Kāpēc beztēma? Veči grib sevi laicīgi uzkurināt un lai tak to dara, priekš tam šis forums ir domāts. Ja kādam traucē - nu nelasiet.[/quote]
Katra tēma ir domāta konkrēta jautājuma apspriešanai.
Tēma ir informācijas kopums, kurā ir ietverts jautājums, padomi, pieredze, argumenti, spriedumi, iespaidi, attieksme, utt. Tā NAV paredzēta sarunām vai vispārīgai komentēšanai, kas nav interesanta citiem un nesatur nekādu noderīgu informāciju. http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=1177[/quote]
Kā redzi tauta argumentē, sprieiž ne pa jokam, tātad tā ir interesanta un acīmredzt tā tad ir noderīga informācija. Ja tā nav Tev, tas nenozīmē, ka nav citiem. Arī man tā nav interesanta priekš apsriešanas, bet palasīt varbūt visu kas Tev nav interesants vai būtisks nolikt nav īsti gudrības pazīme.
iešu momentāli uz sporta klasi, ja tautas distances būs īsākas par 40 km. Protams, redzēsim, kas šogad būs izdomāts, varbūt baigās izmaiņas. Vēl nezinu kurā klasē braukt
Tautas klase nevis svaigiem spēkiem, bet gan ar mātes vārdiem un nenormālu agresiju brauc garām. Sajūta tāda, ka tie, kuri brauc 200niekā - 300niekā cīnās par “zelta sekundēm” finišā :)
Esmu no tiem, kurš pēc 7 gadiem tautas klasē, pagājušajā gadā pārgāju uz sporta klasi. Un ir ok. Un atpakaļ uz tautas klasi (sākt karjeru no 9 koridora) negribas.
Tiešām tautas klasē valda tik nenormāla agresija? Nezinu par pirmajiem trijiem koridoriem, nav bijis tas gods no tiem startēt, sākot no ceturtā tādu nenormālu agresiju un mātes vārdus nenākās nemaz tik bieži dzirdēt, un arī atklātu grūstīšanos neesmu novērojis, tas ka tiklīdz lielāks kalns tā liela daļa lec nost un stumj, tas kan ir fakts, un dažbrīd tiek veikti strauji un negaidīti manevri, kas var izraisīt kādu stresaināku brīdi, bet tas vairāk ir skaidrojams ar pieredzes trūkumu, nevis apzinātu rīcību kādam kaitēt, bet varbūt man tikai ir paveicies līdz šim:) arī šosezon turpināšu braukt tautas klasē, jo tā vislabāk atbilst manai fiziskajai sagatavotībai un arī paziņu un draugu ar ko paspēkoties tur ir vairāk, un vēl esmu apņēmies piedalīties Baložu krosā un SPA posmos un varbūt kādā Sportlatā:)
Esmu nobraucis tautā divas sezonas un man ir grūti atcerēties kādu lamāšanos vai asumus un lai cik tas dīvaini arī nebūtu vienīgie uzbraucieni ir bijuši SPA gonkās, kad palūdzu lai palaiž garām :( Šogad plānoju pārcelties uz sporta klasi, jo tautas 30-40 km gonka nesaista mazās kilometrāžas dēļ un burzma ar tomēr paliela, kā arī gandarījums pēc garāku gabalu pieveikšanas ir lielāks :)
Kur liek tur braucu, tātad - tauta.
Pārējos savus komentārus par SEB šogad apsolos rakstīt tikai un vienīgi nenopietnus, jo nav pamata darīt savādāk :D
Kad pirmajās gonkās sēdēsim starta koridorā uz velo, tad šādi jautājumi droši vien atlikušo sezonu vairs nenomocīs - kur pieteiksies, tur brauks līdz rudenim. Bet kamēr ir ziema un nav ko darīt, var pafilosofēt un pamocīt sevi ar šaubām: labāk braukt Sportā vai Tautā!?
Un katrai klasei savi plusi un mīnusi!
Mani, piemēram, Sporta klase biedē ar “Tautas baurojošo priekšgalu”! Un ne tik daudz dēļ pašas baurošanas, bet vairāk ar to, ka tas ir lielisks demotivators neizlikt sevi par 100%. Jo es iedomājos, ka diezin vai tie sporta klases “astes braucēji” psiholoģiski jūtas ļoti komfortabli un spēj maksimāli koncentrēties atlikušai trases noripināšanai, kad garām viens aiz otra sāk lidot Tautas klases līderi. Vēl man Sporta klasē biedē tas, ka ,atrodoties peletona otrajā pusē, braucēji ir tik ļoti izretojušies, ka nav vairs ar ko sacensties! Bet kārtīgam vīram šī savstarpējā sacenšanās jeb “mērīšanās ar gailīšiem” ir lielisks motivators nobraukt trasi vidēji ar 28 km/h, ko vienatnē pats nekad nevar paveikt! Tautas klasē parasti šādas problēmas nav! Pie 1500 braucējiem vienmēr būs kāds blakus ar ko sacensties!
Bet Tautas klases mīnusi atkal ir: īsā distance un pārspīlētais un destruktīvais stress trases startā un pirmos desmit kilometrus, kad braucēji viens gar otru berzējas kā starp dzirnakmeņiem!
Es uz šo lietu raugos tā: Sporta klase ir garā distance, tautas klase ir īsā distance. Nekāds brīnums, ka sporta "asti"noķer īsās distances elite.
Piekritīsiet, ka "tautas"priekšgalā brauc sportisti, un “sporta” astes-galā brauc amatieri no tautas. Tā kā nekāda stresa, kad garām aizmauc tautas līderi.
Nu nav tik traki, sporta (jeb garajā distancē) braucu jau no SEB/Vichy un kas tik tur vēl nebija pirmssākumiem. Kad trenējos mazāk, braucu lēnāk, un kaut kā nevienu gadu tas nav sagādājis psiholoģiskās problēmas brīdī, kad noķer tautas klases sākums. Un ja runājam par to mērīšanos, tad diezgan bieži tieši šis tautas gals atkal palīdz uzsākt lielāku tempu (ja kādu laiku braucis viens saskaņā ar dabu), un braukt kādai lielākai grupai līdzi.
Galvenais ir laikus pamanīt, pārkārtoties un palaist garām, tad visi būs laimīgi :)
es braucu pagājušo gadu sporta klasē un šogad noteikti arī tur braukšu.
Man netraucē ne fiziski, ne psiholoģiski, ka tautas elite man pabrauca garām.
Man ar viņiem nav jāsacenšas.
Kad braucu tautas klasē, tad Ēŗgļos satikos ar sporta klasi. Man likās, ka sporta klase ir, kaut kas briesmīgs.
Pagājušo gadu biju priecīgs, ka tauta brauc garām un es varu astē viņiem iesēsties.
Esmu tieši “Raiter” pieminētais amatieris.
Pirms pieciem gadiem sāku braukt garo SEB distanci un nemaz nevelk atpakaļ uz īso. Man tieši patīk labāk braukt nosacītā vienatnē, kad konkurenti ir redzamības zonā, nekā cieši plecu pie pleca.
No tā, ka tautas elite mani noķer es negūstu ne psiholoģiskas, ne arī fiziskas traumas, jo tas notiek jau distances beigās kad arī viņi jau ir izretojušies un vairs ar masu krūmos nespiež.
Pārdomas… Jocīgi ka organizātori ir sadalījuši '“Sporta klase” , kurā brauc ne tikai sportisti,bet arī tie kuriem nepatīk burzma , “Tautas klase”, kurā brauc sportisti ( kas grib apsteigt tautas braucējus ),sportisti kuriem rēķina reitingus latvijas līmenī, un pārejā tautas masa. Mans viedoklis ir - sportisti brauc sporta klasē,tauta brauc tautas klasē… Tad sportistiem nevajadzēs no beigām dzīt tautas braucējus,kuri sava prieka pēc ieradušies lēnā garā bēgt no infarkta…
Offtopic: Laba statistika - pašlaik pieteikušies Maratona distancē ir 3 dalībnieki, bet Tautas braucienā 150… Uz vienu maratonistu ir 50 “tautinieku” :)
Latvijas klasika tā teikt.
Daiņuk. Nezinu cik sen esi forumā, bet šitā tēma man šķiet kādus 3 gadus jau aprakstīta palagu palagiem. (ja ierakstīsi foruma meklētājā “SEB” un “sporta klase”, tad varēsi visu izlasīt). Viss ir 1000 reizes izdiskutēts, ieskaitot oganizatoru IJSA komentārus tepat forumā.
Par spīti nosaukumam, sporta klasē brauc amatieri, un tautas klasē top 50 brauc sportisti. Un Org-iem nav receptes, kā aizdzīt sportistus uz sporta klasi, un otrādāk.
Tā kā ja mēs katrs savā galvā nosaukumus nomainām uz "garā distance"un “īsā distance”, tad viss vienkārši un saportami.
Daiņuk. Nezinu cik sen esi forumā, bet šitā tēma man šķiet kādus 3 gadus jau aprakstīta palagu palagiem. (ja ierakstīsi foruma meklētājā “SEB” un “sporta klase”, tad varēsi visu izlasīt). Viss ir 1000 reizes izdiskutēts, ieskaitot oganizatoru IJSA komentārus tepat forumā.
Par spīti nosaukumam, sporta klasē brauc amatieri, un tautas klasē top 50 brauc sportisti. Un Org-iem nav receptes, kā aizdzīt sportistus uz sporta klasi, un otrādāk.
Tā kā ja mēs katrs savā galvā nosaukumus nomainām uz "garā distance"un “īsā distance”, tad viss vienkārši un saportami.[/quote]
vajag izdarīt kā pirms gadiem motokrosā, kad sāka atdalīt meistarus no amatieriem, respektīvi amatieru goda pjedestāls nākošajā gadā brauc pie profiem, jeb nebrauc vispār (nedod citu licenci). SEBā, ņemot vērā krietni lielāko dalībnieku skaitu, tie varētu būt pirmo 25-30 vietu ieguvēji tautas klasē, kas nākošajā gadā piespiedu kārtā tiek pārcelti uz “sportu”, bet ja negrib brauc veselības braucienu.
Tahko, Tartu ralljis un maratons. Garā(pamat tahko gadījumā) trase nav 2/1.6/1.5 apļi, tie kas brauc mazo negūst visus saldumus no trases veikšanas un tautas sadalījums par distancēm uzreiz savādāks.