Rīga-Ogre

Sveika tauta.
Ir doma 4dien no Rīgas (precīzāk Imantas) doties uz Ogri.
Mazliet esmu aizmirsusi ceļu (jeb kur vislabāk bija tikt augšā uz HES un lejā) un lai arī nebūtu tik garlaicīgi-varbūt kāds treniņa nolūkā grib pievienoties?
Ja nu interesanti neuzrodas,tad mīšu pedāļus viena pati:)

Average speed? :)

videejais aatrums jau atshkjiraas solo braucot un barinjaa miicoties :)

• veel 4diena ir ljoti stiepjams jeedziens … riits, vakars, nakts?

vidēji sanāk braukt uz 25-30km/h,bet ja segums labs un nav šķēršļu,tad vairāk.
Plānots ir rīta pusē vai pa dienu.

Pāris nedēļas atpakaļ šo pašu maršrutu braucu no Āgenskalna.

Braucu pāri akmens tiltam, tad pa krasteni, maskavas, cauri dārziņiem un uz hesa virsū, tad pa hesu cik vien tālu var, tad biki sanāca pa šoseju, caur iecavai un tad līdz ogrei pavisam maz pa šoseju. Atpakaļ braucu gar šoseju līdz salaspilij un tad uz hesa virsū un braucu caur ķekavu atpakaļ uz Āģīti :)

Varētu pievienoties.
Tik kād precīzi domā braukti ?

caur iecavai?!!? vai tomeer taa bija ikshkjile :D

Gaga, tieši tā, mazliet kļūdījos :D

Varbūt kādam būtu velme rīt līdz Siguldai aizmīt ? Tādā tūrisma braucienā apskatīt pilsētu, alas, pilis … Varbūt aizbraukt līdz kādam kalnam un pabraukāties…

vairumam cilveeku jaastraadaa darba dienaas + riitdien sola lietu

[quote=mellaisa]

Varētu pievienoties.
Tik kād precīzi domā braukti ?[/quote] nu ja kāds pedāļu minējs pievienosies,tad to laiku var apspriest,bet ap 15:00-16:00 būtu pēdējais laiks izkustēties.

par to lietu arī dzirdēju,bet uz 4dienu sola,ka lietus nebūs.

Uz 4dienu arī sola lietu.

http://www.1188.lv/laika-zinas/

Bet man lietus nav traucēklis, neesmu no cukura :)
Madžori atsūti uz e-pastiņu kādus savus kontaktus.

[quote=Madžori]vidēji sanāk braukt uz 25-30km/h,bet ja segums labs un nav šķēršļu,tad vairāk.
Plānots ir rīta pusē vai pa dienu.[/quote]

Biju jautajis lai saprastu vai tikšu pakaļ! Braucu ar MTB un ne to labāko, kas ir pieejams tirgū :) 25-30 km/h pavilkt varēšu, labprāt sastādītu kompāniju, vēl jo vairāk, ka esmu no Imantas. Bet labprāt izbrauktu pēc iespējas ātrāk, teiksim, līdz 12:00.

Bet jūtu ka salasīsies šosejnieki ar savām orbeām un tad es toč sakautrēšom mīties! :)

Surpicki, diezvai. Es piemeram braucu ar mtb.

4diena veel saliidzinoshi taalu, laika prognozei nevar ticeet :D 6dien riigas sveetku laikaa lietus netrauceeja iipashi, tik tupeles zjeel nedaudz :D

[quote=surpickis][quote=Madžori]vidēji sanāk braukt uz 25-30km/h,bet ja segums labs un nav šķēršļu,tad vairāk.
Plānots ir rīta pusē vai pa dienu.[/quote]

Biju jautajis lai saprastu vai tikšu pakaļ! Braucu ar MTB un ne to labāko, kas ir pieejams tirgū :) 25-30 km/h pavilkt varēšu, labprāt sastādītu kompāniju, vēl jo vairāk, ka esmu no Imantas. Bet labprāt izbrauktu pēc iespējas ātrāk, teiksim, līdz 12:00.

Bet jūtu ka salasīsies šosejnieki ar savām orbeām un tad es toč sakautrēšom mīties! :)[/quote]
nu man ir parasts MTB. Patīk braukt normālā tempā,un ieturēt ik pa laikam pīpauzes:D tā kā domāju,ka nebūs tik traki,un neviens,tai skaitā arī es,neatpaliks un tiks līdzi.

Nu tad jauki! Ja laiks būs ciešams, ar mani var rēķināties! ;)

Ir arī vēl kāds, kas taisa [pīppauzes] ;)

4dien braucam no Bauskas puses atpakaļ… tjipa līdz 16:00 Rīgā centrā jābūt… vēl tik nezinu vai brauksim gar Rumbulu vai Ķekavu…

Sanaaca tiiri forsh brauciens ar paaris pamatigaam dushaam :))
Ja kaads tuvakaja laikaa plano vel kadu braucienu, labrat pievienotos :)

nu un atskaite par km/h, piippauzju skaitu, laikiem kur? :D

mellaisa iedo savus kontaktus… doma rit vai parit ko nomiit… uoold2@inbox.lv vai draugos Anrijs Sulmanis , gaidu. vai Madzori , surpickis odat zinjas arii.