SEB 3. posms Cēsīs

Svētdien Cēsīs 12.00 trases iepazīšanās brauciens. Tik nav skaidrs kur pulcēšanās.

Apē :)

Vajag izlasīt kārtīgāk - “Cēsīs Pils laukumā”! Vai nav skaidrs?

Teksts ir ticis precizēts, sākumā bija tā, kā raksta sprungulis.

ok, atvainojos:)

Es ar vēl tikko skatijos, nebija vieta precizēta.

:)

varbūt kādam ir kāda brīva vieta auto? Par bendzu piemetiisos ;)

Tas ir uz apskati vai gonku?

apskati :)

Man jautājums par startu, būs no kalna tā pat ka sezonas sākumā, vai arī kaut ka prātīgāk lejā vai pret kalnu?

Ja skatās pagājušā gada karti, tad laikam pret kalnu, bet vai šogad būs tāpat. Atkal pieliks kādus 10-15 km klāt.
http://old.velo.lv/?bsID=1&sezID=5&akt=0&isOur=1&sacID=55&isGR=0&sGrID=52&sacSDID=412

Svētdien uzzināsim vai arī 2 dienas pirms starta.

Šodien biju skatīties trasi, starts būs pretējā virzienā. Drīzumā būšu sagatavojis pilno aprakstu. Trase atšķiras no iepriekšējās par 80-90%.

Garumu nomērīji?

parasti šim posmam bija no lejas augšā līdz pils parkam un tad pa labi…

tā kā Cēsīs šobrīd daudzas ielas un apvedceļi uzrakti, tad izskatās, ka pats sākums, kas izved uz Kārļiem un grantenēm būs savādāks.

grantenes ātras un viltīgas, daudz smilšu saneses un normāla lieluma akmeņi, vietām izskalojumi. ir jautri ik pa brīdim kārtīgi iznes. pēdējā trešdaļa konfekte. pāris tehniski un stāvi kāpumi Ozolkalna apkārtnē, tad pāris vienkāršāki un pēdējais tāds garāks vairākpakāpju pa Birzes ielu - Ielejas ielu - Dzintara ielu līdz Festivāla ielai, tad līdz pils Parkam un uzrāviens pa Lenču ielu līdz Maija Parkam

šogad trase būs mokoša, ja likās, ka Sigulda būs grūtākā trase, tad šoreiz Japiņa kungs ir pacenties :D

Cik saprotu, tad Japiņa k-gs trases veidošanā īpašu piepūli neieliek, jo atbildīgie par trases izveidi, marķēšanu u.t.t. ir vietējie rīkotāji…
Trase šogad killeris :))) Sigulda atpūšās:D Apmēram 40 km kalnu un 5 taisnes :D

[quote=mupe]Cik saprotu, tad Japiņa k-gs trases veidošanā īpašu piepūli neieliek, jo atbildīgie par trases izveidi, marķēšanu u.t.t. ir vietējie rīkotāji…
Trase šogad killeris :))) Sigulda atpūšās:D Apmēram 40 km kalnu un 5 taisnes :D

Un tas ir tikai labi :)

Es tak zinu tos, kas veidoja, tik patīk Japiņa kungu lamāt :D

Gaidu ar nepacietību! Iepriekšējo reizi pēc Eduarda apraksta apskatīšanas visu laiku trasē bija “dežavū” sajūta… :)