Paldies par aktuālo informāciju!
Apstiprinājāt aizdomas, ka mūsu dienās fiksētais telefons vairs nav pašsaprotama lieta - drīzāk antikvāra greznība. :)
gaga: Paldies arī Tev, ka pazvanīji pats un pārliecinājies par iemeslu, kura dēļ uzdevu jautājumu.
[quote=A Vanags]Shobriid sakaraa ar gjimenes pieaugumu es darbaa neesmu, kad buushu, gruuti teikt.
Arkaadijam pieraksts nemainiigi ir nedeeljas garumaa.[/quote]
paldies par info
P.S Apsveicu ar gimenes pieaugumu!!!
kur pa ko tādu prasa naudu? :o
apskatot velo tas jau nav jājauc ārā.[/quote]
Normāla lieta, cilveks tērē savu dārgo laiku, lai skatītos, un par to viņam maksā.
Vai dotajā servisā varētu rāmim izfrēzēt stūres trubu no 43mm uz 44mm , lai varētu ielikt 44mm stūres bļodiņas.
Un vispār pa kādu tel nr. labāk varētu sazvanīt servisu?
Īstenībā tas ir labākais, ko Jūs kā klienti varat dot tiem, kuri Jūs apkalpo. Pasakot savu viedokli, jo tieši klienti ir tie, kas baro servisus. Un, ja sadarbība bijusi veiksmīga, tad klienta pozitīvā atsauksme ir ļoti vērtīga. Man patīk teiciens: “viens apmierināts klients atved trīs jaunus klientus!”
Savādāk mēdz gadīties absurda situācija - tepat pirms gadiem viens no riteņbraucējiem, slavējot mūsu servisā tikko saņemto pakalpojumu, uzrsakstīja, ka neteiks, kurā servisā to saņēmis, savādāk rindas sāks veidoties viņa iecienītajā darbnīcā… Ko tur lai saka.
Līdzīgi ir ar veikaliem. Ja kamera Maximā maksā 1.50 Ls (es gan nezinu vai tas tā ir), bet specializētajā veikalā sākot, piemēram, ar 2.20, tad nevajag to 0.70 santīmi dēļ atbalstīt veikalu, kuram ir pilnīgi nospļauties uz Jūsu kā pircēja speciālajām vajadzībām. Ievajadzēsies kaut ko īpašu, piemēram, lock out slēdzi dakšai, bet specializētajā vaikalā nav resursa, lai nodrošinātu populārākajām 6 dakšām tos lock out, jo Maximā kameras un viss ikdienā nepieciešamais iet uz urrā. Klients lojāls pret sev simpātisko veikalu un otrādi.