Kādu laiku atpakaļ kāds prasija atsauksmes par šim riepām,
nu tā- būšu nobraucis kādus ~1000 km, tai skaitā treniņi, 2 gab. SEB gonkas(Kandava, Cēsis), Sportlat Baiļos, Ape.
Nezinu vai vairs ir vajadzīgas rekomendācijas par šīm riepām, jo skatos ka baigi daudzi jau lieto, bet ja nu kādu interesē mans subjektīvais viedoklis:
Ļoti, ļoti laba- ātra, viegla un mīksta riepa, laba vadāmība, paredzama jebkuros apstāķļos.
Nedaudz lēnāka uz cieta seguma par Schwalbe RR (salīdzinu ar RR, jo man liekas ka pēc pielietojuma stipri līdzīgas riepas).
*Meža takas- saknes, čiekuri: ļoti labi.
*Smiltīs kā jau smiltīs, nav man gadījušās riepas kas irdenās smiltīs rādītu brīnumus:).
*Grantene: ātras.
*Izturīgas, vienu reizi pārdūru ar naglu, Rīgā uz asfalta.
*Vienīgais mīnuss ko es saskatu šīm riepām: ļoti ātri dilst.
*Cena, ja nemaldos, 26 Ls ZZK veikalos.
Grantene, asfalts, noblietētas takas- RR liekas ka ripo nedaudz vieglāk.
Saknes, stāvi kāpumi+saknes+čiekuri, zāle, slapja zāle, šķembas- es viennozīmīgi dodu priekšroku Michelin-am.
Saķere labāka kā RR, vienlaicīgi daudz nezaudējot uz ātra seguma.
Tieši par dilšanu es arī biju atzīmējis savā aprakstā, kā vienu no mīnusiem.
Dilst ļoti ātri, jo ir ļoti mīksta gumija, ar spolēšanu pa asfaltu nevajadzētu daudz aizrauties:)
Pa dubļiem Michelin XCR Dry² nerullē. Starp citu, viņas nav domātas braukšanai pa asfaltu, jo uz asfalta pa gadu nodilst pilnībā (pie attiecīga nobraukuma).
[quote=see]pashlaik bezkamerniecem loti skaista cena ieksh http://www.chainreactioncycles.com/
nopirku ~20Ls kopa par abam ![/quote]
Jup :) es arī paņēmu :)