Pieejamie distanču garumi un cenas, ja piesakās līdz 20. jūnijam: Course A - 211,1 km (Euro 75,-) Course B - 119,1 km (Euro 50,-) Course C - 71,9 km (Euro 45,-) Course D - 54,0 km (Euro 40,-) Course E - 37,4 km (Euro 35,-) Course F - 27,4 km (Euro 30,-)
Ļaudis, ja kādam braucējam uz šo pasākumu ir brīva vieta velosipēdam- transportā , kas brauc uz Salzkammergut…in kolēģis kurš grib tur aiztransportēt savu velo …rakstiet e mail: ams11@hot.ee
Nobraucu Maratona distanci 119km un savu mērķi tikt līdz finišam esmu izpildījis :)
Pašam ļoti patika dabas skati visas distances garumā un tas ka trasē varēja izbaudīt visu uz velo iespējamo ieskaitot alas. Principā šī arī ir distance kuru iesaku visiem, kas necīnās par medaļām citās klasēs. Jo pats devos turp spontānas idejas rezultātā izlasot info par šo pasākumu 2as dienas pirms Tukuma SEB posma, kā rezulltātā varu tiekt, ka arī bez īpaša trenniņa normāls SEB tautas klases braucējs šo distanci var veikt sev par prieku un acīm par baudījumu.
Papildus ekstra tiem, kas nefinišēja 6h bija pērkona negaiss pēdējās distances 3h (Finišēju 9h, atvēlētas bjja 12h) Tas dabas ainavu padarīja par vēl aizrajuošāku un pašu braucienu tai skaitā.
Nākamgad jābrauc atkal!
Ja kādam interesē kāds detalizētāks info varu padalīties ar to ko zinu.
[quote=www.salzkammergut-trophy.at/news-pid174]It is very hard to find the right words when someone sadly is taken from us far too young.
Unfortunately there was no more help for Wolfgang S. after his tragic accident during an overtaking maneuver when tackling the D-course. [/quote]
[quote=www.salzkammergut-trophy.at/news-pid174]It is very hard to find the right words when someone sadly is taken from us far too young.
Unfortunately there was no more help for Wolfgang S. after his tragic accident during an overtaking maneuver when tackling the D-course. [/quote][/quote]
:((
Jā dzirdējām par šo…
Iespējas jau plašu plašās - kraujas gar nobraucieniem kalnu augšpusēs bija daudz… LV tādā ziņā drošāk, bet vienmēr jau paliek citi varianti kā aiziet viņsaulē…
Es arī izbaudīju šo pasākumu kopā ar draudzeni. Tiesa gan mazākos apjomos 54 un 27 km. Tomēr pozitīvo emociju ir jūra, jo pirmo reizi piedalījos MTB sacensībās, kur ir kalni. Tas ir jāizbauda katram MTB mīlim. Tad var saprast kāpēc velo aprīkots ar bremzēm :) un pārslēdzējiem un tik daudz zobiem.
Jā un tie nobraucieni, es vairāk tajos domāju par veselību, jo joki mazi test lejā pa kalnu upes gultni, kur vieni akmeņi un nevis 100 metrus, bet ļoti daudz. Un serviss tur bija ideāls. Sadeva viskauko - sākot ar želejām un šololādēm līdz čībām un t-kreklam. Neviena EUR nebija žēl, kas tika samaksāts. Protams, tās tāda iesācēja emocijas īstos kalnos, bet vienalga man traki patika :)
Un galvenais par ko pārliecinājos, ka par kalniem skaistāki var būt tikai kalni :)))
Traasē daudz kur fotogrāfēja visādi ± PRO čaļi. Jautājums kur un kā varētu dabūt tās bildes? Vai tas bija jādara finišā vai kautkur Online jāgaida. Es it kā piesakoties atzīmēju ķeksīti, ka bildes mani interesē, vai tad tās tiks atsūtītas uz e-pastu?
Traasē daudz kur fotogrāfēja visādi ± PRO čaļi. Jautājums kur un kā varētu dabūt tās bildes? Vai tas bija jādara finišā vai kautkur Online jāgaida. Es it kā piesakoties atzīmēju ķeksīti, ka bildes mani interesē, vai tad tās tiks atsūtītas uz e-pastu?