Olimpijas rimi redzēju ķēdi par 1.80ls gabalā. Cik draņķīgāka tā varētu būt ? Nav labāk paņemt uz sezonu 4 tādas, nekā vienu shimano ?
nerviem labāk gan būtu normāla šimānō ķēde…
šitā neslēgsies ar ātrumiem! tākā gan jau nokalpos līdz pirmajai dusmu lēkmei ;)
galvenais sākumā iepirkt uzreiz 4 gab vai vairāk, jo vēlāk var nebūt :)
galvenais uz platumu paskaties. citi jau protams var kasiities, bet man parastaa pa 4 ls, uz 7 aatr, sleedzas un darbojas galiig norm
eu, tik neizpērkat visas! es ar kādu pārīti vakarā gribu nopirkt!
Ir leetie varianti redzeeti (kas leetaaki par 5Ls) kas iet tikai 300Km…
Tad jau labaak panjemt Japaanaa razjoto Hg-50 kas ir pa 12Ls un braukt 3000+km beedu nezinot…
pa 12 var dabūt HG-93
CRC pērkot 3+ gab hg-50 ķēdi viena maksā tikai 8.13gbp - kāda jēga skatīties uz RIMI ķēdēm?
Dzjeki, nu pacentieties tomeer padomaat.
Ir dazjaadi HG-50 - ir Japaanaa razjotie, kas ir augstaakaas kvalitaates, un tad seko citaas valstiis razjotaas kjeedes. Taapeec ir jaaskataas izcelsme, to arii peec cenas var redzeet.
Piemeeram tam pat Hg-50 kjiinaa vai filipiinaas razjotaas ir 2-3x suudiigaakas par japaanaa razjotajaam. ;)
gribi teikt, ka vienu pērkot dos ķēdi no Japānas par 12.19gbp un ja ņem 3+ par 8.13gbp tad dos filipīnās ražotās? :)
Uz iepakojuma rakstīts - HG-50 China edition, HG-50 Japan edition… ;)
LOL
fu, manas vairumā hg50 pirktās ir made in japan :).
es nekad vairs nelikšu lētās ķēdes, tās der tikai svētdienasbraucieniempēcpiena, pārrāvu nevainīgā situācijā braucot pa pilsētu, labi, ka mājas nebija tālu. Toreiz paklausīju meistaru, ka ziemā jāliek tās lētās, jo pēc ziemas tāpat jāmaina!
nu par tiem hg50 un 3k km varbūt, ka var, ja brauc prātīgi, man ilgāk par 1,5k km nevelk. ķēdei arī mans svars jāpavelk, tas noteikti ietekmē, katrs miniens sanāk spēcīgāks, kā kādai meitenei :)
Gribu teikt tikai to, ka ir uzmaniigi jaaskataas…
tad Tev jāņem visur līdzi ķēdes izspiedējs, jo ej un sazini, kad tā x stunda pienāks :D
no 2. puses, ja reizi nedēļā iet ārā paripināt, tad kas tur traks var gadīties?
o, manas ķēdes arī ir “product of japan”, būs jāved pie čoma, viņam ir geigera skaitītājs!
[quote=A Vanags]Dzjeki, nu pacentieties tomeer padomaat.
Ir dazjaadi HG-50 - ir Japaanaa razjotie, kas ir augstaakaas kvalitaates, un tad seko citaas valstiis razjotaas kjeedes. Taapeec ir jaaskataas izcelsme, to arii peec cenas var redzeet.
Piemeeram tam pat Hg-50 kjiinaa vai filipiinaas razjotaas ir 2-3x suudiigaakas par japaanaa razjotajaam. ;)[/quote]
Tas ir kaut kas “tipa” HG-50, vai caur Shimano oficiālo loģistikas ķēdi?
Neko nesaprotu… ja runa ir par pakaļdarinājumiem un viltojumiem, viss skaidrs. Bet, ja mēģini iestāstīt, ka Shimano rūpnīcas automātika Filipīnās no tās pašas tērauda markas ar to pašu tehnoloģisko procesu izveido sliktāku ķēdi… Un Shimano to tirgos ar to pašu preces kodu… nez nez.
Nu gan sagroziiji visu… Razjo citur, no leetaaka materiaala, taapeec atshkjiraas gan izturiiba, gan cena, un starpcitu, atshkjiraas arii kraasa un smaka.
Taa ka par to pashu teerauda marku turpini vien staastiit…
Kods ir tas pats, taapeec jau jaaskataas, kur ir razjots.
Un runa nav ne par pakaljdarinaajumiem, un nedz arii par viltojumiem.
Vel kas nav skaidrs?
Gandrā ir HG53 no Taivānas, atšķiras krāsa, virsū rakstīts uz posmiem HG53 un “Taiwan” nevis “Japan”, maksā par latu lētāk kā evelo.lv, kur, man liekas ir riktīgā “Japan”. Viņas tur pārdod maisiņos, lai gan tas neko nenozīmē, maisiņos nāk arī no CRC.
Sveiki!
Ir pienācis laiks nomainīt ķēdi, bet nevaru izlemt kuru, un vai derēs.
Zobrati un pārējais ir XT 10atrumi.
Gribās kko labāku par xt ķēdi, vai var likt KMC X10SL ķēdi vai SRAM?
Nebūs nekādu problēmu ar slēgšanos Dyna-sys vai tas tik marketinga triks, vai pietiekami izturīga un varat ieteikt ko labāku.
Paldies!