SEB 4. posms, Tukums

Vai pa brīvdienām ir paredzēta trases apskate?

Gan jau - parasti taču ir… Bet cik gara varētu būt tautas klases trase?

Kad, cikos, kur tikšanās?

Tikšanās jau laikam šo svētdien 12:00 kā parasti.
Vai trases virziens būs uz Milzkalna pusi?

[quote=tomsdlv]Tikšanās jau laikam šo svētdien 12:00 kā parasti.
Vai trases virziens būs uz Milzkalna pusi?[/quote]
Lūgums-Tukuma MTB-spečukiem -ielieciet lūdzu ,nedaudz vairāk informāciju-vēlme pievienoties -trases apskatē.
Kamēr ag,entūrā par to neko nezina(tik pilna trase ar banķieriem)

Sveiki man tāds jautājums ļoti gribās nobraukt šo sacensību, bet nav lieku līdzekļu lai samaksātu dalības maksu jo krīze savu ir darījusi un vai ir kaut kāda iespēja braukt bezmaksas, bez numura vai startēt no grupas pakaļgala?

nē, trasē slēpjas snaiperi un atšauj visus, kas bez numuriem…

protams ka var arī no malas, tikai vai to var nosaukt par piedalīšanos sacensībās? ja gribi sacensības - reģistrējies. ja gribi pabraukāties - pievienojies trases iepazīšanas braucienam 05.06. (pagaidām precīza info nav, bet gan jau parādīsies).

Pinīgs klusums:( ?!?!

a par ko stress? līdz brīvdienām vēl ir laiks atliektiem galiem. Gan jau I informācija parādīsies, i trasi dabūsiet izbraukt.

Zvaniiju sodien uz japinja biroju, rit info ieksh velo.lv buus, pashlaik Japinsh esot uz vietas Tukumaa un kaarto visu, lai butu svetdien iepazishanas brauciens! Stulbi ka sakriit ar Ceesu III velomaratona iepazishanas braucienu Cesis! :( Bet neko darit, jalaizh jau bus uz Tukumu, nav tur buuts!

Izskatās, ka gatavojas ,kas liels un varens un sazin vēl kāds tas pasākums varētu būt, ja jau šoreiz neviens neko nezin un info nekāds… tikai kaut kaadi gudrie baumo, par to, ka viens teica vai arii viena tante teica vai onkuls :D vinsh viņ zin :D viens gudri staasta, ka Ceesis nobaalees, otrs, ka pagaajušā gada Kuldiiga buusho :D
Tiešām jocīgi. Baidos tik, ja šitāda organizēšana un savlaicīga informācija, tad svētdien uz diez ko organizētu trases skatīšanos un perfektu marķējumu pilnīgi svešai trasei laikam būtu muļķīgi cerēt. Protams aizbraukšu, jo arī ir neveselīga interese par jauno trasi. Jācer, ka vietējie censoņi mani pārsteigs un man būs jāatzīst, ka man nav bijusi taisnība domājot par viņiem sliktu:DD
Nedaudz orentējos Tukumā, bet ne Tukuma mežos, tapēc jācer, ka visu trasi varēs redzēt, ne tikai tie, kas to skatīsies ar vidējo ātrumu tuvu 30km/h!

Lēnais gals nevienā iepazīšanas braucienā nevienu nav interesējis (izņemot Siguldu pirms laikam trim gadiem, kad tiešām noslēdzējmašīna brauca aiz pēdēja un stāstīja, kur jābrauc) - tāpēc parasti ņemu karti un maldos pati, kā nu māku… Ja vēl laicīgi karti ieliktu, nevis piektdienas pēcpusdiena, tad būtu pavisam jauki :)!

Ko var ņemties…Sagaidiet kad būs ievietots info I.Japiņa mājaslapā!Viss top un būs!
Ja dome un policija dos svētību jau sagatavotai un apskatītai I.Japiņa kungam trasi…tad būs nedaudz vieglāka kā Cēsu posma…bet viegli sacensību režīmā jau nav nevienā.Kā būs tā brauksim!Neapmierinātie un kritiķi vienmēr būs…tādiem pašiem japaprovē ko līdzīgu noorganizēt!Čīkst,pukst,…bet vienalga brauc…būtu labāk gājuši patrenēties nevis…

Smiltene pagājušajā gadā, kurā, ja nekļūdos, piedalījies.

Domaju ka par trasi var intereseties pie J.Ozola (nr.500) vinam Tukuma pieder velo veikals ‘‘Velo 2’’. Lai gan vinsh nav atbildigs par trasi, vinsh tomer to labi zin. Jebkura gaijuma domaju ja iebrauksiet pie vina ciemos vinsh laipni pastastis par trasi, Veikals atrodas Tukuma, Talsu iela 12. Starpcitu vinsh ari ir Tukuma labakais velo mehanikis, ta ka vares ari saregulet ricuku pie viena.

Vai kāds varētu paķert līdzi uz Tukuma posmu no Valmieras vai Rīgas?

it kā būšot skrienamās grantenes tautai un kkas nedaudz tehniskāks sportam. cik sapratu, tad par nožēlu jāsaka, trase neiešot milzkalnes virzienā :((

es plānoju papildināt lēno galu iepazīšanās braucienā :)
ceru uz kompāniju, pēc tam dodos uz Dobeli (bik virs 40km), varbūt kādam pa ceļam?

ja esi no Valmieras sūti PM,domāju ka sarunāsim,mums šobrīd 11cilv.

[quote=r_s]es plānoju papildināt lēno galu iepazīšanās braucienā :)
ceru uz kompāniju, pēc tam dodos uz Dobeli (bik virs 40km), varbūt kādam pa ceļam?[/quote]
Man jau gan šķiet, ka iepazīšanās brauciens ir visādiem braucējiem domāts. Mana sparatne saka, ka organizatori nodrošina “eskortu” gan garajai gan īsajai trase, gan ātrajiem gan lēnajiem! Bet ja godīgi, neesmu līdz šim SEB trases apskates braucienos braucis.