Pirmajā jūlija nedēļā ir doma aizripināt līdz Palangai, iespējams kuršu kāpai. Braukšu caur eleju, pa nakti šauļos(viesnīcā, nepatik teltis), otrā dienā līdz palangai, dienu pabumbulēt tur vai kuršu kāpās, izgulēties un vienā piegājienā atrullēt atpakaļ līdz rīgai. Ja kādam/kādai ir vēlme pievienoties tad esat velkomēti to darīt. Es nebraukšu tikai vienā gadījumā - ja būs sūdīgs laiks, visādi citādi savus plānus nemainīšu :)
cik es saprotu mtb brauciens taka ja ? bet ideja liekas supriiga. ar kadam viesnicas izmaksam jarekinas ?
pa shoseju, ar ko braukt pec iespejam un velmem, es ar shosejas žileti vismaz, mans dubļu arkls pusģībis garāžā stāv :) es skatijos, ka shauļos viesnica maksatu 15eiriki vienam ja butu 4 cilveki, otrs varianti ir apskatities couchserfinga vai kads tai gala ko nepiedava. bet palanga jau vispar var pa letuci atrast nakstmajas, vismaz paris gadus atpakala no 10eiro gultasvietas bija.
oho , skan ideaal i , nu man tikai shosejnieks :) ideja par sadu braucienu liekas ideaaala :) kuri datumi dienas tev liekas iistie?
Šauļos ir kojas, kur par 5 Ls var palikt. Viss tīrs un kārtīgs, remonts ar labs :)
Atrodas uz centrālās ielas pretim baznīcai.
kalvani - esmu diezgan flexibls, man julija pirmaja nedela atvalinajums, teoretiski sakot no 1.jūlija būtu gatavs braucējs! Kādi Tev datumi ir ērtāki??
Velomen - paldies! Es tik pa fikso darbā apskatījos booking.com tur man parādījās tie 15eur no personas, 5Ls ir daudz idealaki sadam pasakumam!
man 27 sakas prakse, bet aptiik ideja par tiesi pirmajam brivdienam. tad piektdien agri no riita ? taka man visuma visp labaak patiktu uz brivdienam . vieglaak ari ar sefu sarunat. bet esmu ari gatavs pielaagoties, jo katra zinja vel ar laikapstakliem jarekinas. varbut personigaja zinja , kko par njemamam mantam utt? / man vnk nav liela pieredze ar tadiem braucieniem , tiaki pargajieni
Tātad ir nedaudz izkristalizējies pasākuma plāns. Atceļās Kuršu kāpa, kā galamērķis, tas pirmkārt, otrkārt izbraukšana 1dien, jo es 6dien laižu uz burtniekiem, treškārt ir izveidots brauciens http://www.xc.lv/mtb/ride/ride.php?action=update
Gaidu mežonīgu aktivitāti un tautas uzplūdumu :p
Kaut kas nav labi. Nekorekts pieprasījums (atpakaļ). (rc=4)
paldies ;)
Jelgava-Eleja ceļš, starp citu, ir baisā stāvoklī. Ar šosejnieku “mazliet” kratīs:)
nu caur liepāju braukt butu pašnāvība :/
labāk 20km pakrata nekā, 5ajā km izklājos zem fūres :D
mēs esam 3 ar 1/2, ir pēdējās pāris vakance pieejamas :))
Tour de Palanga – tēlains stāsts (četros cēlienos) par 3 drosmīgu velo-braucēju sapņu piepildīšanu.
Startā pirmajā (un vienīgajā) koridorī vietu ņēma 3 braucēji : Alberto (eBiker), Carlos (karlos) un Vytautas (Kalvanis), kuri arī cīnījās gan par sprinta un pauguru karaļa godu, gan arī par kopējo klasifikāciju un aktīvākā nenotveramā ērzeļa titulu.
-
Etaps: Rīga – Šauļi Starts plkst. 13:00 bija nolemts, bet karlos aizkavējās, kuru pārējie braucēji, pēc sazināšanās pa komandu sarunu ierīcēm tomēr nolēma pagaidīt, izrādot sportisku rīcību. Tā, nu visi trīs peletona dalībnieki devās visai draudzīgā sākuma tempā (šis bija lēzenais etaps), bet spriedze bija jūtama un taktiskie zīmējumi tika paturēti galvās. Pirmais ēdināšanas punkts bija Elejā, kur braucēji jau tikuši garām zīmīgajam pirmā etapa bedru-un-ielāpu posmam 26km garumā pēc Jelgavas. Elejā braucēji izmantoja izdevību iepirkt vieglos bezalkoholiskos padzērienus, bet par vietējiem „spektatoriem" to pašu nevarēja teikt, viņiem ballīte notika bez apstājas. Tad nu, pilnā sparā brauciens turpinājās garām pilsētai „Meitene" (bet visai vīlušies braucēji uzkurināja tempu, jo meitenes tur nebija), un iebrauca jau otrajā zemāk esošajā valstī, kur arī sākās īstās sacensības, jo ceļa segums pirmo reizi braucienā bija saucams kā „asfalts bez bedrēm un ielāpiem". Pēc neilga brīža Vytautas izkaukulēja svarīgu taktisko manevru un uzņēma ātrumu, lai noķertu noklīdušo komandas auto-traktoru, kurš turpmākos apmēram 7 km ļāva visiem braucējiem izmantot aizvēja īpašības, ripojot bez spēka patēriņa ar 30km/h. Kad jau atkal braucēji bija uz savu roku, visizturīgāko dalībnieku piemeklēja tehniska ķibele – ķēde no pārlieku lielā spēka pārtrūka un jau otro reizi pārējie (2) dalībnieki parādīja savu labo godu un pat izpalīdzēja ar ķēdes izspiedēju. Tā arī brauciens vijās gar Lietuvas līdzenumiem, līdz atdūrās Šauļos, pēc teju 140.34km (ieskaitot iesildīšanos pirms gonkas) 4h:39min. Viss izšķīrās grupas finišā, kur izveicīgais Alberto pirmais atrada hosteli, kur braucēji bija piereģistrējušies. Vidējais ātrums 30.1km/h, max 48.7km/h, vidējais pulss 137, 4273kcal.
-
Etaps: Šauļi – Palanga. Distance vijās līdz jūrai, starts 10:00. Klāt vēl labajiem ceļiem, šajā etapā nāca daži lēzeni „pampaki", kā dēļ šo etapu var dēvēt par pauguru etapu. Augstuma starpības man kolēģi vēl precizēs, bet kopā sanāca ap 155.65km, 5h:32min, vid.ātrums 28.1km/h, max 50.7lm/h, vid.pulss 139, 4426kcal. Posma interesantākais moments bija, kad kādā nobraucienā, pirmajam braucot Carlos, kāds ass akmens pāršķīla priekšējo riepu, kā rezultātā bija spalgs sprādziens ar visām citām sekām, tomēr braucēji noreaģēja un viss beidzās laimīgi ar apstāšanos, riepas salīmēšanu un nelielu fotosesiju, kad dalībnieki viens otram demonstrēja savu roku veiklību palielinot gaisa tilpumu kamerās (pumpējot riepas). Naktsmājas arī par „labām cenām" izdevās atrast Palangā (25LTL par personu – gulta, droša vieta velo, duša, vieta ledusskapī pārtikai un „vecmāmiņas gādība" :D ).
-
Etaps: Palanga – Šauļi, arī pauguru etaps, bet pilnīgi savādāks, jo jābrauc pa ceļa otru pusi un otrā virzienā, kā iepriekšējā etapā, arī ar dažiem mātes dabas šķēršļiem iekļautiem, bet par visu pamazām. Izbraucot ap 9:00 bija plānots trešajā etapā nobraukt iepriekšējo divu etapu summētu ceļu atgriežoties Rīgā jau naktī, bet TdP galvenie tiesneši nolēma finiša etapu sadalīt uz divām dienām laika apstākļu dēļ. Jau no rīta debess jums bija melnīgsnējs tomēr paši braucēji bez skābiem ģīmjiem „iekapāja" rīta pārtiku un tā teikt „mina uz nebēdu" līdz… sāka līt lietus, sākumā smidzinot, bet pēc vairākām stundām jau atkal bez lietos. Vēl dalībnieki sadalīja vairākus pauguru karaļa kroņus, burtiski „uzšaujoties" lielā ātrumā leišu pauguros, bet Alberto bija viennozīmīgi spēcīgākais, kā tika paredzēts jau iepriekš. Tomēr noslēdzošās 2h apmēram dalībniekiem nācās trasē pavadīt kārtīgās lietus peļķēs. Visi saģērbās cik vien mācēja, bet tik un tā bija smagi. 150.05km, 6h:08min, vid.ātrums 24.5km/h, max 51.6km/h, 3799kcal, vid.pulss 131.
-
Etaps: Šauļi – Rīga, etaps iesākās ap 9 no rīta, kad sportisti, pēc rīta rosmes devās ceļā, ar nu jau mazliet cietušām pēcpusēm, bet neviens neizrādīja vājuma pazīmes. Nenobraucot ne 10km, braucēji pamanījās ieķerties pavadošajam traktoram – nobraucot teju 15km ar konstantu ātrumu 33km/h, pietaupot enerģiju un braucot ar pulsu 105-115 robežās. Pēc vēl kāda laika braucēji pamanījās „ieķerties astē" vēl kādam pavadošajam traktoram, kurš šoreiz brauca ar aptuveni 40km/h, nu jau sacensības sita augstu vilni, bet pavadošo transportu vadītāji visa šī brauciena laikā bija ļoti pozitīvi noskaņoti. Dalībniekus šoreiz pārsteidza jau atkal robežas maiņa, kas līdz ar to deva arī ceļu segumu maiņu un šoreiz nu jau tā cietušās pēcpuses lika par sevi manīt. Nepagāja ne daži kilometri, kā Vytautas gāja jau kurā atrāvienā, sašķeļot visu peletonu, un šajā izšķirošajā kilometrā GC dubļaini-dzeltenā krekla īpašnieks varēja izšķirties. Tomēr vai tā bija Vytautas žēlastība, smagā soma, liktenis, vai pretvējš, bet ar 45km/h braucošo super-fūri viņam neizdevās noķert. Un tad nu visi turpināja ceļu par Paris-Rubaix cienīgajiem Jelgavas-Elejas ceļiem, kur fūres nav draudzīgas un „dibens sāp". Trešā un liktenīgā ķibele notika jau nu Jelgavas ielās, kad Alberto, pārvarējis divus straujus līkumus, nobraucienā ar iespaidīgu ātrumu, pakaļējā riepa lika manīt par savu vecumu un ar baisu šāvienu aizgāja viņsaulē. Lai arī visi trīs braucēji izrādīja iniciatīvu izmeklējot visus Jelgavas velo veikalus, tomēr nevienā nebija iespējams iegādāties uz vietas šosejas velo riepu. Diemžēl Alberto bija spiests turpināt ceļu jau tehniskajā pavadošajā transportā – šoreiz vilcienā uz Rīgu, bet divi pārējie peletona dalībnieki draudzīgi aizripināja uz Rīgu caur Ozolniekiem. Tā arī mēs nezinam kurš izcīnīja dubļaini-dzelteno kreklu par kopvērtējuma uzvaru, jo katram no dalībniekiem finišs bija nolikts savās mājās. =)
Labs! Super sasaistīts ar esošo TDF :) Tā turpināt!
Rakstiņš vienkārši super!
labs :)
:)