Sveiciens!
Sestdien plānoju izbraukt kādu garāku gabalu, varbūt kādam ir vēlme pievienoties?
Temps - mierīgs!
ar kādiem velo? šosejas?
es jā
nu tad es nē.
a kas? Slabo? :D
ebiker - sveetdien tak chempis, nepiedalisies?
tā tomēr nav viena klase. es labāk pakārpos pa Mežoņparku.
a kas? Slabo? :D
ebiker - sveetdien tak chempis, nepiedalisies?[/quote]
šogad izlaidīšu, lai citiem arī beidzot tiek pirmās vietas :D
bet, airav, neīz, temps būs tik patīkami lēns, ka varēsi mierīgi ar kalninieku kardanēt!
Nav jau tālu jāmeklē…paskatamies Rīgas velomaratonu…ar MTB ričukiem pat uz pjedestāla:)Vajag tik mīt…
Nav jau MTB nekāda vaina, ja uzliek šaurākas riepas, tad vispār bez problēmām. (Rīgas velomaratonā gan prasījās viens mazāks zobrats aizmugurē).
Par sestdienas izbraucienu - labprāt piebiedrotos, tik foršāk jau būtu kādu stundu agrāk.
Es būšu!
Kāds tad īsti ir maršruts, līdz Siguldai un atpakaļ??? Vajadzētu arī kādas reizes izbraukties pa kalniņiem un atpakaļceļā varētu braukt cauri Murjāņiem.
[quote=čukča]Es būšu!
Kāds tad īsti ir maršruts, līdz Siguldai un atpakaļ??? Vajadzētu arī kādas reizes izbraukties pa kalniņiem un atpakaļceļā varētu braukt cauri Murjāņiem.[/quote]
Nu ja, tur tāds smuks kalniņš starp Raganu un Murjāņiem, tik ceļš tāds pašaurs - autiņi baigi tuvu garām sprauksies.
Pa vidu varētu arī Krimuldas serpentīnu paņemt :)
[quote=Mellais]… tik ceļš tāds pašaurs - autiņi baigi tuvu garām sprauksies.
Pa vidu varētu arī Krimuldas serpentīnu paņemt :)[/quote]
nu šis ir iemesls kapēc man nevelk pa to šoseju braukt!
pret serpentīnu man īpaši iebildumu nav, to varētu izmēģināt ar šosejnieku, iekšējā balss saka ka tas diezvai būs viegli :)
[quote=čukča]Es būšu!
Kāds tad īsti ir maršruts, līdz Siguldai un atpakaļ??? Vajadzētu arī kādas reizes izbraukties pa kalniņiem un atpakaļceļā varētu braukt cauri Murjāņiem.[/quote]
maršruts nekāds diži oriģinālais nesanāks rīga - siguldas centrs??? - pusdienas - atpakaļ uz rīgu
Es caur Murjāņiem reizes 10 esmu braucis - nekā briesmīga tur nav, tā satiksme nav intensīva un ceļš nav tik šaurs. Kā alternatīvu varu ierosināt pēc Siguldas braukt cauri Raganai uz Saulkrastiem un tad uz atpakaļ uz Rīgu. Sanāk kādi 20km klāt, bet maršruts interesantāks.
Krimuldas serpentīnā man liekas vieglāk tā par ir ar šosejnieku uzbraukt - tur tikai jāuzmanās laižoties lejā, jo celiņš šaurs, ar pagriezieniem.
Varbūt pārceļam uz Svētdienu?
It kā vairs nelīst???
es dzīvoju 10min brauciena attālumā no Juglas un dažas minūtes atpakal pamodos no tā ka lietus pret palodzi dauzās :)
par svētdienu - man šovakar balle, rīt no rīta stipri šaubos vai būšu lietojams(ja būšu tad būs bijusi sūdiga balle, bet to jau mēs negribam :) )
šodienas brauciens ir ATCELTS
Nu svētdien lija vēl stiprāk, tā ka nācās mīšanās vietā divas dienas zolīti spēlēt …
Es vakar saņēmos un tomēr 140 nominu. Lietu dabūju tikai pēdējos 40.
Varbūt mēs varam kautko uz nākamo nedēļas nogali sarunāt?
varam, minam kopā SEBu cēsīs :)