Rīgas velomaratona tautas brauciens

Piešķir līdzekļus Rīgas velomaratona tautas braucienam

Rīgas domes Finanšu komiteja trešdien, 29.augustā, nolēma piešķirt 14 700 latu no domes rezerves fonda, lai sarīkotu Rīgas velomaratona tautas braucienu.

Pasākumam vajadzēja notikt jau 3. jūnijā, taču dažādu apstākļu dēļ šajā dienā galvaspilsētā notika tikai velomaratona sporta brauciens.

Plānots, ka tautas brauciens notiks 16. septembrī. Tas startēs pie Arēnas “Rīga”, virzīsies pāri Vanšu tiltam caur Kleistiem un Bolderāju un finišēs Lielajā ielā Daugavgrīvā. Distances garums ir 35 kilometri.

Stipri nelamāšos, bet tā ideja par startu vienā pusē daugavai un finišu otrā ir vienkārši stulba. Vai nav padomāts par neRīdziniekiem, kuri ar mašīnu atbrauc? Un pēc gonkas ja kautkas neparedzēts notiek, jātešas cauri visai Rīgai svētdienas VAKARĀ kad sastrēgumi pilns? Cilvēks no laukiem atbrauc viens pats ar mašīnu, un pēc gonkas jāgaida vēl apbalvošana, un tad nu jāizvēlas, vai netīram un neēdušam gaidīt apbalvošanu, vai braukt atpakaļ pēc auto. Kādēļ nevar uzrīkot startu kā bija 2004. gadā pie mežaparka estrādes, un finišu turpat?
Bring back mežaparku, vai vismaz tos biķerniekus.

Kas traucētu finišēt turpat pie arēnas “Rīga”?

jāattīsta bolderājas vārds :)

P.S ierosinu ceļu uz bolderāju veikt nevis pa asfaltu, bet pa zemes ceļu kurš iet blakus dārziņiem paralēli asfaltam. būs jautrāk :)

tas taču tautas brauciens … nav īstā vietu kur rādīt muskuļus

Diezgan tizli. Iznāk, ja es brauci viens pats,tad man auto paliek 35 km attālumā no finiša.

pēc tam profu sacenes: pēc mašīnām, vēl 35 km :)

Un vispār - vai nolikums arī kaut kur būs? Un kā ar cenām? Atlikušas pāris nedēļas ar astīti…

Organizatori vienkarshi rupejas par dalibnieku fizisko kondiciju - lai ir kartiga “atbrauksanas” pec gonkas! :)

nu tač kaut kā naudu jāiekasē :)

Vo to4, kas tie 35 km ir, varetu padomāt 100 jābrauc.

Labi vismaz, ka būs, biju pavasarī galīgi sebēdājies par tās gonkas atcelšanu! Un man ragaviņas, ka finišs Bolderājā, būs iemesls noripināt vairāk kā tikai 35km

Apmēram tā sanāk :) Ņemot vērā, ka tas ir tautas brauciens, un daudzi cilvēki brauks ar vilcienu/auto, un nebūs ne kur mantas atstāt, ne auto.
Pieteikšanās sāksies no 3. septembra!

Atvainojiet, bet man nav saprotams, kā XC foruma dalībniekiem var uztraukt kautkāds tautas brauciens 16 septembrī???

P.S. Tiem, kas nezin, atgādināšu, ka šinī datumā katrs sevi cienošs xc riteņbraucējs atradīsies Tartu.

100% piekrītu šim viedoklim…

Es jau negribu kurināt naidu, bet ne katram ir pa kabatai braukt uz Tartu sacensībās. Pirms mēneša gan biju uz Tartu ekskursijas nolūkos.

[quote=Lauva]Atvainojiet, bet man nav saprotams, kā XC foruma dalībniekiem var uztraukt kautkāds tautas brauciens 16 septembrī???

P.S. Tiem, kas nezin, atgādināšu, ka šinī datumā katrs sevi cienošs xc riteņbraucējs atradīsies Tartu.[/quote]
es arī atvainojos un es sevi cienu un 16.septembrī atradīšos, kautkur pie arēnas rīga un pēctam bolderājā …

jā, arī man ar cieņu viss ir kārtībā- Rīga, mana Rīga ;)

Es gan starteeshu Pie Areenas Rīga un tur arī finišēšu :)

Piedodiet, Rīgas brauceeji, bet šis tusinjs šoreiz pēc ķekša izskatās, jo citādi neliktu uz dullo 16. septembri (kad vienlaicīgi ir Tartu Maratons, gada kalnu ričuku pasākums Baltijā, kur daliibu njem katru gadu aizvien vairaak letinji), neliktu maršrutu uz Bolderāju vienā virzienā utt. Var jau būt, ka sarežģiti maršrutu uzlikt un principā jau nav slikta arī šitā versija, bet nu sasteigti un datums pilnīgi garām;