Sveiki! Līdz sacensībām palikušas nepilnas 2 nedēļas!
Zinām. Tāpēc nav laika par to diskutēt. visi min pedāļus :)
Par iepazīšanās braucienu tāds salīdzinošs klusums. Ir kāda informācija?
trase ir sazīmēta un iepazīšanās brauciens būs 6dien vai 7 dien. tautai ~47 km
Vakar izbraucu tautu un man sanāca pie 50km, ja nav špikera tad vietām var noraut greizi jo zīmes jau dažviet norautas.
Šo sestdien, 2.jūlijā (sakarā ar to, ka svētdien notiek Trek kauss) tiek organizēts iepazīšanās brauciens ar SEB Latvijas čempionāta Kalnu divriteņu maratonā 4.posma, kas norisināsies 10.jūlijā, Kuldīgā, trasi. Visi interesenti tiek aicināti izbraukt plkst.12:00 no Kuldīgas pilsētas estrādes.
Ir arī shēmas izliktas - sportam 70km, tautai un veselībai 43km.
deretu trases aprakstu ))
kādu aprakstu? riepu izvēli :D
un par spiedienu riepās ar nevajadzētu aizmirst:)
Biju. 1/2 trases pa lielam ir kalnā un otra uz leju.
Te karte no mana telefona.
http://www.trimbleoutdoors.com/ViewTrip/1191178
Sakums ir pa bruģi. Pēc tam ļoti daudz grants. Nedaudz izpļautu pļavu un meža takas, kur var braukt 2 blakus. Gandrīz nemaz nav sakņu un masu stumšanās kalnā vietu. Apmēram 2 km pirms finiša jāšķērso neliela upīte. Pirms tās ir straujš tiešā nozīmē nostūmiens pa purvainu grunti no kraujas (kājas bija līdz potītēm dubļos). Upītē visi noskalojām kājas un kaujas zirgus. Tad atkal stāvs kāpums ārā no gravas. Ja uz taciņas esi viens, tad varbūt augšā var uzmīties - mēs uzstūmām.
Tad ātrs posms gar Ventas krastu, bruģis un finišs pie estrādes.
ak jā - aizmugurē bija Schwalbe FF un priekšā Geax saguaro - nekādu problēmu.
[quote=twist]Biju. 1/2 trases pa lielam ir kalnā un otra uz leju.
Te karte no mana telefona.
http://www.trimbleoutdoors.com/ViewTrip/1191178
Sakums ir pa bruģi. Pēc tam ļoti daudz grants. …
Tad ātrs posms gar Ventas krastu, bruģis un finišs pie estrādes.[/quote]
Gribi teikt, ka trase ir mainīta, salīdzinot ar to, kas redzama velo.lv lapā (tur pirmie/pēdējie 7 km bija identiski)? Ja nāk vēl klāt papildus līkums, tad trase ir garāka nekā plānots? Cik tad kopgarums?
47 km
man taa liekaas ka esi netur aizbraucis mazliet :D
ja liekas, var nolikties ;)
tieshi taa - 47 km tautai. publiceetaa trases sheema nav pareiza, beigas ir savaadaakas, caur upiiti, taadeelj arii 47 km.
no krienes taads info?
Vai ir kāds, kas vēlas izbraukt Kuldīgas trasi šonedēļ pirms sacenēm? Pašam pag ned nesanāca aizbraukt uz oficiālo iepazīšanos. Varbūt kāds, kurš jau ir braucis šo trasi vēlreiz vēlas to izmīt?!
maratona vai tautas dist.?
Es braucu Trešdien ap 16iem no Rīgas, vēl ir kāda brīva vieta arī mašīnā ar velo, ja vajag :)