Rīgas Velomaratons 12.06.2005

Kaa ir ar shitaa pasaakuma apmekleeshanu?

Vakar pieregjistreejos ZZK! Pirms manis bija veel kaadi 30 cilveeki - diezgan nabadziigi! Shkjiet kashogad vareetu buut interesantaaka trase, nu vismaz labi ka garaaka (51 km)!

gan jau uz vietas pieteiksies vel…
es braukshu:)

jābrauc jau viss, ko vien var te iekš lv paspēt. a kāpēc šogad būs biķerniekos??

Trases shēmu var atrast
http://www.riga.lv/NR/rdonlyres/9DFC5958-503E-4116-B51E-B24816E746C1/5607/Velomaratons.jpg

Kaads nezin - vai bus tikai asfalts?
Man taa izskataas ka buus jaabrauc cauri Briivdabas muzejam?

Nē, Brīvdabas muzejs kartē ir tas baltais laukums pie Juglas ezera. Jābrauc cauri Berģiem uz apvedceļu un atpakaļ pa to, kas iet gar papīrfabriku.

gan jau,ka me arii pieteiksies…
51km tautai, riktiigi labais garums :)

whata? 51 km?? tad jau varēs pat paspēt sagurt… ;)

Būs tikai asfalts? Jāliek sliki?

protams sliki, nebraukt taču 50 km ar pumpenēm…

a kursh zina - cikos saakas? no no velo.lv kalendaara neierubos iisti - kur/cikos var pieteikties - pirms starta.
gandriiz sabriedu pirmo reizi muuzhaa uz taadu pasaakumu. un vo she tev! nepietiek info…

Pieteikšanās sacensību dienā sporta, tautas grupai un ģimenes braucienam no plkst. 8.30– 10.30. Bērniem no 8.30-12:00. Starts 11.00 Biķernieku auto-moto trasē. Tas viss www.velo.lv nolikumā.

pat šmerļa iela pēc briesmīgajām pavasara bedrēm ir aizlāpīta. tā kā- gan jau būs lapi ;)

Kaada razotaaja slikus ieteiktu iegaadaaties?

chen shing tires

es gan ieteiktu “yuang chii” ;)
ritcheyi labi ripo. 2 kameras un 2 riepas rudenī varēja pa ls 20 iekš zē zē kā dabūt.

SiSe
kāds izmērs, 1 collīgie?

laidiishu ar 1 coliigajiem ritchey :)

ko smejaties???
gumiju razho kaadas paaris fabrikas, tikai shtempuogus liek dazhaadus ;)

nu nav jau tik bēdīga tā gumijas ražōšanas situācija pasaulē:))) un ko vispār nozīmē gumija??- ja tā pieeja tik vienkārša, izdrāžiet paši no gumijas kājslāķīšiem sev krutās riepiņas:))) Un Pirelli, Michelin, Bridgestone, Continental u.c. savā starpā cīnās ne tikai par jaunu protektora zīmējuma izgudrošanu:)))