parejas šeit
ir labs paldies ;)
Izskatās, ka rezultātos ir gļuks ar distances garumu. Līdz ar to arī ar vidējo ātrumu.
Bet gonka bij laba!
Nezinu, nebiju!
Bija, bija - pēc pērnajiem dubļiem - idille :)
vitcom, paldies par bildēm!
Nabaga sporta klase, viņiem bija jābrauc 2.apļi pa šo “aizraujošo” trasi… :)
ēēēē, kad pienskābes paurī, tad vienalga cik apļus braukt…
paldies Nr.126 un Nr.100 par platajām mugurām un morālo atbalstu! :)
Jā Sporta līderu ātrums tiktiešām neapskaužams…
Nezinu,nezinu pēc iepriekšējās dienas Rougē,2 apļi Krimuldā bija ļoti garlaicīgi.
Vajadzēja pirkt velo ar kondicionieri, būtu kondīcija! ;)
Man gan bija smagi,peec Rouges posma Igaunijā,bet vismaz nobraucu līdz beigām…:)
Nezinu nezinu vai tās bija ideālas sacensibas,man jau LV sāk apnikt tie ceļu posmi,tīri velkamie gabali!Vai tad rīkotājiem galīgi nav vairs izdomas un nevar vairāk ieķert tas taciņas!Lai aizbrauc uz Igauniju,vot tur es saprotu,vot tur ir trases,prieks braukt,vaicāju kadēļ Igauņi nebrauc pie Mums,viens atbildēja “Jums jau tur garlaicīgas trases”
Būtu laiks pārdomām šo sacensību rīkotājiem!!!
Vēl bildes no Krimuldas posma - http://foto.inbox.lv/harmanpro/MTB-Krimulda/
[quote=ginca23]Nezinu nezinu vai tās bija ideālas sacensibas,man jau LV sāk apnikt tie ceļu posmi,tīri velkamie gabali!Vai tad rīkotājiem galīgi nav vairs izdomas un nevar vairāk ieķert tas taciņas!Lai aizbrauc uz Igauniju,vot tur es saprotu,vot tur ir trases,prieks braukt,vaicāju kadēļ Igauņi nebrauc pie Mums,viens atbildēja “Jums jau tur garlaicīgas trases”
Būtu laiks pārdomām šo sacensību rīkotājiem!!![/quote]
Piekrītu…
zeel ka serpertiinu nobrugjeeja
ko var īdēt, ka slikta trase? kāda ir tāda ir, bet bija laba. tagad sacensību izvēle ir plaša. elionā sava, sebā sava, ir krosi, ir vietējie maratoniņi. visur ir jāmin. vienīgais - burvīgais serpentīns gan ir ar bruģi izbojāts.
Vairāk būtu braukuši, mazāk runājuši. Ja nepatīk braukt, tad nevajag braukt un pēc tam žēloties.
tieši taa, bet boon jau ar pachiiksteeja, ka serpentiins nobrugeets :)
Vnk doma bija tāda,kad šeit vairāk trases tiek veidotas priekš šosejniekiem,kuri pieraduši mīt tadus ātrumus,nav daudzveidības,šajā posma tikai ceļi vien!