SEB MTB 2015 1. posms, Cesis-Valmiera

Nu ja to numuru nēsā ikdienā, tad varētu būt, ka neizturēs gan… :D

Averza, izskatās, ka pašam ar jāpalasa nolikums :)

• Starts ar vienu numuru – diskvalifikācija.
  • Par patvaļīgu numura izgatavošanu sods - posma rezultāta anulēšana.

:D Tieši to pašu padomāju! Par kād ilgu izturēšanu ir runa? Numuru, ja nenēsā ikdienā (uz riteņiem esmu redzējis ikdienā, var jau būt, ka kāds uz krekla ar nēsā), vajag ne vairāk, kā septiņas reizes. Un tik daudz jau nu izturēs.

Lupatnumurs tiek durstīts ar adatām, tas sasvīst kopās ar braucēju. Tas var tik samērcēts lietū dubļos. Ir iespējami kritieni/velšanās. To var ieplēst zari (vienam kā reiz redzēju kā tas notika). Iespējams tie ir nieki tam, septiņu ja nemaldos posmu garumā. Var protams kamēr samērā svaigs tas, noskanēt to un uzdrukāt pie vajadzības uz savas lupatas, bet kā jau te minēja, tas esot pretlikumigi. Ja to numuru nēsās ikdienā, tad tas neizturēs pat nedēļu.

[quote=Slowmo]* Starts ar vienu numuru – diskvalifikācija.

• Par patvaļīgu numura izgatavošanu sods - posma rezultāta anulēšana.[/quote]

Ai nu beidziet, tas aizmugures numurs ir tikai citu dalībnieku informētībai. Agrāk čips bija tajā un šie nolikuma punkti tad arī bija loģiski, bet šobrīd… otrais punkts drīzāk attiecas uz priekšas numuru. Un ja kādam tas aizmugures numurs tiešām noplīst gonkas laikā, šaubos, ka uzreiz dabūs diskābeli.

Bez youtube uzlabojumiem
[youtube]I3xJoYQN–k[/youtube]

Beidzot saņēmos un ieliku savu video. Starts no IX koridora.
[ video neesmu cenzējis, tāpēc ik pa laikam var saklausīt šādus tādus “komentārus” :D ]
https://www.youtube.com/watch?v=JBtOyogvPzs

Tā kā pagājušajā gadā izbraucu tikai Siguldu, tad bija jāsāk no, gandrīz, pašas aizmugures. Lidošana garām vairākiem simtiem braucēju nav nekas baudāms; Centos lieki neriskēt, lai nebūtu sāpīgi man un citiem :D

Sveicināti! SEB MTB pirmā posma sacensības, pazuda PELĒKS IPHONE 5S telefons, pie lielās MAXIMA, kura atrodas pretī stadionam. Pazuda stāvlaukumā aiz netāli esošas sarkanās ķiģeļu mājas. Ja kāds ir atradis ļoti gaidu ziņu uz 20357895, atradējam atlīdzību garantēju.

[quote=arvils]Beidzot saņēmos un ieliku savu video. Starts no IX koridora.
[ video neesmu cenzējis, tāpēc ik pa laikam var saklausīt šādus tādus “komentārus” :D ]

Tā kā pagājušajā gadā izbraucu tikai Siguldu, tad bija jāsāk no, gandrīz, pašas aizmugures. Lidošana garām vairākiem simtiem braucēju nav nekas baudāms; Centos lieki neriskēt, lai nebūtu sāpīgi man un citiem :D[/quote]

Normāls montrs esi, kas par ričuku ?

[quote=trollis][quote=arvils]Beidzot saņēmos un ieliku savu video. Starts no IX koridora.

Tā kā pagājušajā gadā izbraucu tikai Siguldu, tad bija jāsāk no, gandrīz, pašas aizmugures. Lidošana garām vairākiem simtiem braucēju nav nekas baudāms; Centos lieki neriskēt, lai nebūtu sāpīgi man un citiem :D[/quote]

Normāls montrs esi, kas par ričuku ?[/quote]
Nekāds baigais monstrs gan vēl neesmu, pagaidām rit tikai 2. sezona, kopš puslīdz normāli trenējos.

Ričuks - Paša komplektēts 26". Rāmis no actionsport.de un pārējais pielasīts dārgāks / lētāks (kā nu kura detaļa) no dažādiem veikaliem. Svars ap 10,5kg, kopējās izmaksas ap 1300eur. LV bodēs par tādu cenu es neko līdzīgu neatradu…

Par ko DSQ?

2 714 Ivars Prokofjevs 1991 T M Sportlife Cycling Team Niner 01:21:27 0 DSQ

[quote=MR]Par ko DSQ?

2 714 Ivars Prokofjevs 1991 T M Sportlife Cycling Team Niner 01:21:27 0 DSQ[/quote]

Maybe nostrādājis šis nolikuma punkts:
•UCI profesionālo, kontinentālo MTB vai šosejas komandu dalībnieki, ārzemju klubu komandu dalībnieki, juniori, kuri 2013. – 2015.gados bijuši Latvijas izlašu oficiālajos sarakstos, nākamajos 2 gados nevar startēt Virši-A distancēs

Jānis Bērziņš tagad var doties pie Japiņa pēc balvas un bučām no meitenēm.