izpētes braucienu…

Pievienojos tiem, kuriem patika trase. Diemžēl no kājnieku posmiem krampji sametās kājās, tas traucēja izbaudīt pasākumu ar pilnu krūti…

Gribētu dabūt atpakaļ savu AGU velo somiņu kuru iedevu cilvēkam, ja nemaldos 36 kilometrā kur beidzas mežs un sākas pļavas nobraucieni ! !
Gaidīju Jūs finišā, bet nesagaidīju vai palaidu garām !

26004935 Heninsh@gmail.com

Trases otrā puse tā kā uz Treku vilka :) iedomājos kā Mamma Daba dabūja pastrādāt :)

Otrā puse uz TREKu vilka gan, bet kopumā jau nu neaizvilka. Pārāk daudz granteņu sākumā un vidū.

Sākums OK, izsijājās baucēji, tālāk mazliet par daudz skrienamie gabali (tas ir tikai mans viedoklis, jo patik single track un tehniskās trases) trase no 28 km tiešām laba. Spēju noķetr tos kuri “atmērija” trases sākumu :)
SEB trases paliek arvien labākas :)
Tiekamies Smiltenē un ceru, ka nākamgad trases būs tikpat “interesantas”.
p.s. tas ir tikai mans viedoklis un padies organizatoriem par pasākumu.

Saprotu ka būšu nepopulārs šajā forumā, bet viedokļu dažādībai tomēr pateikšu, ka manuprāt labāk ir braukt pa granteni nekā stumta velo kalnā vai ar nospiestām bremzēm šļūkt lejā pa stāvu nogāzi. Sarežģītus un grūtus posmus, protams, vajag, bet ja ir pārāk daudz vietas kuras bez velo var veikt ātrāk nekā ar velo, tad tās vairs nevar saukt par velo sacensībām.

Tas jau atkarīgs no brauceja(cik ir tadu vietu)…

Labvakar! Vai kāds zin kā klājas puisim, kas bija smagi cietis 18 km?
Es ļoti un patiesi ceru, ka ar viņu viss ir kārtībā…

[quote=meijins]Labvakar! Vai kāds zin kā klājas puisim, kas bija smagi cietis 18 km?
Es ļoti un patiesi ceru, ka ar viņu viss ir kārtībā…[/quote]
Viens pie ledus halles gulēja uz nestuvēm ar ieģipsētu roku.

Kaški-tas ir MTB. Piem es ne reizi nenokapu no velo. Nospiestās bremzes ir daļa no šī sporta. Tas nozīmē ka Tev vēl ir uz ko tiekties.

Trase man patika ar visiem nobraucieniem un uzstūmieniem, kuros drusku varēja atvilkt elpu.
PS. Sveiciens braucējam ar nr 866… Gaidu PZ no tevis.

braucot pa tautas beigu galu redzēju divus cietušos. km nezinu, bet viens uz pašaura grants ceļa nobrauciena (trases pirmajā pusē pēc asfalta gabaliņa), otrs meža izcirtumā. Finišā “ātrie” runāja, ka:“Leitis aizvests uz slimnīcu, bet būšot ok!”

Man trase arī patika. Meža daļa bija super! Žēl, ka tā daļēji izvērtās pastaigā, bet ar to rēķinājos. Visā visumā pasākums izdevās un pats arī beidzot līdz finišam tiku vienā gabalā.

:) Es, laikam, mazliet parupji sagaidīju high five no Laimas komandas braucēja. Abi uzvilkām interesantu finišu, bet pēc līnijas man smadzenes atslēdzās. Finiša spurtiņš bija super, un manu garastāvokli neatainoja manas darbības, piedod! :)

Nē, nu Japiņa kungs ar savu komandu šogad turpina pārsteigt. Vislabākajā nozīmē. Un katrā posmā.

labi teikts “kurjer” :) - “Nospiestās bremzes ir daļa no šī sporta. Tas nozīmē ka Tev vēl ir uz ko tiekties.”

ja pabrauc TREK, tad beigās negribas spiest bremzes, lai mazāk būtu jāminas :)

• kā saka : Bremzes izdomāja bailīgie :)

Trase patika, tehnika nepievīla. Upīte pirms pilsētas labi izmazgāja ķēdi. Nobraucienos mežā nācās bremzēt, jo tomēr nebiju viens uz kalna - jārēķinās ar citiem.

p.s. Patika tas, ka tauta pirms nobrauciena sabremzējās, sakārtojās vienā smukā rindā un tad negrūstoties devās baudīt nobraucienu… :)

O, ir arī provizoriskie rezultāti iekš velo.lv

Es biju konkrēti domājusi puisi izcirtumā…
tiešām novēlu izveseļošanos…

Patika , no sākuma ātra trase, vietām gan tāda akmeņaina, un beigu kalniņi ir super

Tencinu dalībnieku ar nr. 1390 Policistu velobiedrība, gan jau viņš saprot par ko) Fair play finišā ;)

1390! Beigas smagi gāja, bet jābūt solidāram finišā pret vilcēju. Cik esmu braucis mačos, tad jābūt viemēr pateicīgam pret cīņas biedriem, kas aizvelk līdz finišam.