Rīga - Jūrmala - 17.03.12

Plānoju 6dien izmest kādu līkumi līdz ~ Dubultiem, Asariem un atpakaļ.
Ja kādam ir vēlēšanās pievienoties, tad droši …

Izbraukšu ~ 12:00, no Ķīpsalas.

Iespējams, pievienošos no Gandra. 50/50

meitenes ņemsiet līdzi? :) kāds aptuvenais ātrums? un tālāk ne? (Kauguri, utt…)

man ātrums “kā pirmo reizi šogad nokāpjot no ruļļa atpakaļ realitātē” - galvenais sev nenodarīt pāri un nesastrādāt muļķības uz ielas :) domāju vidējais varētu būt ap tiem pašiem 20-25 km/h, attālums atkarīgs no laika apstākļiem - neesmu kurjers :D

busu tiesi 12 pie olimpijas, tempu plaanoju ap mieriigu, ap 25 kmh… meitenes laipni aicinaatas :)

meitenes ir apspriedušās un nolēmušas ierasties! :)
(ceru, ka braukšana būs pa šoseju, ne veloceliņu!?)

tautā runā, ka celiņš joprojām daudz kur ledains

Pirmo sezonas izbraucienu, gan būtu prātīgāk mīt ne starp mašīnām…

Pa šoseju vienmēr labāk, ja neskaita orkāna apstākļus:D

tiek planots braukt pa soseju :) pectam galaa varam uztaisiit pikniku :)

mēs meitenes ar pieredzi, piesegsim :) bet vispār jau tur vietas daudz, 3 joslas - ja kādam mēs tur traucējam, tad mēs viņam traucēsim, arī pa celiņu braucot.

Jūrmalas šoseja un Ādažu ir vienīgās labas šosejas (Pierīgā), kur droši un nav daudz bedres.

Vai CSN tiks ievēroti?

Arī plānoju piebiedroties. Tikšanās vieta 12:00 ir pie Olimpijas? Un jāmin ir līdz Kauguriem ;)

Nu ir vel Rigas apvadceļš gandrīz visā garumā, un tad Ķekava - Ķegums-jaunjelgava, un daugavpils šosejai ar nav ne vainas.

p.s.
ja pūš stiprs vējš, tad ir gruti ar to CSN ieverošanu :D

Sorry, es ar’ par tām šosejām… no malas izskatījās, ka jelgavniecei arī ne vainas, ko saka zinātāji?

Jā, būšu 12:00 pie olimpijas ar tumšu “Wheeler” velo …
Ja pārējiem nekas nav pretīm, tad varam mīt arī līdz Kauguriem :)

Brauksim pa šoseju.

Jelgavniece ir ideals variants! Laba plakne, plata josla viss ko vajag. nem un minies. Jau pāris reizes megināta - +!

ir, ir braucamas visas [izņemot Rīga-Ķekava…]

kā pie sestdienas var arī tālāk par Kauguriem :) protams, viss atkarīgs no vēja, bet, ja iekožas stūrē, tad var arī tieši pretvējā.

Jelgavas šoseja tikai divas dienas šogad bija nebraucama.

ja nelīs lietus un būs silts es varētu aiz Jums vienā virzienā atsēdet un tad braukt pa savām ģēlam ;)

Ja paspeeshu tikt valjaa no klepus, tad arii jums pievienoshos.