Sacensības Latgalē

Arī manuprāt Latgale ar savu reljefu un citām potencēm var atrast savu nišu kā Velo sacensību vieta
Attālums nav pats izšķirošākais faktors, jo no LV padaudz cilvēku brauc startēt arī uz Igauniju un citām kaimiņvalstīm.

Sākumā droši vien nevar cerēt uz SEB maratonu dalībnieku skaitu, bet kādus simts piesaistīt varētu.

Bez tam Daugavpilī un Rēzeknē dzīvo gana daudz iedzīvotāju un pamazām viņi noteikti kļūs aktīvāki, ja tikai būs iespējas.

Mēs jau esam šeit (xc.lv) entuziasti un brauksim jebkur. Bet domāju,ka tādi SEB posmi pārredzamā nākotnē nenotiks tālāk par Kuldīgas posmu.
Un aizbraukt uz Valmieru vai Api sanāk tikai ruāt par naudu (degviela) nevis laiku (agri jāceļās) 40 min starpība!

Riiga paldies dievam atrodas LV centraa un uz nevienu galu nav vairaak par 350 km…pastaastiet par shiem lielajiem gabaliem krieviem, amrikanjiem vai vacieshiem :)

vienu autobusu dalībniekiem un kravas auto riteņiem :)

Ape jau bija konfektīte,kā lai nebrauc,bet patiesībā laikam tomēr izšķirošais šeit būs organizācija.Ļoti svarīgi prasmīgi noorganizētam pasākumam,un vēl dārgie organizatori,…kur lai atstāj trisgadīgu knēveli kamēr mamma ar tēti trasē,…tā bija man problēma Nr1!?

Varbūt ne pie tēmas, bet, piemēram, braukšana uz Api sanāk padārgi. Manuprāt, tā ir laba doma tālajiem posmiem organizēt kādu autobusu. Tas varētu palielināt dalībnieku skaitu. Baigi žēl, ja kādam nesanāk uz turieni aizbraukt tikai finansiālu apstākļu dēļ, ja ir jāzimanto privātais transports.

man domāt, ka šī transporta organizēšana īsti nestrādā, jo cik man zināms tad sportlats organizē tādu iespēju par diezgan simbolisku samaksu, bet atsaucība ir ļoti neliela

MTB ir dārgs sporta veids/atpūta. Transports uz sacensību vietu sastāda ļoti mazu procentu no kopējām izmaksām. /Rīga - Ape - Rīga= 1XT ķēde ar atlaidi/