Apraksts:
Riepa: Continental Twister Supersonic
Svars: claimed - 370g, man pat gadījās vieglākas :)
URL: http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/bicycle/themes/tires/mtb/twister/twister_en.html
Iegādātas: (laikam - www.hibike.de) cena 49.99 EUR/2gab.plus piegāde
Uzvedība:
- asfalts: ripo labi, ja spiediens lielāks par 3 atm., ar mazāku ir vairāk jūtama rites pretestība;
- grantene: ekselenti, mežonīgi ātras…;
- smiltis: labi priekš 1,9 , kontrole ir ok, ātrums ilgi noturās;
- sakņainas taciņas, mežs: labi, ja spiediens 3 atm. vai mazāk;
- slapjš zemes ceļš: labi, var teikt neko labāku nezinu (salīdzinot ar kaut vai Michelin Wildgripper`iem, konkr. modeli aizmirsu, kas vispār pārstāj ripot);
- dubļi: labi līdz zināmam brīdim (t.sk. nesavāc līdz) bet nav jau dubļiem domātas;
- māli: ļoti labi, var teikt ideāli.
Piezīmes:
- Ļoti neizturīgas pret stikliem uc. asiem priekšmetiem, bet braucēji ar saudzējošu braukšanas stilu var lietot uz nebēdu :)
- Dilst lēnām ar nosacījumu: NEBRAUKT PA ASFALTU. Sezonu esmu nobraucis praktiski visas sacensības, taču jāpiezīmē arī ka daļēji lietoju dubļu riepas.
Verdikts:
Der tiem, kas grib braukt ātru XC un maratonu, bet bez agresijas izpausmēm, tas ir - netrakojot ;)
Riepas novērtēs weightweenies - gramu vērotāji, neagresīvi braucēji ar mazu un vidēju svaru, kam vajag LV apstākļiem piemērotu SACĪKŠU riepu. Neder treniņiem pa asfaltu, nodils jau pēc pāris braucieniem…
Daudz labāk (piem. par Maxxis Flyweight) tur pagriezienos, taču man pāris reizes gadījies, ka priekš.rats izslīd neskatoties uz it kā solīdajiem sānu knobiem. Riepa ir viena no ātrākajām ar kādu man nācies braukt, pēc kāda laika ielikšu salīdzinājumu ar Schwalbe RR!