Rumba. Kur lēti un kvalitatīvi?

Sveiki, kolēģi riteņbrauceji! :) Esmu jauns jūsu rindās, jo aktīvu riteņbraukšanu esmu sācis tikai šovasar, tādēļ ir ļoti daudz neskaidru jautājumu, uz kuriem ceru, ka jūs palīdzēsiet rast atbildes! :)

Un te būs vien no tiem:

Man šķiet, ka manam Skotam sāk mirt aizmugurejā rumba. Iesakiet lūdzu servisu, kurā rumbas būtu par cilvēcīgam cenām (nevis tik ļoti uzskrūtvētas, kā ZZK), kā arī vietu, kur man to varētu nomainīt? Ideāli jau, protams būtu, ja iegadē un nomaiņa būtu iespējama vienā vietā! :) Nezinu kā jums, bet ZZK man atstājis sliktu iespaidu gan apkalpošanas, gan arī cenu ziņā, tāpēc ceru, ka ir kādas citas alternatīvas! :)

Paldies jau iepriekš! :)

Varbuut jeedziigaak buutu rumbu saremonteet, lai vari atkal ar to paaris gadus mieriigu praatu braukt?

Gandrīz visas rumbas var atvērt vaļā un novērtēt stāvokli, kas nav īsti labs un kas ir remontējams. Nešaubos, ka piem. Šmerļa velodarbnīcā to labi prot izdarīt.

Paldies par padomu. Nebiju iedomājies, ka to var arī remontēt. Savā prātā kā vienīgo variantu biju iedomājies visas rumbas maiņu. :)