Riga

Sen nebiju bijis vecrīgā až pārsteigums sametās tik daudz velorikšas, te kaut kada aziātu zeme vai? Nekur eiropā neko tādu naktīs neredzēju. Drīz mēs pārējai evropai būsim ekzotika…

Mees tak esam paraugs citiem!
Vienudien braucu pa Valdemaara ielu uz paardaugavu, tur kur saakaas vanshu tilta saakums, kur taa shauraa ietves dalja kur knapi cilveeki var sadaliit celinju, viens taads velorikshotaajs naaca lejaa no tilta… Nu un kur lai tu cilveeks liecies, kad taads omnibuss naak tev virsuu?
Deelj dazjaadiem citiem atgadiijumiem tie velorikshotaaji man nemaz vairs nepatiik… nereekjinaas vinji ar citiem (gan autovadiitaajiem, gan velobrauceejiem), noteikumi vinjiem ir pie pakaljas, un attieksme neliekaas diez ko pozitiiva… :(

Kā kur likties… nomet priekšā portatīvo tramplīnu :D

Esmu redzējis šitos agregātus ar pāris tūristiem būdiņā ripinām gar Centrālās stacijas ēku pa to milzu krustojumu. Nu kāda velna pēc? Ātrums tik mazs, ka autovadītājiem naturāli traucē, bet pārāk liels, lai, no bailēm bikses pielikušie, tūristi mestos ārā no tā verķa, kā trilleros no mašīnām.

Njaa, ja pat velo sabiedriiba par shamiem shausminaas… tad ko gan lai saka…

Gan jau velns nav tik melns kā viņu mālē.

Rikšotāji ir tādi paši ka kurjeri, iesācēji visādus s… taisa, bet tie kas strādā ilgāku laiku zin ko var un ko nevar darīt… ne bez izņēmumiem protams… Lai gan braucot viņus redzēju lielākoties tik pie brīvibas pieminekļa…

Negribu nevienu apvainot, bet tie rikšu čaļi (90%) ir tādi pushipsterklubņiku krustojums, kuri ar galvu tiešām nedraudzējās…

Kaut arī nepavisam neizskatāmies pēc angļu tūristiem, rikšu stūrmaņi angliski mūs aicina pavizināties. Nosauktās cenas ir baisas! Kad skurināmies, tās izdzirdot, puiši piedāvā atlaidi.

Viņi atklāj, ka ārzemniekiem par saviem pakalpojumiem prasa daudz vairāk.

Vienam cilvēkam brauciens no Līvu laukuma līdz viesnīcai “Latvija” izmaksā 15-20 latus.

Es teiktu ka tā ir laupīšana, vēl jo vairāk vizināt par tādu naudu ar vecām grabažām! Ir man gadījies sniegt vienam otram remontpakalpojumus, un sapratu ka tā tehnika ir no teju aizpērnā gadsimta.

Tavuprāt tur jābūt pēdējais karbons ar DuraAce?
Pag gadsimta dzelzis kalpo labāk nekā dažs labs jaunais. Turklāt estētiski labāk izskatās.

Nē ne jau karbons, bet nu atvaino man, ka aizmugurējiem ratiem ir sarūsējuši un trešdaļa izlūzušu spieķu un ar tādu ved divus cilvēkus, sorry Tu šķiet pārproti:/

Šitie ir riktīgie apokalipses jātnieki. Kas ticis viņu nagos, ir laimīgs, ka dzīvs paliek :D

Tur ir arī glamūrīgie ar adas dīvānu hehe, baigi smiekligi izskatījas uz visas tas rikšu bandas fona. Un brauca onka ap 40 gadiem hehe.

Nu nu tu jau tiki? :D

[quote=321][quote=KKTK]Kas ticis viņu nagos, ir laimīgs, ka dzīvs paliek :D[/quote]Nu nu tu jau tiki? :D[/quote]Es novēroju kā jau pie nepietiekama apgaismojuma viens šitāds pie sarkanā pa pretējo pusi apdzina auto un pārbrauca pāri sarkanajam. Pa zaļo braucošajam auto bija jāpiebremzē. Mutes bija vaļā visiem, bet acis visplatāk pasažierim :D

Pazinu vienu rikšu, treknajos laikos slikta bija diena ja peļņa bija zem 100 ls, lielu piķi tur varēja raust.

Viņu galvenā pievienotā vērtība ir aizvest klientu uz bordeli un citi pakalpojumi, kurus citi neuzdrošinās tik atklāti sniegt.

http://www.youtube.com/watch?v=h93aTga2fYw