Līdz pieteikšanās beigām atlikušas 7 dienas!
http://www.velo.lv/index.php?option=com_velo&view=competition&id=13&Itemid=611&lang=lv
Velo.lv jauna lapa, tātad aptaujai bija kaut kāda jēga
Mājaslapa vēl procesā. Sazinoties ar velo.lv, tā vēl tiek testēta un pieslēgta tiks nedēļas beigās, tad varēs ar vecām parolēm pieslēgties.
Atbilde no velo.lv: "Sveiki,
mēs vēl neesam ieslēguši vecos kontus, līdz ar to ar tiem vēl nevar
ielogoties.
Plānots tos ieslēgt līdz nedēļas beigām.
Tad arī varēsiet pieteikties ar savu iepriekšējo lietotāja vārdu.
Jebkurā gadījumā, ja arī izveidosiet jaunu kontu, tad tas neietekmēs
jūsu vietu, jo mēs filtrējam skatoties uz vārdu, uzvārdu, dzimšanas
datiem (personas kodu).
Paldies un atvainojamies par neērtībām."
Šitas labs!
IJ domu graudi par Sporta klases labumiem:
http://velo.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=156:igo-japins-iesaka-10-iemesli-kapec-ieteicams-braukt-sporta-klase&catid=93&Itemid=608&lang=lv
[quote=Apols]Šitas labs!
IJ domu graudi par Sporta klases labumiem:
http://velo.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=156:igo-japins-iesaka-10-iemesli-kapec-ieteicams-braukt-sporta-klase&catid=93&Itemid=608&lang=lv[/quote]
Tātad Igo ir pateicis savu viedokli - pagājušā gada pirmās 400 vietas būtu vēlamas sporta klasē. Tie ir apmēram visi tie čaļi, kuri tautas klasē spēja apsteigt pilnīgi visas sievietes.
Latviešu tautas novērojums - lai finišētu pirms Ozola, sportā jābrauc ap simto vietu (tas 4. un 8. punkta kontekstā).
Patiesībā galvenie iemesli braukt sportā:
11) Nav uztraukuma par koridoriem, ja izlaid kādu posmu.
12) Dabū vairāk pabraukt par to pašu cenu.
Trūkumi:
-1) Pēc pirmajiem 10km var kļūt garlaicīgi vienam mīties :)
-2) Agrāk jāizkāpj no gultas.
Idejiski es jau ar esmu par to, ka spēcīgiem puikiem jābrauc sportā, bet daudzi argumenti vairs nebūtu argumenti, ja tiešām 400 braucēji pārietu uz to sporta klasi :D
Un liela daļa no tautas spices ikdienā brauc kopā ar tiem meistariem. Un daudzi trenējas vairāk kās sporta klases otrā puse. Savukārt, tas kurš tautā ir 400.tais, diez vai ko mācīsies no meistara, kurš finišēs vismaz stundu pirms :) Kā arī vērtīgās balvas diez vai ir aktuālas :)
p.s. ko ar to gribēju teikt, diez vai šādi argumenti kaut ko mainīs!
pieļauju, ka daudzi nebrauc tik tāpēc, ka posmos ar apļu sistēmu(un ne tikai) sanāk ieskriet tautai astē vai vēderā, kas nu galīgi sabojā braucienu.
Nu, tad aiziet jaunā seb sezona!
Dajoš jaunus rekordus ar pierakstītajām lapām.
Būs, būs rekordi, jo izskatās, ka velo.lv komentēt vairs nevarēs (varbūt tikai pagaidām).
Tad es domāju, ka man vispār neļaus braukt šogad, jo tā ir sanācis, ka plānoju šogad iet atpakaļ uz tautas klasi.
drizak jau Japinam, jabeidz mazoties ar to tautas klases un komandu apbalvosanu padarisanu, jo komandas jau ar vac un maksa puisiem pa startesanu, ka jau kartiga tautas klase. Pats ar labprat brauktu sporta bet kad pastav iespejamiba ka beigu dala piekers kertie tautenieki labak braucu tauta kur vismaz zinu ka varesu kert sporta asti :D
Ja kādam tautas klases komandā trūkst dalībnieka labprāt piebiedrotos,esmu otrā simta sākuma braucējs.Nekādu īpašu prasību arī nav vienīgi komandas velokrekliņš,daļēji esmu velomehāniķis tākā ar padomu arī varu palīdzēt,citus gadus braucu individuāli.Sazināties caur epastu.
Vai kāds nav lietas kursā, kādēļ vēl nav publicēta trases shēma un sacensību dienas programma? Varbūt vienkārši jāsaprot - kā pagājušajā gadā… :-)
katru gadu viena un ta pati ko tur iespringt…
Vai tad velo.lv portāls nedarbojas?
Interesanti, vai seb reklāmas kampaņas rezultātā saradīsies braucēji ar uzkrāsotām sejām? :D
http://velo.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=160:aicinajums-uz-preses-konferenci&catid=93&Itemid=608&lang=lv
Kāds spiediens riepās? :D :D
Droši vien ka izmaiņas varētu (kā ik gadu) skart sporta klases sākuma apli, bet Tautai droši ka trase par 95% būs tāda pati…
kurtuesi.lv ir iepriekšējo gadu kartes atrodamas, un youtubee var visu tautas trasi noskattīties " dzīvajā"
Vienīgās. A kas?