Sveiki, ir kāds, kurš regulāri braukalē pa veloceliņu centrs-imanta līdz pat Lielupei un tālāk? Gribētos atrast sev kompanjonu, lai nav tik garlaicīgi braukt :). Te būs mans standarta brīvdienu workouts - http://www.endomondo.com/workouts/kb8f5NeDjws Vidējais temps kādi 25 km/h un gribētos to uzlabot :). e-pasts arturs_iv@inbox.lv
Rīt ap pl.16.00 ir doma no zolitudes doties uz dubultiem,tur uzspēlēt futbolu kadu stundiņu,un tad atpakaļ.
P.S. Ja nelīs lietus.
Vai veloceliņš jau vaļā no sniega?
Veloceliņš - slapjš, nav saules, un biezi klāts ar ledu…
Iesaku izvēlēties šoseju, kur ir sauss, apspīd pavasara saule, un ir iespēja iegūt pirmo iedegumu uz pirkstiem no īsajiem cimdiņiem :)
Piektdien rīta pusē (10-11) dodos uz Jūrmalu un, iespējams, tālāk. Plānoju kādus 60-70km.
Temps, šoseja/velotaka?
Temps 25-30 (26"), var pa veloceliņu vai šoseju līdz Jūrmalai - tālāk jau pa galveno ielu kkur līdz Slokai. Ja zināms kāds labāks maršruts, esmu elastīgs.
Tiklīdz kā būšu sačinījis braucamo atsākšu pāgāšgad iesākto - katru rītu ~8:00 izbraucu no Jūrmalas vidus(Melluži) un līdz Āgenskalnam uz darbu. Attiecīgi vakarā mājās, bet to gan kā kuru reizi. Bet no rītiem tas ir tāds stabils katras darbadienas laiks
Labprāt pievienotos … Tikai liekas,ka būšu spējīgs pievienoties tik pēc 2 vai 3 nedēļām,jo priekšā brīvdienas un nebūšu Rīgā
Es jau pāris nedēļas no Pumpuriem laižu uz darbu Rīgā, bet man Teikā jābūt 9:00, tāpēc braucu agrāk. Iespējams, ka dažreiz varētu laist kopā, lai brauciens raitāks.