Vēlētos piedāvāt, kā patīkamu atpūtu Jums Paukošanas nodarbības!
Atrašanās vieta Rīga, Centrs Blaumaņa iela 5a
Treneris ir no Mans Sports LV ( www.manssports.lv ), esmu 1995. gada līdz 2005.gadam LV turinīros bijis pa godalgotajām vietām!
Kapēc piedāvāju?
Bērnībā man nebija ritenis, bet katrs bērns reiz ir sapņojis, ka ir Zorro, vai kāds no trīm musketieriem!!!
www.manssports.lv piedāvā arī individuālus pasākumus ar profesionālu inventāru!!
Korparatīvi pasākumi līdz 300 cilvēkiem un privāti darba koletīvam vai ar sadarbības partneriem!!
[quote=Devil_Inside]Cena par vienu nodarbību mazliet par augstu, bet abonements jau +/- pieņemams.
P.S. Es pareizi saskatīju, ka tai špagai bildē ir pilnīgi taisns rokturis?[/quote]
Cena par augstu? Cik ir laba cena?
Man arī liekas, ka XT un XTR maksā pa daudz! 8)
Paukošanā ir arī taisni (franču) rokturi, vēsturiskāki (itāļu) rokturi un pisoles!!! :)
varbūt tās 8 nodarbības ir vienkārši grupā, noliek priekšā kādu citu partneri, kurš arī samaksājis 40Ls par 8 reizēm un dui … privātās nodarbības laikam ir ar treneri, kad viņš savu uzmanību velta tikai tev un nevis visai grupai? tāpēc arī $$
[quote=Devil_Inside]Ja jau 8 nodarbības ir Ls 40, tad par vienu vairāk par Ls 10 prasīt nevajadzētu.
Par rokturiem tikai pajautāju. Pats esmu diezgan ilgi pieccīņā trenējies un ieliektais rokturis bija vispierastākais (pistoles mums neļāva izmantot).[/quote]
P.s. Rīt Olimpiskaja un svētdien Ziemeļvalstu sacensības! www.paukosana.lv
Var jau atnāk uzpaukot! :)