Sveicināti velomīļi, man ir uzpeldējusi ļoti interesanta ideja un meklēju līdzbraucējus uz 11.08. Maršruts ir aptuveni tāds: Rīga-Jelgava-Dobele-Īle-Auce-Ezere-Nīgrande-Vaiņode-Priekule-Paplaka-Liepāja-Kapsēde-Bēbe-Cīrava-Aizpute-Kuldīga-Kabile-Vāne-Pūces-Zemīte- Tukums-Klapciems-Rīga(caur Jūrmalu)… Brauciens ir plānots max uz 5 dienām, pa ceļam iebrauksim kādos objektos, bet sekosim mūsu nobrauktajam attālumam, lai brauciens neievilktos un būtu Rīgā 5. dienas vakarā līdz 20:00. Tas lai visi normāli tiktu mājās. Kur iebrauksim varat ar piedāvāt paši, lai būtu tiešām patīkams brauciens.Nakšņošanas vietas piemeklēšu pēc attāluma, bet reāli skatīsimies pēc tā ka mēs kustēsim uz priekšu, ja ir kāda notiekta vieta kur gribat palikt piesakiet ja būs vairāk ivienādi pieteikumi, tad centīsimies tur ar nokļūt. Ja kas mans telefons ir 20061761.
papildinu info: Tātad brauciens tiek plānots ka braucot uz Liepāju pirmo apstāšanās vietu ieņemsim Auces apkārtnē, par precīzu vietu nepateikšu, jo kartē(LAtvija autoceļu atlants) nav norādītas kempinga vietas. Atceļā uz Rīgu apstāšanās sanāk aptuveni Kabiles rajonā. Attālumi ir tādi Rīga-Liepāja-231km, Liepāja-Rīga-235km. Attālumi mērīti izmantojot ZL.lv esošo karti un nav ņemti vērā pārbraucieni līdz apskates objektiem. Objektus piedāvāju izvēlēties no tiem kas ir atzīmēti minētajā kartē(viņa arī būs man līdzi). Tā kā apstāšanās vietas nav precīzi noteiktas līdzi iesaku ņemt telti un kas nāk tai klāt, man pašam būs 2vietīgā telts. Kur apstāsimies pie liepājas sarunāsim paceļam, mums būs 2 dienas. Liepājā domāju aizbraukt uz jūru un izbraukāt pilsētu, tāpēc ja ir kāda ideja arī sarunāsim… p-amatā ideja man ir tikai aizbraukt apskatīties Liepāju un atpūsties no visa, tāpēc nekādu lielāku plānošanu neveikšu, visas idejas radīsies skatoties pēc tā cik ātri kustēsimies… U vēl kas, izbraukšanas datumu mainīšu no 11.08 uz 10.08. brauksim tā pat 5 dienas. un visus gribetājus lūgšu sazināties ar mani līdz 06.08. lai varētu pārrunāt sīkumus un kas ir vajadzīgs un kas būs…
pa ceļam sanāk pokaiņi