Kāds domā šogad piedalīties? http://www.salzkammergut-trophy.at/information-pid1499
Piedalījos pagājušogad un visiem rekomendēju, šogad ko citu pamēģināšu.
Motivācijai - dalības maksu ar uzviju atdod dāvanu veida :))
Ir doma piedalīties.
Varbūt ka ir iesakāma apmešanās vieta? Un ko paķert apskatei atpakaļceļā?
Vai daudz dalībnieku tur uzkavējas vēl pēc sacensību dienas?
Kādu distanci izvēlēties, lai nav par maz un daudz? :) 54km?
Es paņēmu īsāko, jo bailes bija, ka pārējās man būtu pa grūtu :) Vīrs gan nenobijās un paņēma 54 km. Paziņa arī paņēma 54 km.
Atpakaļceļā par apskates objektiem, atkarībā cik gribi veltīt laiku un kas interesē, zinu daudz apskates objektus Minhenes apkārtnē, ja ir sīkāka interese varu epastā uzrakstīt.
Nezinu vai ir jēga dzīties līdz Austrijai lai izbrauktu tikai 54 km, domāju ka vismaz 74 vajadzētu, tāpat jau par medaļām diez vai cīnīsies, vismaz ir iespēja visas dienas garumā izbaudīt MTB. Un nav jābaidās, tur ēdināšanas punktos galdi ir visnotaļ bagātīgi klāti, tā kā enerģiju uzņemt nebūs problēmu un arī pietiekošā daudzumā tie punkti ir.
Aizpagājušo gadu kad piedalījāmies, tad gan viņiem sanāca ČP jo kalnos virs 1000m.vj.l. uzsniga sniegs, kā rezultātā sacensību organizātori bija spiesti sacensības pārtraukt, jo nespēja nodrošināt dalībnieku drošība, esot bijuši daudz nolūzušu koku uz trases. Un pārtikas punktā pieprasītākās lietas bija silta tēja un segas !!!
Ints, paldies par komentu. Arī likās, ka 54km “skan” īsi, bet par cik nav braukts kalnos, tad cik ir 1500 altitude nav saprotams…
1500 altitude ir diezgan OK
Treka Pļaviņās, ja pareizi atceros, bija 1200-1300 m uz 58 km
jautājums, kāds ir sākuma altitude :)
šis cipars ir altitude izmaiņas trasē :)
Man ar tas liekas nekas nav, ja nemaldos tad 2009 gadā pirmajos 25 km jau bija 1300 m savākti, no starta uzreiz 6km kāpums no 650 līdz 1400 m.v.j.l.
tā ir visu kāpumu summa. resp. 5x uzbraukt Siguldniekā dabūsi 350 augstuma metrus (70m x 5). Vai, ja 50 reizes uzbrauksi VEFa tiltam, dabūsi apmēram to pašu summu (~7m x 50)
Vispār jau mani arī tirda doma pieveikt to pasākumu, ja varētu savākties kādi 6-7 braucēji tad varētu piedāvāt busu un pats arī pievienotos, vienīgi neesmu plānojis garas brīvdienas lai vēl kaut ko pieķertu klāt !
[quote=Ints]Vispār jau mani arī tirda doma pieveikt to pasākumu, ja varētu savākties kādi 6-7 braucēji tad varētu piedāvāt busu un pats arī pievienotos, vienīgi neesmu plānojis garas brīvdienas lai vēl kaut ko pieķertu klāt ![/quote]Cik brīvas dienas ir jāņem, lai turp aizkļūtu, nobrauktu un atbrauktu atpakaļ? Ehhh - kalni jau tur baisi smukie, man arī doma tirda.
Pa minimumu būtu ceturdienā izbraukt,piektdien tur,savāc Nr. un citus sponsoru jaukumus, sestdiena gonka, svētdien var kustēt atpakaļ,pirmdien atkarībā no tā cikos izbraukts esam mājās !!! Ceļā bez stresa kādas 23h !!!
vilinoši =(
Pagajušo gad biju… Izbraucu trešdien pusdienlaikā un piektdienas pusdienlaikā biju klāt. Ar savu tā laika SEB tautas klases 3ā koridora vidus formu nobraucu 119km ar 4km augstuma izmaiņu un ne mirkli nenožēloju savu izvēli. Distancē pavadīju kādas 8h laikam nokurām 1.5as bija ēdināšanas punktos :))
Es viennozīmīgi pievienojos tiem, kas uzskata, ka nav vērts braukt uz Austriju lai 3h pavizinātos ar MTB un viss…
PS 23h nav bez stresa, ja vien nepārvietojies ar Paganini Zondu :))
EDITED, laikam mums vēl bija pāris stopi Polijā un Čehijā, tāpēc sanāca diezgan “ātri” pārvietojoties tuvu 30h… Ja nekas cits neinteresē, tad 23h var iekļauties domājams
Paganini :lol:
man ar liekas ka ja jau brauc tad brauc vismaz sotaku, baudams alpu ainavas )
Tā kā šīs sacensības nav vienīgais pasākums, ko esam tur ieplānojuši, tad īsti nesanāk tikai dēļ viņām braukt uz turieni. Tāpēc arī tāda izvēle uz distances garumiem.
[quote=NarchiX]Pagajušo gad biju… Izbraucu trešdien pusdienlaikā un piektdienas pusdienlaikā biju klāt. Ar savu tā laika SEB tautas klases 3ā koridora vidus formu nobraucu 119km ar 4km augstuma izmaiņu un ne mirkli nenožēloju savu izvēli. Distancē pavadīju kādas 8h laikam nokurām 1.5as bija ēdināšanas punktos :))
Es viennozīmīgi pievienojos tiem, kas uzskata, ka nav vērts braukt uz Austriju lai 3h pavizinātos ar MTB un viss…
PS 23h nav bez stresa, ja vien nepārvietojies ar Paganini Zondu :))
EDITED, laikam mums vēl bija pāris stopi Polijā un Čehijā, tāpēc sanāca diezgan “ātri” pārvietojoties tuvu 30h… Ja nekas cits neinteresē, tad 23h var iekļauties domājams[/quote]
Tā kā tanī virzienā ziemā sanāca pa 2x mēnesī braukt tad laikus aptuveni zinu ! Ilgākais kas ir bijis pa 31h uz Livigno, jo Latvijā,Lietuvā,Polijā - melnais ledus,Slovākija-sniegputenis. Normālos apstākļos 25h Zillertāle,ar visiem pitstopiem un ekonomiskajā režīmā ,max.125km/h uz bāņa.
skatoties caur kurieni un ar ko brauc.
Rīga-Berlīne-Minhene ar 2 pilotiem samērā regulāri 17-20h. Nu jau bez tomtoma var iztikt.
2x ziema ar baisiem laika apstākļiem PL/LT 23h.
Pilnīgi noteikti CZ un Slovākija nav labākā izvēle braucot tajā virzienā. Km var ietaupīt pavisam maz, laiku zaudēt daudz