Jūs laikam lasat manas domas, es pie līdzīgas izvēles apstājos, kaut gan iekļautu vēl arī jauno 2012 SUP XP sērijas rāmi. Bet nu, ja FOX ir gatavs iesvērt scale 40 rāmi līdz 250 ls tad es arī vienu paņemtu. Pērkam kopā :D
Komandā ir braucējs, kura svars ir 115kg. Sacensības, treniņi, agresīva braukšana - nekas vēl nav salauzts :)
Scott karbona rāmjiem nav dokumentāli noteikts max lietotāja svars.[/quote]
kaada limenja dakshai jabut karbona raamim, lai izjustu taa priekshrocibas(iznjemot svaru)? piemeram, tora, derees?
un ratiem?
parasti katrai firmai ir divi karbona rāmji, parasts un hi mod, hi mod ir savādāk saveidoti, viņi labāk absorbē nelīdzenumus un patīkamāk braucas, domāju, ka tur pat nevajag amīti, lai justu priekšrocību. Lēts karbons ar neko sevišķi neatšķiras no alu rāmja.
Komandā ir braucējs, kura svars ir 115kg. Sacensības, treniņi, agresīva braukšana - nekas vēl nav salauzts :)
kaada limenja dakshai jabut karbona raamim, lai izjustu taa priekshrocibas(iznjemot svaru)? piemeram, tora, derees?
un ratiem?[/quote]
tīri teorētiski vien…ir jokaini nopirkt karbona rami un uzstelēt zema līmeņa daksu…tas tāpat ka nopirkt dārgu sporta auto, uzmontet lētas ķīniesu riepas un prātot kāpēc likumos sudīgi turās! :D
Ilgu laiku lietoju scott karbona rāmjus ar švakākām detaļām, nekā modelim oriģināli pienāktos. Cietā dakša to skaitā.
Skaidrs, ka ražotājs uz hi-end rāmja neliks zema līmeņa komponentes…
Šeit cilvēks jautā vai būs ieguvums no rāmja, jo komponentes visticamak kaut kādas ir.
Salīdzinājums ar auto nevietā. Emils gan sakarīgi atbildējis. Bet man pašam nav pieredze.
Varu pateikt tikai par Scott karbonu. Lētais no dārgā atšķirās tikai ar svaru, viss pārējais darbojas identiski. Protams, ka uzliekot zema līmeņa aprīkojumu, gandrīz visa performance pazudīs. Visam jābūt sabalancētam.
[quote=ieris]Skaidrs, ka ražotājs uz hi-end rāmja neliks zema līmeņa komponentes…
Šeit cilvēks jautā vai būs ieguvums no rāmja, jo komponentes visticamak kaut kādas ir.
Salīdzinājums ar auto nevietā. Emils gan sakarīgi atbildējis. Bet man pašam nav pieredze.[/quote]
Nu nez vai salidzinājums ar auto ir nevietā…tas tika iuzsver to ko arī FOX pateica … SABALANSēTīBA ir atslēgas vards!
Par sabalansētību piekrītu. Par auto: nevietā tas, ka nav jābrīnās par nešanu ārā no līkuma, ja riepas sliktas, jo no auto sagaida jaudu. No rāmja nesagaida, ka darbosies kā priekšējais amis vai labi ripos rati. Tieši jau gaida atbildi, kas būs tas, ko dos rāmos. Peace! :-)
spriezhot pec majas lapas, dakshai ir jabut vismaz reba. par ratiem gan man nekas nepielec, kaut kaadi rimi un spoki. kada limenja fuclrum vai cita razhotaja ratiem jabut?
Vismaz RM5. Nekas nekur nav akmenī kalts. Skaidrs, ka detaļu svaram jābūt sakarīgam. Ja dakša un rati būs zem 1,8kg, tad viss kārtībā. Tad tik atliek lidot! :)
Lidošanu šodien nepiemini :(
Es ar saviem 70Kg pagājušogad salauzu karbona sēdekli, šogad salauzu Fizik Antares CX, centriem gultņi izbeidzas pa pussezonu, Look Keo Carbon Ti gultņus jau pēc 2 mēnešiem izbeidzu un to listi var turpināt ilgi…Tā, ka svars nav noteicošais, dažkārt mūsu bedres ir noteicošākas ‘laušanas’ faktorā.
Scott un Trek ir rāmji ņemti no viena pielietojuma plaukta ne ar ko daudz neatšķirsies, ja vien neņemam top top top galu, jo Scott vienmēr ir soli priekšā citiem ar ko jaunu, supervieglu un tik dārgu, ka autoram par tādu produktu tāpat nav jādomā. Tāpēc jāņem vien to, kurš ir lētāks pie vienādas komplektācijas. Garantija gan Trek, gan Scott ir ļoti laba un cik dzirdēts, ražotājs bez stulbām atrunām maina bojātus rāmus, ja vien neesi speciāli tos lauzis.
Cik maksā jauns Trek 8000 rāmis Latvijā?
Rāmji vaitad Trekam ir atsevišķi pieejami?
ir, bet cena jaunam veikalā bija atbilstoša piedāvātajai precei.
ir ir noperkami Trek ramji veikalā…bij gan tik 17,5 19,5 un 21,5 palikuši…ejošākis ramis ar 18,5 collām vairs nava!
P.S.
runajos ar vienu pazīstamu lietuvieti, kurš Zviedrijā par team mehaniķi strādā…šis saka “ņem Trek” … un tas nav no zila gaisa, jo čalis strādā gan ar Scott gan Trek veļukiem un saka ka ja iet runa par izturību tad labķa Trek…pārējais atšķirību neesot.
Ir iegādāts Trek 8 sērijas rāmis…paldies visiem par ieteikumiem un Baltajam par Trek :)
Arī interesētu Trek 8 sērijas rāmis. Augums ~166cm. Kāda izmēra rāmis būtu piemērotākais? 18" ? :)
Cenu var atsūtīt arī privāti.
18 jau būs par lielu! Bet jauns maksās vismaz 300Ls ;) Nosūtīju PZ!