Salaspils apkārtnes braucēji

Vai ir kāds, kas dzīvo vai trenējas netālu no Salaspils? Zinu, ka ir Salaspils/Zīriņi komanda, bet nekad nevinu no viņiem uz ceļa neesmu saticis. Pats dzīvoju netālu no Salaspils un visbiežāk pabraukājos šādos rajonos (Rigas HES dambis, Baldones puse, Ikšķile etc.). Trenēties sanāk diezgan pareti un parasti ne vairāk kā 50 km. Cenšos arī izvairīties no dzīviem satiksmes ceļiem! Varbūt ir kāds man līdzīgais, kas meklē kompāniju??

Kurā laikā brauc? Es citreiz braucu no Baļožiem pa Dienvidu tiltu, tad Maskavas iela, tad Rīgas HES, tad Daugmale - Baldone un pa Bauskas šoseju atpakaļ uz Baložiem.

Pēdējā laikā sanāk tikai 2 reizes nedēļā (pirmdienas un ceturtdienās) tā ap kādiem 19mitiem. Man ir arī tāda aizdoma, ka Tavs temps man būs krietni par augstu, jeb, precīzāk sakot, mans temps Tev būs par zemu… :)

Dzīvoju Ķengaragā, dažreiz braucu līdzīgu maršrutu kā FOX, dažreiz kad ir mazāk laiks arī vienkārši braucu ogres virzienā un tad pie izdevības kaut kur aiz Salaspils metu riņķī. Kādā tempā braucošu kompnjonu tu meklē? :)

Tādu, kas SEBos brauc aptuveni 700-800 punktu robežās :) Katrā ziņā, cenšos izvairities no braukšanas pa šosejām (ja arī braucu, tad parasti pa ceļa nomali) - ņemot vēra, ka MTB man ir tikai hobijs un ārpus pilsētas fūres parasti aizķer tikai vienu reizi…

Bez- mob. kontaktnummura ,kļūsti tikpat slepens kā Zīriņu kom.
Vispār jau viņi rīko atvērtās Salaspils MTB sacensības.
Vieniem-patīk koptrenniņi-citiem tas nepatīk.

Bez- mob. kontaktnummura ,kļūsti tikpat slepens kā Zīriņu kom.
Vispār jau viņi rīko atvērtās Salaspils MTB sacensības.
Vieniem-patīk koptrenniņi-citiem tas nepatīk.[/quote]
Salaspils MTB sacensības galvenokart ir paredzētas bērniem.
slepenā Zīriņu komanda treniņus brauc pēc 18 un pārsvarā Ogres virzienā,vainu pa Daugavpils un Tīnūžu šosejām,vai arī pa grantīti uz Ogres Zilajiem kalniem.

Vasarā biju palaidis garām šādu piedāvājumu :-)
Bet pašlaik jau ir vēss un tumš vakara treniņiem
Bet uz pavasari gan varam sastiķēt :-)
Daudz esmu braucis pa piķi caur Tīnužiem uz Ogri un tad pa lielo ceļu atpakaļ, bet reizēm es maršrutu mainu
Cenšos izvairities no apvedceļa jo tur parāk šaurs un satiksme intensīva, bet ja nav citas izejas tad jābrauc arī tur…
Mans temps varētu būt mazliet lēnāks jo SEB-os punktu raža ir ap 600

Dziivoju Kjengaragaa un Chiekurkalnaa… ar daudziem te sanaak liidziigi marshruti.
Vispaar vareetu sazinaaties, gan jau ka esam vairaaki kas vienu un to pashu marshrutu brauc, vareetu braukt barinjaa.
Vislabaak sazinaaties piemeeram skaipaa - kopeejaa gruypas sarakste, un viss aatri, operatiivi sarunaats.
Mani atrast skaipaa vienkaarshi - arvisfoto

Laiks kļūst ar vien siltāks Salaspilieši un apkārtnes barauceji var sarosīties un varbūt organizēties brīvvdienās uz kopīgu vizināšanos pa dambi līdz Ogrei

Dambis jau neiet līdz Ogrei, tādēļ izmantojam citus ceļus. Sestdien uz Baložiem jābrauc !

Aprīlī pagaidām braucu ļoti reti (darba dēļ) un galvenokārt par HES augšu (ja kāds nezina, tad tur ir laba vieta treniņiem - normāls asfats un nevienas mašīnas), bet sākot ar Maiju labprāt piedalītos arī garākos treniņos (Baldone, Ogre utt.). Citādi vienam braukt galīgi nav nekāds fans!

Es labprāt arī pabrauktu. Ja pa šoseju, tad patīk braukt Salaspils - Memoriāls - Tec2 - Saurieši - Tīnūži - Ikšķile - Tad pa granteni vai gar Selēkām atpakaļ uz Salaspili.
Sanāk smuks pabrauciens.

Dodat ziņu uz PM. ;)

Braukaaju ap Ikskili. Var ari kaadu kopigu braucienu saveidot. Kad Tev planojas braukat?

Sveiki Salaspilieši,
Tā kā esmu jaunienācējs šajā pilsētā, tad gribēju jautāt kādu trasi (treniņu vietu), kādas vietējie izmanto. Braucu ar MTB, tāpēc vairāk interesē meža ceļi / takas, grantenītes! :)
Neatteiktos arī no kādiem kopējiem treniņiem (temps - SEBos braucu ap 600 - 650 punktiem).

Čau,

Es, kad bribēju braukt pa SEB veidīgajiem ceļiem, braucu šādus apļus: http://twitpic.com/2g3ppv/full
Ceļš plus mīnuss ir tāds pats, kā SEBos, protams ar kalniem Salaspils apkārtnē gan ir tā ir kā ir. Es šad tad piemtu klāt kādu 24h vai Trek nakts braucienu apļus, Ikšķilē, bet tas ir pēc paša izjūtām.

/Edzz

Sveiks!
Dzīvoju netālu no Salaspils un mani polulārākie maršruti:

1. HES dambja augša - īsajiem izbraucieniem pa asfaltu
  2. Salaspils - 24 h trase Ikšķilē - Salaspils - var izbraukt ar pavisam minimālu asfaltētu ceļu izmantošanu
  3. Salaspils - Baldone (Riekstukalns) - Salaspils - te nu ir diezgan daudz lielo ceļu, bet pats parasti braucu pa granti ceļa malā

Ļoti laprāt piedalītos kopējos treniņos citādi vienam braukt ir diezgan garlaicīgi (2as maršruts ir kā radīts lai brauktu bariņā)

[quote=atputnieks]Sveiks!

2. Salaspils - 24 h trase Ikšķilē - Salaspils - var izbraukt ar pavisam minimālu asfaltētu ceļu izmantošanu
  3. Salaspils - Baldone (Riekstukalns) - Salaspils - te nu ir diezgan daudz lielo ceļu, bet pats parasti braucu pa granti ceļa malā

Ļoti laprāt piedalītos kopējos treniņos citādi vienam braukt ir diezgan garlaicīgi (2as maršruts ir kā radīts lai brauktu bariņā)[/quote]

Iespējams, ka varu pievienoties - dzīvoju Dāziņos.

[quote=viliss][quote=atputnieks]Sveiks!

Ļoti laprāt piedalītos kopējos treniņos citādi vienam braukt ir diezgan garlaicīgi (2as maršruts ir kā radīts lai brauktu bariņā)[/quote]

Iespējams, ka varu pievienoties - dzīvoju Dāziņos.[/quote]

Varbūt tad uzorganizējam kādu treniņu?! :)

Es pa nedēļas nogalēm ar pa Salaspili dzīvojos - varētu pievienoties.