Nepieciešamas jaunas budžeta riepas sieviešu 28" trekking velosipēdam.
Pagaidām skatos uz Conti Contact II vai Schwalbe Marathon.
Vai kāds var pakomentēt no savas pieredzes, kāda ir tā robeža riepu platumam, kad braukšana pa pilsētu kļūst komfortabla?
Man skaidrs ir vien tas, ka ar 700x23C par komfortu nevar būt ne runas, savukārt, 28"x1.75 šajā gadījumā jau ir krietni par platu =]
P.s. Šis nav pirkšanas sludinājums, taču tiem, kam, izlasot šo postu, rodas nepārvarama vēlme man kaut ko nopārdot - lūdzu, pārlasi vēlreiz pirmo rindu un neaizmirsti norādīt konkrētu (pēdējo) cenu :p
Neredzu iemeslu, lai pilsētā izmantotu 4cm platas un 940g smagas riepas, kuras Bike-Discauntā maksā ~2x dārgāk, nekā iepriekš minētās Conti Contact II Absolutbaikos. Turklāt Conti riepas ir gandrīz 2x vieglākas, Schwalbe Maraton Supreme gandrīz 3x. :)
Neredzu iemeslu, lai pilsētā izmantotu 4cm platas un 940g smagas riepas, kuras Bike-Discauntā maksā ~2x dārgāk, nekā iepriekš minētās Conti Contact II Absolutbaikos. Turklāt Conti riepas ir gandrīz 2x vieglākas, Schwalbe Maraton Supreme gandrīz 3x. :)[/quote]
Izteicu savu viedokli un ieteicu variantu, kas mani vairāku gadu garumā nav pievīlis.Topika autors pac var izvērtēt, vai viņam šāds variants der vai nē.
es šajā situācijā izvēlējos Conti Cyclocross speed 35mm. Pašam pēc šosejnieka šķita ideāls komforts, otrā puse domā, ka pacietas, kad trāpa tiešām štruntīgā asfaltā
Viss ir relatīvi. Ja mēnešiem ilgi pa lāpītiem ceļiem ir braukts ar 23mm, tad pārejot uz 28mm ir sajūta, ka sēdi dīvānā nevis uz šosejas riteņa.
Savukārt, ja braucējs pieradis braukt ar mtb riepām, tad pat 32mm varētu būt pain in the ass.
tiesa, gan šīs nomināli ir 38c, bet, ja nemaldoss reāli uzliekot uz aploka tik platas nebija, varu mājās pamērīt. Arguments bija tūlītēja pieejamība (bija uz vietas Gandrā), laba cena, laba aizsardzība un relatīvi vielgas . Ja stāvoklis atbilst patiesībai, tad evelostorā it ir par 16 eur;